Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Blanita 2 részes szet black l/xl

Ár:
14.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Obsessive

Jó hír: most megtaláltad a tökéletes készletet! A Blanita a fekete és a klasszikus elegancia mennyei kombinációja. Hamarosan egy szatén melltartó és egy csodálatos csipkés szoknya is elkísér a hálószobádba! A gyönyörű testhez simuló fehérnemű a legjobb barátod, ha egy kettes estéről van szó. Nézze meg, mit kínálnak:

  • Kivételes melltartó és szoknya, amely kiemeli a nőies formákat
  • Állítható vállpántok
  • Többlépcsős melltartózárás – gondoskodik az ideális illeszkedésről
  • Szexi, csipkével díszített melltartó
  • Magas derekú ceruzaszoknya, oldalán virágos csipkével
  • Hátul háromszög alakú kivágás, elöl ezüst medál formájú díszek
  • A csodálatos szatén anyag finoman csillog (90% poliamid, 10% elasztán)

A megszállottság inspirációt jelent a nők számára. Elegancia, érzékiség, hímzésszeretet… A legjobb szövetek és legjobb hímzések egyedi fehérneműk létrehozásához. Évek óta dolgozunk azon, hogy csatlakozzunk a legjobb minőség-díj kapcsolathoz. A fehérnemű világelső! Senki sem javít!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Jó lesz a Blanita 2 részes szet black l/xl eget rengető élvezetekhez és szexhez, de biztos ami biztos, nézz mellé még egy Szettek bugyik terméket. Bizonyos, hogy örömet akarsz magadnak szerezni, ebben jó segítség lesz a termék!

  • Ha az Intim Center intim webshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg. Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
​Személyes vásárlás üzletünkben: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Külső raktáron Igen
Méret L/XL
Szín Fekete
Anyag Poliamid

Keresés