Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Menta hab- és tusfürdő Bath & shower gel - sensual mint (370 ml)

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Shunga

Növényi olaj és E-vitamin tartalmú vegán fürdő gél, menta aromával.
Akár a kádban pihen, akár egy forró zuhany alatt öblíti le gondjait, a Shunga menta illatú hab és tusfürdője kötelező. Ez a selymes gél gyengéden tisztít, de egy kád vízben szépen felhabosodik, és élénkítő mentás frissességet ad. Bőrnyugtató Aloeval és E-vitaminnal, ami bőr által termelt faggyúban is megtalálható természetes, ápoló összetevő.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Friss érzetet hagy a bőrön. A zuhany alatt vagy fürdőben eltöltött esti tisztálkodást csak fokozza ez a növényi olajokból és E-vitaminból készült tusfürdő. Frissítő illata felébreszti az érzékeket.
Önts egy kis mennyiségű tusfürdőt egy fürdőszivacsra vagy a kezedre, hígítsd fel vízzel és dolgozd habosra.

Összetevők: Demineralized water, Sucrose, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Sodium lauryl sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sweet Almond oil, Grape seed oil, Avocado oil, Sesame seed oil Peppermint oil, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Chloride, Vitamin E Tocopheryl acetate,, Aspartame, Aloes vera barbadensis leaf juice, Glycereth-2-cocoate, Benzoic acid, FD&C Blue #1 CI 42090, FD&C Yellow #5 CI 19140.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző menta illatú

Keresés