Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Okos vibrátor 3in1 Satisfyer Curvy trinity 5+ blue

Ár:
23.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

Okostelefonról is irányítható, ergonómiailag kialakított, két motorral felszerelt léghullámos csiklóizgató és vibrátor egyben, a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással. A g-pont stimulálására is használható vibrátorban 12 rezgési funkcióval és a csiklóizgatóban 16 léghullámos fokozattal rendelkezik, de az applikáció segítségével egyedi rezgési és léghullámos funkciókat lehet alkotni, akár zenei ritmusból (pl. Spotify), saját vagy párunk hangjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal. 
Hüvelyi vibrátor, és léghullámos csiklóizgató! Erős rezgése minden idegsejtet megmozgat belül, míg erős szívó impulzusai kívül az egekig repítenek! Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Bőrbarát anyagból készült, így érzékeny bőrűek is használhatják. 1 méter mély vízben maximum 30 percig vízálló, roppant halkan működő vibrátor. A két motor egymástól függetlenül is szabályozható. A termék az applikáció nélkül is használható. Vízbázisú síkosító javasolt.
Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Rezgő motor és léghullámos technológia egyetlen készülékben szuper intenzív, különleges stimuláció a csiklón. Bőrbarát anyag érzékenyeknek, allergiára hajlamosaknak is ideális. 100% vízálló kialakítás kádban, vagy a zuhany alatt is élvezhetitek a bizsergető örömöket! Beépített akkumulátor. Suttogó mód szuper csendes, diszkrét. A kényeztető egyik felén szívó nyílás található, mely apró szívó impulzusokkal és rezgéssel ingerli, bombázza a csiklót. Másik fele egy hüvelyi vibrátor, ami erős rezgésével és finoman ívelt formájával feszül a G-pontodra.

Okos készülékről vezérelhető átadhatod kedvesednek az irányítást, egyedi rezgés- és léghullám impulzus módokat hozhatsz létre, így gyakorlatilag a stimulációk és ingerek száma szinte végtelen. Video chat erotikus együttlétek távkapcsolat esetén is, vezeték nélküli távirányítás okos készülékről. A funkciók külön-külön vezérelhetőek hüvelyi és csiklóizgató rész is.

  • Ha az Intim Center szexüzlet és online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen is lehet vásárolni, a Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes benézni a szexboltba, mert udvarias és diszkrét eladók segítenek a választásban, és az anonimitás garantált!
  • Itt vagyunk: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Az Intim Center szexshopban minden erotikus segédeszközt megtalálsz, ami egy feledhetetlen erotikus estéhez elengedhetetlen.

Kezelés: A terméken három gomb található. A középső gomb hosszan lenyomva tartásával kapcsolható be- és ki a készülék léghullámos stimulálása. Ugyanezen gombbal, valamint az alsó félköríves gombbal tudod beállítani a számodra megfelelő szívási erősséget. A rezgést a felső hullámjeles gomb hosszú benyomásával, majd újbóli, rövid lenyomásával tudod beállítani. 

Gyártói leírás

Fedezze fel az élvezet eddig ismeretlen dimenzióját. Ergonomikus kialakításának köszönhetően a Satisfyer Curvy 3+ stimulátor jól illeszkedik a kézbe és kényelmes kezelése örömet szerez. A különböző időközönként fellépő nyomáshullámok a vibrációval együtt érintésmentesen masszírozzák a csiklót, és lehetővé teszik, hogy felülmúlhatatlan orgazmusban legyen része.

A mobilalkalmazással a meghitt pillanatok eddig soha nem látott dimenzióba lépnek. Akár saját izgató szekvenciát hoz létre, akár a távirányítót használja, akár videochatel, vagy hagyja, hogy a kedvenc zenéjének ritmusára elégüljön ki, a Satisfyert nem adja ki a kezéből többet. Tulajdonságai:

  • érintésmentes csiklóstimuláció nyomáshullámokkal és vibrációkkal
  • ergonomikus kialakítása kényelmes kezelhetőséget és könnyű irányítást biztosít
  • lehetővé teszi a vizes játékot a zuhanyzóban és a könnyű tisztítást
  • funkciók gazdag választéka a mobilalkalmazásnak köszönhetően
  • hang- vagy távirányítás partnerrel
  • alkalmazás nélkül is használható
  • ajándéknak is ideális
  • Műszaki leírás:
  • csendes és diszkrét üzemeltetés
  • bársonyosan selymes szilikon
  • 11 erősségi fokozatú nyomáshullámok és 11 pulzáló üzemmód
  • IPX7 tanúsítványú vízállóság
  • tölthető akkumulátor mágneses USB-kábel segítségével
  • kompatibilis Android és Apple készülékekkel – lehetővé teszi a távirányítást
  • ingyenes, szórakoztató Satisfyer Connect alkalmazás – vibrációs módok létrehozása, megosztás a felhasználókkal, zeneszinkronizálás a Spotify-ból, hangvezérlés, chat és videochat
  • méretei: 14,5 × 4,8 × 1,4 cm

Használata: Gondoskodjon a rendszeres karbantartásról és folyó víz alatt vagy erre a célra szolgáló tisztítószerrel tisztítása. A csiklóizgatót vízbázisú síkosítóval használja.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Kék
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző app-vezérelt
Hossz 16 - 20
Átmérő 3,5 - 3,9

English

  • If you order this product, you will receive it in a short time, in discreet packaging.
    Sex aids recommended for men and women can also be purchased in person. In Budapest, the best sex shop at the Astoria. It's worth coming, because polite salespeople will help you choose!

Our address: INTIM CENTER sex shop Budapest, Károly krt. (boulevard) 14. mezzanine. Open on weekdays from 9 a.m. to 8 p.m., on weekends from 9 a.m. to 6 p.m.
​More information is available by clicking here.

The Curvy Trinity 5 from Satisfyer is an air pulse stimulator, a 3-in-1 toy for huge fun! Curvy Trinity 5 Connect App 3-in-1 product:
  • 3 Functions as an Air Pulse Stimulator, Lay-on Vibrator and G-Spot Vibrator
  • 3 Motors with 2 independently controlled functions
  • Pointed tip, sides are angled for targeted G-spot stimulation
  • App enabled
  • 11 Pressure wave intensities and 12 vibration programs

Keresés