Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Élethű vibráló popsi maszturbátor Crazy bull veronica

Ár:
16.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Crazy Bull

Veronica élethű kettős maszturbátor hüvely és végbélnyílás. Vibráló. Hatoljon be a fenekébea vagy a vaginájába, akárhogy is, ez a férfi életszerű maszturbátor tökéletes eszköz minden vágyához! Érzéki, valósághű felsőtest abszolút bőrszerű kialakítással, vízbőr anyagból. Nincs szükség kenőanyagokra. Ez egy önkenő TPR anyag. Csak adjon hozzá néhány csepp vizet az alagutak hidratálásához, és ez reális szexuális élményt nyújt. Rugalmas és bársonyos, sima hüvelyalagút a valósághű be- és kitoláshoz. Ez is rezeg!
Két nyílása van, amelyek reálisan reprodukálják a hüvelyt és a végbélnyílást. A szórakoztató alagutak mindkét végén nyitva vannak. Mindkét élvezeti alagút feszes, rugalmas és stimuláló textúrájával tűnik ki. Csak adjon hozzá néhány csepp vizet az alagutak hidratálásához, és ez reális szexuális élményt nyújt. A többsebességes rezgések távirányítóval könnyen vezérelhetők. Bőrszerű, puha anyagból készített, férfiaknak ajánlott, vaginát illetve ánuszt formázó testnyílásokkal ellátott, távirányítós, 2 darab behelyezhető vibrátoros tojással kiegészített egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni és hagyni teljesen megszáradni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Ha megnézted a Élethű vibráló popsi maszturbátor Crazy bull veronica tulajdonságait, és tetszik is, akkor tedd a kosárba. Több évtizede árulunk Vibrátoros maszturbátorok kategóriájú árukat, mert az Intim Center az első szexshop az országban. Reméljük, hogy megnyeri tetszésedet ez a Élethű vibráló popsi maszturbátor Crazy bull veronica termék.

Külső raktáron Igen
Anyag TPR
Átmérő 15,1 - 29,9
Hossz 11 - 15
Termékcsoport ánusz
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű

Gyártói leírás

Ha valósághű érzésre vágyik, akkor ez a kettős hüvely és szamár rezgő fenék lesz az ideális játék az Ön számára. Az anyag puha és rugalmas, valódi tapintású, bársonyos és plüss érzés lesz a manipulációk alatt, és az utazási méret teszi ezt a nagyszerű diszkrét játékot, amely nem foglal túl sok helyet. A maszturbátor két bejárattal rendelkezik, mindkettő belső textúrával, hogy újabb gyönyörű élvezeti elemet hozzon létre, amelyet élvezhet. A vibrátor funkció növeli a stimulációt, és többszörös sebességgel büszkélkedhet, hogy lehetővé tegye az érzések széles skáláját.

Keresés