Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csikló vibrátor nyelv Unihorn mount'n kék hegyes nyelvű

Ár:
18.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Unihorn

Kék színű egyedi kialakítású, unikornis formájú, kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, két motorral ellátott, 10 rezgési és az unikornis szájában lévő nyelvben 10 mozgási funkcióval rendelkező, könnyen kezelhető izgató. A két motor külön-külön is vezérelhető. A Mount 'N Peak szája egy süllyesztett, rugalmas, hegyes "nyelvet" tartalmaz, amely gyorsan fel-le mozog, intenzív pöccenő érzést keltve. A mozgó nyelvmotor 3 folyamatos sebességgel és 7 impulzusminta beállítással rendelkezik, plusz a különálló vibrációs motor bekapcsolásával (szintén 3 folyamatos sebességgel és 7 impulzusminta beállítással) több érzetet kelthet. Az Unihorn egyik gombja a szájat, egy másik gomb pedig a rezgést szabályozza.
Ha úgy dönt, rezgés nélkül is élvezheti a nyelv pöccintő érzéseit. Vagy ha csak a vibrációt szeretné érezni, és nem a nyelvet, akkor csak a vibráció beállításait kapcsolja be, és nyomja az Unihorn oldalát a testéhez a finomabb és diffúzabb érzés érdekében.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Mini unikornis csiklóvibrátor, ami nem csak cuki, de garantáltan ki is elégít! A rengeteg erőt egy szuperaranyos, diszkrét dizájnba csomagolták. Az Unihorn csiklóizgató 10 rezgési sebességet és 10 nyelvmozgásmintát kínál, hogy fokozza az élvezetet, és lehetővé teszi, hogy megtaláld saját örömforrásaid. 

  • Szuper puha bőrbarát szilikon
  • 20 mix and match beállítás
  • Vízálló
  • Deluxe dupla motor
  • USB újratölthető

Ez a kék színű csiklóizgató tökéletes választás a rendkívüli orgazmusélményért. A puha, selymes szilikonból készült örömszerző kényelmesen illeszkedik a testhez, és kellemes tapintást biztosít. Különleges kinézete, diszkrét és szemet gyönyörködtető, ezáltal egyedivé teszi a hálószobai élményeket.

  • Szuper erős
  • 20 örömbeállítás
  • Vízálló
  • Szuperpuha szilikon
  • Kettős motor
  • Szín: Kék

Minden embernek megvan a maga örömküszöbe, és ezt az égi vibrátort úgy tervezték, hogy segítsen elérni a sajátját. Sima és érzéki testével, valamint hegyes és finoman forgó nyelvével ez a bájos szexuális játék néhány gombbal elviszi Önt az ugratástól az izgalomig. Ha egyedülálló és kielégítő élvezeti élményre vágyik, ne keressen tovább, mint ez a varázslatos egyszarvú.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A Csikló vibrátor nyelv Unihorn mount'n kék hegyes nyelvű egy jó választás, de jártál már szexshopban, vagy csak online rendeltél? Itt a ideje hogy Magyarország első szexboltját meglátogasd! Az Intim Center szexshop Budapest minden nap nyitva tart.

Külső raktáron Igen
Szín Kék
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Hossz 6 - 10
Átmérő 0 - 1,5
Átmérő 3 - 3,4

Keresés