Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Egyéb BDSM

A BDSM egyéb kategóriában sok olyan termék van, mint a szájgolyó, a szegecses nyakkörv vagy éppen farokgyűrű, feszülős latex áruk. Nézz körül és rendelj online akár most.

Rendezés:
A kiegészítő BDSM játékok azok az eszközök és kiegészítők teljes készlete a szexuális érintkezéshez a domináns elemekkel felnőttek számára. Vannak modellek az egyik partner számára vagy párban való használatra. A szadó-mazó szexjátékokat úgy tervezték, hogy a partner a legideálisabb helyzetbe legyen hozható, akár egy szerepjátékban
A BDSM játékok változatlan része a büntetés. Ezért olyan népszerűek a fenyítésre alkalmas. Ezek jók a behódoló rögzítésére. Ezek a szexkütyü termékek nagyon sokoldalúak, és könnyen beleilleszthetők egy izgalmas akár mindennapi arculatba.

A FESZES LATEX CUCCOKTÓL AZ EXTRÉMEBB BDSM KIEGÉSZÍTŐKÖN ÁT A FÉMES ZABLÁIG

A szexi vágyakozásnak, fantáziálásnak és az érzéki megjelenésnek nincs korlátja. Tanítsátok meg egymást a helyes szadomazo pózokra és a teljes kielégülésre, hiszen ez vár rátok.

A BDSM szex elengedhetetlen eszközeit (nyakkörv, szájpecek, póráz és fejmaszk,stb.) mind megtalálod, ugyanúgy mint a feszes, érzéki latex szerkókat. 

Keresés