Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Bondage couture fekete és rose gold nyakörv és póráz

Ár:
9.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 30.
Gyártó: NS Toys

Nyakra helyezhető, csat segítségével változtatható méretű erotikus játék, hozzá tartozó pórázzal. A szabadság érzetének csökkentésére alkalmas fetish kellék. Bondage Couture nyakörv és póráz fekete az NS Újdonságoktól. Kényeztesd legbensőbb vágyaidat az NS Novelties Bondage Couture segítségével. A kiváló anyagokból aprólékosan kidolgozott és kitűnő részletekkel rendelkező Bondage Couture az Ön tökéletes kiegészítője

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Ha budapesi vagy, mindenképpen nézz be egyszer az Intim Centerbe, érdemes csak nézelődni is a sokféle szexáru között. Ha vidéki vagy, akkor legközelebb ha Pesten jársz, gyere el hozzánk is.
Kényeztesd legbensőbb vágyaidat az NS Novelties Bondage Couture segítségével. A kiváló anyagokból aprólékosan kidolgozott és kifinomult részletekkel rendelkező Bondage Couture tökéletes kiegészítője a kifutónak és a hálószobának. Minden szintetikus anyag és nikkelmentes hardver.

  • Mi vezető budapesti szexshop vagyunk, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt.

Személyes vásárlásál örömmel kínálunk biztonságos szexüzleti környezetet, ahol a vevő szexuális játékokat vásárolhat. Tágas üzletünk több mint 200 nm, a vitrinek hossza több mint 36 méter. A cím INTIM CENTER , Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Minden felnőttet szívesen látunk!
Online rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Gyors szállítás és diszkrét csomagolás. 

Külső raktáron Igen
Üzleti készleten Igen kapható
Méret Állítható
Szín Fekete
Szín Arany
Anyag Fém
Anyag Műbőr
Hossz 71 - 100

Keresés