Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Tapadótalpas műpénisz Colours yum yum 6 dildó purple

Ár:
13.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

15,2 cm-es behelyezéssel valósághű öntött dong öntött kiváló minőségű szilikonból. A szatén textúra kielégítőbb érzetet biztosít. Realisztikus kialakítású, pénisz formájú, kiváló minőségű szilikonból készített, erezett felületű, motor nélküli dildó. Tapadókorongja segítségével rögzíthető. Vízbázisú síkosító javasolt.
Valósághű öntött pénisz forma kiváló minőségű szilikonból. Az élénk színű anyag szatén textúrája kielégítőbb érzetet biztosít.

  • Műpénisz
  • Szilikonból készült
  • Méretek:  17,7 x 6,6 x 6,6 cm
  • Behelyezhető méretek: 15,2 x 4,0 cm

Az édes és pörgős rendkívül kielégítő formát vonultat fel. A karcsú és enyhén elkeskenyedő, sima hegyén a puha, mégis szilárd nyél simán és lopakodva csúszik a várakozó fenékbe, hüvelybe, szájba és így tovább.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Colours pleasures yum yum 6" dildo purple tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A Yum Yum széles körben elterjedt, körkörös alapja számos O-gyűrűs vagy nyitott elülső hevederrendszerben rögzíthető, és bármilyen pántos játék is tökéletes. Ha nem az Ön csésze teáját kell felszíjazni, könnyen stabilizálhatja ugyanazt az alapot a legtöbb sima, nem porózus felületen, mivel ez egyben tapadókorong is. Határozottan nyomja az ablakokhoz, falakhoz, munkalapokhoz vagy padlóhoz a kihangosított utazáshoz.

Colors Pleasures Yum Yum dildó a rendelkezésre álló legbiztonságosabb, leghigiénikusabb anyagból - tiszta szilikonból - érkezik. Teljesen hipoallergén, nem reakcióképes és biztonságos az érzékeny bőr számára, ez a vibrátor rendkívül könnyen tisztítható előtte és utána. Néhány meleg szappanos víz vagy egy jó játékápoló folyadék/hab megteszi a trükköt a mindennapi takarításnál, de ha igazán alapos akarsz lenni, akkor forralhatod vagy fehérítheted is. A Yum Yum kompatibilis bármely kedvenc vízbázisú síkosítóval, de kérjük, kerülje a szilikon síkosítókkal és más szilikon játékokkal/termékekkel való érintkezést.

Külső raktáron Igen

Keresés