Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor Barely legal - regina stroker - tan - alternate package vagina

Ár:
6.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NS Toys

Bőrszerű anyagból készített, férfiaknak ajánlott, realisztikus kialakítású, vaginát formázó testnyílással ellátott, egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Budapesti szexüzletünk számodra is nyitva áll, eladóink segítőkészek, készséggel állnak rendelkezésedre és felkészültségüknek hála felmerülő kérdéseidre ők tudni fogják a választ. Ami a szexboltba lépéskor fogad, az a barátságos légkör.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. Most a te élvezetedről döntesz, a Vibrátor nélküli maszturbátorok cikkek közül ha ezt megvásárlod, magadnak veszel jót!

Külső raktáron Igen
Anyag TPE
Átmérő 6 - 6,9
Hossz 16 - 20
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző vízálló
Szín Tan

Keresés