Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Dildó tapadókoronggal 21 cm Colours dual density 7 girth barna

Ár:
18.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NS Toys

A robusztus tapadókoronggal büszkélkedő Colours Dual Density dildó sokoldalú játékot ígér a legkülönfélébb felületeken. Akár a hálószobában, akár a zuhany alatt vagy, ez a szórakoztató társ biztonságosan tapad bármilyen sík felülethez, kéz nélküli élvezetet kínálva az egyéni foglalkozásokhoz vagy a partnereddel töltött izgalmas játékhoz. 21 centis barna hímvessző! Realisztikus kialakítású, pénisz formájú, kiváló minőségű szilikonból készített, erezett felületű, motor nélküli dildó. Tapadókorongja segítségével rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt. A valósághű erezett műpénisz az álomszerű örömök két rétege. A Colours Pleasures Girth 7 dildók belül szilárdak, kívül puhák. Erős tapadókoronggal rendelkeznek örömteli használathoz, és platina minőségű szilikonból készülnek. Minden kenőanyaghoz alkalmasak. Szilikonból készült.
- Termék méretei: 20,9 x 8,5 x 8,5 cm
- Behelyezhető méretek: 19,5 x 5,1 cm
Fedezze fel a dildó által kínált tökéletes élvezetet élénk lila árnyalatban. Ez a meghitt felnőtt játék két álomszerű réteg tökéletes keveréke, átgondoltan úgy tervezték, hogy kivételesen valósághű élményt nyújtson Önnek. Belül szilárd maggal és puha, élethű külsővel ez a remekmű megadja azt a kényelmet és merevséget, amelyre egy intim partnertől vágyik.
A platina minőségű szilikonból készült dildó páratlan minőséget mutat, amely bőrbarát, hipoallergén és hosszan tartó használatra tervezték. A sima, bársonyos szilikon külső nemcsak kellemes érzést nyújt a bőrnek, hanem könnyű és kényelmes felhelyezést is biztosít. Mi több, ez a prémium szilikon játék minden kenőanyaggal kompatibilis, így kiválaszthatod a kedvencedet az élvezetesebb, súrlódásmentes élmény érdekében.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Colours Dual Density dildó nagyvonalú hosszúságú tökéletes azok számára, akik mélyebb elégedettségre vágynak. Kerülete ideális egyensúlyt teremtve a teljesség és a kényelmes nyújtás között. Ezek a pontos méretek kielégítő élményt nyújtanak, minden intim pillanatot élvezetesebbé téve.

Merüljön el az Ns Novelties Colours Dual Density 7 Inch dildó pazar örömében. Ez a dildó csábító tulajdonságai és kiváló minőségű anyaga a játékgyűjtemény kötelező kiegészítőjévé teszi. Tapasztalja meg az általa kínált határozott, mégis rugalmas érzést, és emelje intim pillanatait az extázis új magasságaiba. Funkciók:
• Kettős sűrűség: szilárd mag, puha külső
• Erős tapadókorong a sokoldalú használatért
• Platina minőségű szilikonból készült
• Minden típusú kenőanyaggal kompatibilis

A Colours dual density 7" girth dildo brown tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos
vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A szuper műkuki az álomszerű örömök két rétege. Belül szilárd, kívül puha. Erős tapadókorong, platina minőségű szilikon és minden kenőanyaghoz alkalmas. Szeresd magad és csak azzal foglalkozz csak azzal, hogy nagyon jó legyen neked szex vagy önkielégítés közben ez a termék.

A Dildó tapadókoronggal 21 cm Colours dual density 7 girth barna kategóriában lévő árucikkek hatalmas kínálatában nem könnyű eligazodni, és felmerülhetnek kérdések. Az intim hírek bejegyzéseiben sokmindenre választ találsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 8 - 10
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző letapasztható
Speciális jellemző vízálló
Szín Barna

Keresés