Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csikló vibrátor nyelv Unihorn wild spirit - fekete

Ár:
18.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Unihorn

Alkoss igazi varázslatot ezzel a diszkrét mini egyszarvú vibrátorral! Az Unihorn Wild Spirit Licking szilikon csiklóvibrátor rengeteg erőt csomagol egy vékony és über-aranyos csomagba, amely 10 rezgési sebességet és 10 nyelvmozgási mintát kínál, hogy fokozza az élvezetet, és lehetővé tegye, hogy megtalálja saját egyéni örömpontját.
Adja át magát sötét oldalának, és engedje át magát legmélyebb vágyainak ezzel a finoman sötét örömtárssal. Sima, érzéki testével és ördögien isteni nyelvpörgésével a Wild Spirit mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy néhány másodperc alatt elvigyen a gótikus vidámságtól a lüktető nyelv-gázig.
Egyedi kialakítású, unikornis formájú, kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, két motorral ellátott, 10 rezgési és az unikornis szájában lévő nyelvben 10 mozgási funkcióval rendelkező, könnyen kezelhető izgató. A két motor külön-külön is vezérelhető. Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Alkoss igazi varázslatot ezzel a diszkrét mini egyszarvú vibrátorral! A Wild Spirit rengeteg erőt csomagol egy vékony és über-aranyos csomagba, és 10 rezgési sebességet és 10 nyelvmozgási mintát kínál, hogy fokozza az élvezetet, és lehetővé tegye, hogy megtalálja saját egyéni örömpontját. Adja át magát sötét oldalának, és engedje át magát legmélyebb vágyainak ezzel a finoman sötét örömtárssal. Sima, érzéki testével és fondorlatosan isteni nyelvpörgésével a Wild Sprit mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy néhány másodperc alatt elvigyen a gótikus vidámságtól a lüktető nyelvig.

  • Akkumulátor töltési ideje: 120 perc
  • Játékidő: 60 perc
  • A nyelv motorfordulatszáma: 4000 ford / perc
  • A rezgés motorfordulatszáma: 8000 ford / perc

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A Csikló vibrátor nyelv Unihorn wild spirit - fekete egy jó választás, de jártál már szexshopban, vagy csak online rendeltél? Itt a ideje hogy Magyarország első szexboltját meglátogasd! Az Intim Center szexshop Budapest minden nap nyitva tart.

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző csiklóizgatós
Hossz 6 - 10
Átmérő 0 - 1,5
Átmérő 3 - 3,4

Gyártói leírás

Így használja:
- Töltse fel a játékot úgy, hogy csatlakoztatja az USB-kábelt egy USB-töltőponthoz, és csatlakoztatja a játékot az Unihorn alján található mágneses pontok segítségével
- A játék teljes feltöltése körülbelül 2 órát vesz igénybe, és akár 1 órányi szórakozást is biztosít
- A rezgés aktiválásához nyomja meg és tartsa lenyomva 2 másodpercig az Unihorn talp hullámgombját. Nyomja meg többször a 10 rezgésbeállítás közötti navigáláshoz
- Nyomja meg és tartsa lenyomva 2 másodpercig az Unihorn talp szájgombját a nyelvmozgás beállításainak engedélyezéséhez. Nyomja meg többször a 10 élvezeti beállítás kiválasztásához
- Nyomja meg és tartsa lenyomva a hullámgombot 3 másodpercig a játék kikapcsolásához

Fontos információk:

  • Termék mérete: 122 mm
  • A termék súlya: 200g
  • Fröccsenésálló: IPX6
  • Anyag: szilikon
  • Töltési idő: 120 perc
  • Használati idő: 60 perc
  • Gyakoriság: 20 minta
  • USB töltés

Keresés