Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Bathmate hydroxtreme 7 (x30) péniszpumpa készlet

Ár:
82.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2022. január 25.
Gyártó: Bathmate
A BathMate Xtreme Hydromax 7 nem más, mint egy egyedülálló, extra erős, hidroterápiás péniszpumpa, mellyel gyorsan, látványosan és fájdalommentesen növelheted meg szexuális teljesítményed és péniszed méretét! Áttetsző színű hidraulikus működésű készülék, mely akár 35%-kal erősebb és intenzívebb, mint a hagyományos hidraulikus péniszpumpa.
A vízzel működő pumpa rendszeres alkalmazása mellett (min. 6 hét) elérhető a pénisz méretének tartós növekedése. A férfiasság hossza, akár 6cm-rel, átmérője és tömege, akár 30-40%-kal is növelhető.
Az Intim Center megbízható szexshop és korrekt vállalkozás, nyugodtan megrendelheted a Bathmate hydroxtreme 7 (x30) péniszpumpa készlet terméket.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

Bemutatkozik a Bathmate család legújabb tagja, az X30 Xtreme, mely a Bathmate X30 alapjaira épült, de számos hasznos újítást is tartalmaz.
Ezek közül a legjelentősebb az opcionálisan használható kézi pumpa, mellyel erősebb vákuumot hozhatunk létre, valamint pontosabb kontrollt biztosít a használat során.
A doboz ezen kívül számos kiegészítőt rejt magában, melyek hasznosak lesznek a mindennapi használat során:
Hydromax X30 Xtreme pumpa
Mérőeszköz
Tisztító szivacs
Kézi pumpa + tömlő
Belső komfort mandzsetta
Síkosító folyadék
Biztonsági zár
Tartó, egykezes használathoz, pl.
zuhany alatt
Tároló táska
További jellemzői az X30 Xtreme modellnek:
35%- al magasabb elérhető- nyomás növekedés
A fejlesztett talprész, kényelmesebben fekszik fel a testfelületre, és a tisztíthatóság is könnyebb mivel az levehető
A talprész 360 fokban elforgatható nyomásvesztés nélkül, így változtatható a dőlésszög (a talp nem teljesen lapos)
Egykezes kezelhetőség zuhanyzás közben
Fejlesztett skála
Megnövelt átmérőjű harmonika
Maximális befogadási hossz: 18 cm
Maximális befogadási átmérő: 5 cm
A fenti méretek felett a Bathmate X40/X50 és a Bathmate Goliath modellt, alatta pedig az X20 modellt ajánljuk
Hogyan működik, mi is tulajdonképpen a BathMate?
Egy Víz Alapú Pénisznövelő Eszköz. Sok ember lemegy az edzőterembe, hogy eddzen, és tornázzon, hogy teste fittebb, erősebb és nagyobb legyen.
Ez az általánosan alkalmazott koncepció alkalmazható az Ön péniszére is, hogy elérje ugyanezeket az eredményeket. Minél többet eddzük és tornásztatjuk péniszünket a Bathmate segítségével az annál erősebb és egészségesebb lesz az. 
 
Egy kis tudományos magyarázat:
A pénisz három üregre van osztva, két nagyobbra felül, mely a barlangos szövet (Corpora Cavernosa) és egy kisebbre alul, mely a vizelet- ürítésért és az ejakulációért felelős (Corpus Spongisum).
Amikor erekciója van, az agyban felszabadul egy hormon, ami a vért a péniszbe küldi, hogy az megtöltse a barlangos szövetet.
A vérmennyiség a Corpora Cavernosa- ban maximálisan kitölti, mely által erekciós „tömlőkké” válnak. Ekkor, a Corpora Cavernosa a lehető legnagyobb mértékben kitölti a péniszt erekció közben.
A nagy hír: Az Ön Corpora Cavernosa- ja a Bathmate®- tel nagyobbra és erősebbre fejleszthető. Minél többet használja a Bathmate® - tet, ezek a tömlők annál nagyobbak lesznek, mely által több vér tud beáramlani.
Ugyanolyan, mint a testépítés, csak az Ön péniszének lett kitalálva.
1. A tervezési szívóerők úgy kerültek kiszámításra, hogy minimális kompressziót gyakoroljanak, miközben elérik a maximális expanziós erőt, mely által a lehető legnagyobb növekedés érhető el minimális kényelmetlenség mellett.
2. A hagyományos levegős vákuummal működő eszközökben levegő van, mint egy szivacsban, és összenyomódnak, illetve kitágulnak anélkül, hogy ezzel arányosan megnövelnék a péniszt.
Ez az adott terület megnövekedését eredményezi, mely más területen nem jelenik meg, azaz a fitymában, és nem a hosszban vagy kerületben.
3. A Bathmate® vízzel van töltve, és az pénisz fő részén helyezkedik el, melyre jól rátapad.
4. A víz kiszorul a Bathmate® pumpaharmonikájának kompressziója hatására.
Ez tölti ki a Bathmate® belsejében lévő térfogatot.
5. Amikor pumpa kompressziója leáll, lezár a visszacsapó szelep, mely meggátolja, hogy a víz visszajusson a Bathmate®- be.
6. Az egyedi pumpaharmonika kivitelnek köszönhetően a harmonika kitágul, és megpróbál visszaállni az eredeti térfogatára.
Mivel a Bathmate® belsejében lévő víz cseppfolyós közegként viselkedik, azaz nem lehet összenyomni, és nem tud kitágulni, ezért csak a pénisz tud tágulni, hogy az eltávozott víz térfogatát helyettesítse.
A Péniszpumpák termékek között, ez jó vétel, ne halogasd a vásárlást, hisz a saját örömödről döntesz.

Külső raktáron Igen
Átmérő (cm) 5
Szín Színtelen
Anyag Műanyag
Hossz (cm) 30
Termékcsoport péniszpumpa
Hossz 26 - 30
Átmérő 5 - 5,4

Elnevezés változás

A Bathmate kissé módosította a termékei megnevezését és csomagolását. A legfonotosabb hogy a termékek ugyanazok maradtak, így a változás csak "virtuális". A régi és az új megnevezések a következők, a szám a méretet jelöli:
Bathmate Hercules - Bathmate Hydro 7
Bathmate Hydromax X20 - Bathmate Hydromax 5
Bathmate Hydromax X30 - Bathmate Hydromax 7
Bathmate Hydromax X40 - Bathmate Hydromax 9
Bathmate Hydromax X30 Wide Boy - Bathmate Hydromax 7 Wide Boy
Bathmate Hydromax Xtreme X20 -  Bathmate HydroXtreme 5
Bathmate Hydromax Xtreme X30 -  Bathmate HydroXtreme 7
Bathmate Hydromax Xtreme X40 -  Bathmate HydroXtreme 9
Bathmate Hydromax Xtreme X50 -  Bathmate HydroXtreme 11

Keresés