Termékek Menü

Luxusvibrátor dizájnos ergonomikus Crush Sugar Plum

Ár:
13.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. március 04.
Gyártó: Pipedream - Crush
A Crush luxus vibrátor, közepes méretű, szilárd testtel, lágy bársony Elite szilikonnal bevont, amely biztosítja a vibrátor könnyű bevezetését. Az erőteljes, csendes motor intenzív rezgéseket biztosít a test legérzékenyebb területein.. Rugalmas forma az öröm és a kényelem érdekében. 10 Erőteljes rezgésminta. Erős belső és külső rezgések. Vibrátor vagy makkal, karcsú testtel.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

Az Elite szilikon a Pipedream szabadalmaztatott anyaga, és a bőrrel való maximális kompatibilitás jellemzi (Body-Safe). Olyan nőknek ajánlott, akiknél a nyálkahártya fokozott érzékenységet mutat az irritációra.

A vibrátor egyszerű vezérlése két gombbal. Az alsó gomb kikapcsolja a vibrátort. A felső gomb 10 féle rezgés és lüktetés között vált. A vibrátort 2 ceruzaelem táplálja, amelyek nem tartoznak a csomagba, ezért azt javasoljuk, hogy nálunk vásárolja meg őket. Az elemeket úgy helyezzük be, hogy az alsó vezérlő részt kb. 30 fokkal balra fordítjuk (bajonett menet).

A Sugar Plum hihetetlenül kellemes ingerlést nyújt az ultra-intenzív rezgések és az okosan ívelt kialakítás ötvözésével. Az Elite szilikonból és a polírozott ABS műanyagból készült vízálló hangulat sima, kifinomult és tíz erőteljes rezgésmintával rendelkezik. A bársonyosan puha szilikon elegáns és zökkenőmentes, míg a szuper erős motor intenzív rezgéseket biztosít ott, ahol a legfontosabbak. A rugalmas szilikon tengely ügyesen illeszkedik testének kontúrjához, hogy elérje a legérzékenyebb foltjait. Ezáltal a Sugar Plum tökéletes vibrátor mind a belső, mind a külső masszázshoz.

Válasszon pulzációs mintát az alapon lévő hullám alakú ikon megnyomásával, és pillanatok alatt váltson a csapkodástól a lüktetésig! Használjon rengeteg nedves testápolót még izgalmasabb érzésekhez! Rugalmas forma az örömhöz,Kényelem 10 erőteljes rezgésminta 100% vízálló, rendkívül sima, testbiztos Elite szilikon behelyezhető hossza: 12,5 cm.

Az Intim Center megbízható szexshop és korrekt vállalkozás, nyugodtan megrendelheted a Luxusvibrátor dizájnos ergonomikus Crush Sugar Plum terméket. Nem csak megrendelni tudod ezt a Luxusvibrátor dizájnos ergonomikus Crush Sugar Plum portékát, hanem ha üzleti készleten van, máris megveheted.

Külső raktáron Igen
Szín Lila
Anyag Szilikon

Ergonómia és élvezet

Hihetetlenül kellemes stimuláció az ultra-intenzív kombinálásával okosan ívelt kialakítású rezgések. 
Elite szilikonból és polírozott ABS műanyagból készült, ez a vízálló hangulat sima, kifinomult és tíz erőteljes rezgésmintával rendelkezik.

A bársonyosan puha szilikon elegáns és varrat nélküli, míg a szuper erős motor biztosítja intenzív rezgések ott, ahol a legfontosabbak. 
A rugalmas szilikon tengely okosan megfelel a tested kontúrjai elérni legérzékenyebb foltjai a lélegzetelállító csúcspontért. 

Válasszon lüktetési mintát a hullám alakú ikon megnyomásával az alapra, és menjen egy csapkodástól lüktetni másodpercek alatt!
2 db AAA elem szükséges, de nem tartozék.

Keresés