Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Realisztikus dildó 21,8 cm Beautiful bahamut

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Debra

Ezt a dildót kívülről puha, bőrszerű TPR-rel és erős belső maggal tervezték egy olyan játékhoz, amely olyan érzés, mint egy igazi erekció! Ultrarealisztikus kialakítású, fallikus bordázott fejjel, eres textúrával díszített karcsú szárral és herékkel rendelkezik az ultrarealisztikus élmény érdekében. Emellett tapadókorongos talppal is rendelkezik, így bármilyen kemény, sík felületre rögzítheted a játékot, és kéz nélkül élvezkedhetsz!
Rugalmas, pénisz formájú, testszövethez hasonló, bőrszerű tapintású, puha anyagból készült, motor nélküli, erezett felületű, herékkel kiegészített dildó. Tapadókorongja segítségével sík felületre rögzíthető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Reális, konvex makkkal és kifejezett vénákkal a különösen intenzív örömérzet érdekében. Herékkel és erős tapadókoronggal a kihangosított élvezetért. Rendkívül puha TPR, hasonló a valódi bőrhöz, a valósághű érzésért! Anyag: Kétrétegű TPR. Szín: Meztelen. Teljes hossz: 21,8 cm. Behelyezési hossz: 15,5 cm. Átmérő: 4,6 cm. Kifejező makkal és vénákkal a még élethűbb látványért és érzésért. Rendkívül puha TPR, hasonló a valódi bőrhöz, a valósághű érzésért! Vízbázisú síkosító javasolt. Páros szex és maszturbáció közben is hasznos izgató.
- Teljes hossza: 21,8 cm.
- Bemeneti hossz: 15,5  cm.
- Átmérő: 4,6 cm. 

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Azt akarjuk, hogy legyen valami több, mint egy bolt, egy hely, ahol megtanulja élvezni a szexet, játszani vele, igazi örömet szerezni. Egy hely, amely megnyitja Önt a különböző erotikus kísérletek előtt, megtanítja felfedezni a test igényeit és lehetőségeit. Az erotika, a szex, az orgazmus és a maszturbáció témái túl sokáig tabunak számítottak számunkra. Itt az ideje, hogy végre úgy kezeljük ezeket a dolgokat, mint az élet normális, örömteli elemét. Ehhez erotikus kiegészítők kínálatát kínáljuk Európa és a világ legjobb gyártóitól. A minőségre összpontosítunk, nem az árra, így biztos lehet benne, hogy biztonságos és barátságos, tanúsított és bevált termékeket kínálunk Önnek. Ezt férfiak és nők ezrei bizonyították.

Érdemes bízni bennünk!

Külső raktáron Igen
Anyag TPR
Átmérő 4,5 - 4,9
Hossz 21 - 25
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű

Keresés