Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Élethű vibráló popsi maszturbátor Crazy red bull Samantha

Ár:
19.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Crazy Bull

Finom női fenék punci és végbélnyílás. Bőrszerű, puha anyagból készített, férfiaknak ajánlott, vaginát illetve ánuszt formázó testnyílásokkal ellátott, távirányítós, 2 darab behelyezhető vibrátoros tojással kiegészített egyéni erotikus játék. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.
Pucsító popsi maszturbátor vágyaidat valósággá változtatja! Valóságű popsiról mintázott tökéletesen puha, két extra szűk kéjnyílással készülő, kéjes, valósághű anyagú szerető, mely sosem zárja be gyönyörkapuit férfiasságod előtt! Nagyon realisztikus, puha, rugalmas anyagból készül, két érzékien szűk, de extra rugalmas kéjnyílással, extra húsos, formált szeméremajkakkal és ánusszal.
Az ánusz és a hüvely is puha gömbökkel, hullámokkal, bordákkal, borított stimuláló felszínnel készül, vége zárt, így érzékien öleli körbe a makkot. A kényeztetőn kerek formás, feszes popsi is gömbölyödik, melyet markolászva, paskolva még inkább fokozható a szexuális étvágy.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A hátsó nyílásba vibrációs tojás helyezhető, így extra bizsergést is nyújtva a pénisznek. Minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni és hagyni teljesen megszáradni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Ha elolvasod a teljes leírást, és tetszik a termék, ne hezitálj, tedd be a kosárba, és a végén eldöntöd mit szeretnél. Ha megrendeled a Élethű vibráló popsi maszturbátor Crazy red bull Samantha árut, gyorsan elkészítjük a csomagot és diszkrét csomagolásban kapod meg. Semmi nem utal a tartalomra.

Külső raktáron Igen
Anyag TPR
Átmérő 15,1 - 29,9
Hossz 16 - 20
Termékcsoport ánusz
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Testszínű

Gyártói leírás

Tökéletes minden vágyához! Érzéki törzs, teljesen valósághű kialakítással, vízbőr anyagból. Két nyílása van, amelyek a hüvely és a végbélnyílás reális másolatai. Az öröm alagútjai mindkét végén nyitva állnak. Mindkét élvezeti alagút keskeny, rugalmas és stimuláló textúrájával tűnik ki. Csak adjon hozzá néhány csepp vizet az alagutak hidratálásához, és ez reális szexuális élményt nyújt. A többsebességes rezgések távirányítóval könnyen vezérelhetők. Rendelje meg az elemeket külön (3x AAA).

Jellemzők:

  • Reális hüvely és végbélnyílás.
  • Beépített rezgés távirányítóval állítható
  • Távoli elemek: 3xAAA
  • Texturált belső csatornák
  • Mérések: Lásd a képet
  • Kenőanyag használata ajánlott.
  • Használat után tisztítsa meg.

Keresés