Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Análrúd vibrátoros Beadly - black

Ár:
21.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: S Pleasures

100%-os orvosi minőségű szilikonból készített, sima, selymes felületű, 5 azonos átmérőjű gömbből kialakított, 7 vibrációs és 3 sebességi fokozattal rendelkező, könnyen kezelhető, záróizom tágító, lazító eszköz, biztonságos fogóval. USB kábellel újratölthető (tartozék), vízálló és nagyon könnyen tisztítható. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott.Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Ha tetszik a Análrúd vibrátoros Beadly - black termék, akkor megrendelheted, vagy ha van készleten a szexboltban, megvásárolhatod személyesen.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kúpos hegye van a behatolás megkönnyítése érdekében. Teljesen rugalmas és minden testtípushoz alkalmazkodik.Vízbázisú síkosító javasolt. A Vibrátoros anális eszközök kategóriában a 21.000 Ft a terméket nézve jó ár, ha csak ez számít vásárold meg!

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete
Termék címkék: Análvibrátor, újratölthető

Keresés