Termékek Menü

Hajlított G-pont vibrátor Crush Babe

Ár:
13.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. március 02.
Gyártó: Pipedream - Crush
A Babe hihetetlenül kellemes ingerlést nyújt az ultra-intenzív rezgésekkel és a texturált ívelt kialakítás kombinálásával. Az Az Elite szilikonból és egy polírozott ABS műanyagból készült vízálló hangulat kifinomult és tíz erőteljes rezgésmintával rendelkezik. A bársonyosan puha szilikon elegáns és zökkenőmentes, míg az erőteljes motor intenzív rezgéseket nyújt ott, ahol a legfontosabbak. 
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

A rugalmas szilikon tengely ügyesen illeszkedik testesen kontúrjához, hogy elérje a legérzékenyebb foltjait. Ez teszi Babe-t a tökéletes vibrátorrá mind belső, mind külső masszázsokhoz  2 db AA elemre van szükség.

Szexshopunkból sokan rendelik ezt a terméket a Exkluzív vibrátorok közül. Ha tetszik, tedd máris a kosárba!
Képzeld el a Hajlított G-pont vibrátor Crush Babe cikket, hogy ha a tiéd lenne, milyen jó lenne!

Gyártói ajánlat

A Babe hihetetlenül kellemes ingerlést nyújt az ultra-intenzív rezgések és a texturált, ívelt kialakítás kombinálásával. Az Elite Silicone®-ból és polírozott ABS műanyagból készült vízálló hangulat sima, kifinomult és tíz erőteljes rezgésmintával található. A bársonyosan puha szilikon elegáns és zökkenőmentes, míg a szuper erős motor intenzív rezgéseket biztosít ott, ahol a legfontosabbak.

A rugalmas szilikon tengely ügyesen illeszkedik testesen kontúrjához, hogy elérje a legérzékenyebb foltjait. Ez teszi Babe-t a tökéletes vibrátorrá mind belső, mind külső masszázsokhoz. Válasszon pulzációs mintát az alapon lévő hullám alakú ikon megnyomásával, és pillanatok alatt váltson a csapkodástól a lüktetésig! Használjon rengeteg nedves síkosítót még izgalmasabb érzésekhez!
• Rugalmas forma az öröm és aKényelem
• 10 erőteljes rezgésminta
• 100% vízálló
• Rendkívül sima, testben elérhető Elite Silicone® 
• Behelyezhető hossz 135 mm

Külső raktáron Igen
Szín Rózsaszín
Anyag Szilikon

Keresés