Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Testharisnya Bs099 fehér

Ár:
6.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Passion

Gyönyörű erotikus PASSION fehér testharisnya forró estékre készen. Bárhol és bármikor készen áll a cselekvésre. Kellemes anyaga tapad a testhez, és kiemeli gyönyörű íveit. Egy férfi sem tud ellenállni! Ez eredeti termék, nem utánzat! A beszerzéseinkre nagy gondot fordítunk, csak megbízható beszerzési forrásból vásárolunk. Nyugodtan megrendelheted ezt a Testharisnya Bs099 fehér terméket, maximális diszkréciót nyújtunk mind a csomagolás, mind a címzés tekintetében.

Az Intim Center szexshop Budapest szexuális eszközei és készítményei számtalan alkalommal bizonyították a rátermettségüket, ez is egy jó termék! A szexshop Cicaruhák kategóriában, sok hasonló minőségi árucikket találsz még.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Érzéki cicaruha, harisnyakötő kialakítással, kiváló minőségű anyagból. A nyitott lépésbetét erotikus, és szexi, a testharisnya kihangsúlyozza az alakját. Színe fehér. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert hasonló termékek, egyedi darabok vannak még készleten! A cím Intim Center Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap! A szexshop szexuális eszközei számtalan alkalommal bizonyították a rátermettségüket, ez is egy jó termék!
A szexshop Cicaruhák kategóriában, sok hasonló minőségi árucikket találsz még.

Külső raktáron Igen
Anyag Poliamid
Méret Egy méret
Szín Fehér

Keresés