Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mini vibrátor Chroma rainbow - medium

Ár:
10.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 18.
Gyártó: NS Toys

Szivárvány színű vibri. Félretéve azt a tényt, hogy ennek az apró erőműnek a karcsú formája tökéletes bármilyen szexi forgatókönyvbe való besurranáshoz, a Chroma Sunrise a fém teljes fényét  a valódi fém nélkül mutatja be. Ráadásul rendkívül intenzív! Bőrbarát anyagból készített, karcsú, diszkrét, kompakt kialakítású, 7 vibrációs és 3 sebességi funkcióval rendelkező, könnyen kezelhető, elegáns kivitelű vibrátor. Kezdők számára is ajánlott.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Akár egyedül, akár egy partnerrel élvezzük, a Sunrise sima formája könnyedén megcélozza a csiklót, a mellbimbókat, a pénisz (külső) fenekét és még messzebbről. A karcsú, diszkrét stílus nem akadályozza meg szinte semmilyen pozíciót vagy fellépést, így tökéletes arra, hogy valakivel lefeküdjünk, és egyedül repülve is ugyanolyan lenyűgöző. Ne feledje, hogy a legtöbb vékony vibrációhoz hasonlóan a Sunrise-t sem szabad análisan behelyezni. 

A tíz lüktető hangulatminta közül az elsőt az alján található gombnyomással idézheti fel – a többit folyamatosan nyomva tartva lépkedhet. Amúgy akkukra ennyit lehet mondani, mert ez a Sunrise teljesen USB-vel tölthető. A töltőkábel tartozék.

A sima, szilárd, nem porózus ABS-műanyagból készült Chroma Sunrise testbiztos, kevés karbantartást igényel, és a tisztítása rendkívül könnyű. A hangulat élvezete előtt és után alaposan mossa le bő meleg, szappanos vízzel vagy jó játékápoló folyadékkal/habbal. Ez a klasszikus bármilyen kedvenc kenőanyaggal biztonságosan használható, és teljesen vízálló.

A 10.500 Ft a terméket nézve jó az ár, ha csak ez számít vásárold meg. Ha most rögtön kellene valamilyen Tojás vibrátorok típusú termék, akkor a szűrő használatával meg tudod nézni melyik van az üzletben készleten.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Többszínű
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Hossz 6 - 10
Átmérő 1,6 - 2,4

English

Putting aside the fact that this petite powerhouse's sleek shape is perfect for sneaking into just about any sexy scenario, the Chroma Sunrise showcases all the gloss of metal without the actual metal. Plus, it's over-the-top intense! 

Whether it's being enjoyed alone or with a partner, Sunrise's smooth shape effortlessly targets clitorises, nipples, penises (outer) butts and far beyond. The slim, discreet styling won't get in the way of just about any position or act, so it's perfect for bringing to bed with someone, and it's just as stupendous when flying solo. Keep in mind that, like most slim vibes, the Sunrise shouldn't be inserted anally. 

Cue up the first of ten throbbing vibe patterns with a push of a button at the base - keep pressing to cycle through the rest. By the way, you can say so long to batteries, because this Sunrise is fully USB rechargeable. The charge cord is included.

In slick, solid, nonporous ABS plastic, the Chroma Sunrise is body safe, low maintenance, and an absolute breeze to clean. Before and after enjoying your vibe, wash it well with plenty of warm soapy water, or a good toy care fluid/foam. This classic can be safely used with any favorite lubricant, and it's fully waterproof.

Keresés