Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kétvégű üvegdildó Dazzling crystal 1 transparent

Ár:
11.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: Satisfyer

A kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült Satisfyer Dazzling Crystal 1 egy szerelmi játék, amely éppoly egyedi, mint vonzó. A boroszilikát üveg számos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek tökéletes alapanyaggá teszik: az üveg különösen stabil és törésálló, ezért biztonságos. Ezenkívül ellenáll a külső hatásoknak: savnak, vegyszernek. Meleg és hideg – aligha árthat valami a Satisfyer Dazzling Crystal 1-nek, így különösen strapabíró. Ha valami élvezetes dolgon töröd a fejed, akkor ebben ez a termék jó segítség lesz!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Satisfyer Dazzling Crystal 1 hőálló anyagának köszönhetően tökéletes hideg-meleg játékokhoz.
Használat előtt egyszerűen tedd meleg vízbe, hogy a nyugtató meleget élvezhesd, vagy tedd be hűtőszekrénybe az izgalmas, bizsergető hidegért! A dildó két izgalmas felületi struktúrájával intenzív hüvelyi élvezetet és intenzív G-pont stimulációt biztosít Tisztítása: minden használat előtt, után langyos szappanos vízzel, segédeszköz tisztítóval ajánlott lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt. 

Sokan szeretik a Kétvégű dildók kategóriát, bizonyosan te is megtalálod azt, amelyik izgalomba hoz.

Külső raktáron Igen
Anyag Üveg
Átmérő 3,5 - 3,9
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző kétvégű
Speciális jellemző vízálló
Szín Színtelen

Keresés