Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kezdő análdugó Beginner's butt plug black 11 cm

Ár:
3.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Pipedream - Fetish Fantasy Series Limited Edition
A Beginners Butt Plug tökéletes azoknak, akik először szeretnének kísérletezni az anális játékkal. Puha, zselés anyaga tökéletes kezdőknek is. A csúcs kúpos a könnyű behatolás érdekében, a széles alap pedig biztonságos eltávolítást biztosít. Használjon sok síkosítót egy extra nedves, extra vad találkozáshoz. Vízbázisú síkosító javasolt.
Az análdugó kezdők számára tökéletes választás azoknak, akik szeretnének kísérletezni az anális játékkal. A puha anyag ftalátmentes, így teljesen biztonságos a test számára, és kifejezetten kezdők számára készült. Az orr része egyszerű behatolást tesz lehetővé, a széles alap pedig biztonságos eltávolítást biztosít. Kellemes élmény érdekében használj bőven síkosítót.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kezdők részére szánt, klasszikus kialakítású, bőrbarát anyagból készített, záróizom tágító, lazító eszköz. Kúp formája miatt mérete fokozatosan nő. Uniszex, férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Tökéletes azoknak az első alkalommal, akik anális játékkal szeretnének kísérletezni. A puha, zselés anyag ftalátmentes, testbiztos és tökéletes kezdőknek. A hegy kúpos a könnyű bejutás érdekében, és a széles talp biztosítja a biztonságos eltávolítást. Használjon sok nedves testápolót az extra nedves, extra vad találkozáshoz.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Külső raktáron Igen
Anyag PVC
Átmérő 2,5 - 2,9
Átmérő 4 - 4,4
Hossz 8-11
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete
Termék címkék: anal plug, análdugó, anális dugó, plug

Keresés