Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tapadótalpas dildó Colours dual density 5 pink

Ár:
11.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NS Toys

Álomszerű örömök két rétege. Belül szilárd, kívül puha. A dildó erős tapadókoronggal rendelkezik. Platina minőségű szilikonból készül, és minden kenőanyaghoz alkalmas. Csakúgy, mint az igazi, de jobb! Realisztikus kialakítású, pénisz formájú, kiváló minőségű szilikonból készített, erezett felületű, herékkel kiegészített, motor nélküli dildó. Tapadókorongja segítségével rögzíthető.
A vékony rózsaszín penetrátor sok szuperszexi részlettel, az ns újdonságok Colours kollekciójának extra kezelhető 5 hüvelykje lenyűgözően reprodukálja az igazit. Ennek a kezdőbarát (és rögzítésre kész!) dildónak minden íve, gerince és vénája bársonyos szilikonnal lett megörökítve. 
Ugyanolyan valósághű érzésnek tűnik, hogy összenyomható és éppen elég puha - ne félj, határozottan elég szilárd ahhoz, hogy elvégezze a munkát! Az ultramély behatoláshoz biztonságos, szép nagy golyópár akadályt jelent a véletlen túl messzire csúszások ellen, ráadásul lehetővé teszik a kompatibilitást kedvenc hámjával vagy hevederével. Még több kéz nélküli potenciál természetesen jön a szupererős szívótalppal, amelyet a falakhoz, ablakokhoz, munkalapokhoz és azon túl is képes lesz megtámasztani.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

  • Ha még bizonytalan vagy, és további információkat szeretnél, akkor olvasgass, nézelődj a szexshop hírek és cikkek között, és dönts később. Itt a ideje hogy Magyarország első, 1989-ben nyílt szexboltját meglátogasd! Az Intim Center szexshop Budapest minden nap nyitva tart.

Vízbázisú síkosító javasolt. A Colours 5 rendkívül higiénikus és megbízhatóan testbiztos. Használat előtt és után alaposan mossa le meleg szappanos vízzel vagy egy jó játékápoló folyadékkal / habbal. Kompatibilis minden kedvenc vízbázisú síkosítóval, de kérjük, kerülje a szilikon síkosítókat és más szilikon kenőanyagokkal és termékekkel való érintkezést.

  • Szín rózsaszín
  • Erős tapadókorong
  • Platina minőségű szilikon
  • Ftalátmentes, testbiztos
  • Mindenki számára alkalmas kenőanyagok
  • Méretek: 18,8 x 6,2 x 6,2 cm
  • Behelyezhető méretek: 12,8 x 3,1 cm

Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. Vásárolj bátran, mi megbízható erotika shop vagyunk kitűnő termékekkel.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző herés
Speciális jellemző letapasztható
Szín Rózsaszín

Keresés