Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Dildó vagy vibrátor, melyik a jobb?

Dildó vagy vibrátor, melyik a jobb? Ha még csak most kezdi a szexuális játékok világát, mérlegelheti lehetőségeit, és eldöntheti, hogy dildót vagy vibrátort vásároljon-e. Számtalan erotikus lehetőségek várnak! Legyünk őszinték, az összes különböző lehetőség online megtekintése kissé elsöprő és zavaró lehet. Lehet, hogy megfélemlítenek a különböző formák, extrák és példák, amelyeket látsz. Némelyikük még egy kicsit ijesztő is lehet!

 De soha ne félj. A jó hír az, hogy a vibrátorok és a dildók a két leggyakoribb szexuális játékszer, és bár egyesek ugyanannak tartják őket, valójában határozott különbségek vannak a kettő között. Ki tudta, igaz? Tehát, amikor készen áll arra, hogy dildót vagy vibrátort vásároljon, tisztában kell lennie azzal, hogy minden érzéki barát milyen profikat hoz az asztalra, és melyik lehet a legalkalmasabb arra, hogy minden erotikus álmát valóra váltsa a hálószobában. Ha készen áll arra, hogy szexuális örömét a következő szintre emelje, de segítségre van szüksége a döntéshez, olvassa el az alábbi hasznos összehasonlítást.

Mi a különbség a dildó és a vibrátor között?

A legnagyobb különbség a dildó és a vibrátor között az, hogy a dildó belsejében nincs motor, amely további szexuális stimulációt adna. A dildóknak általában nincsenek mozgó alkatrészeik, míg a vibrátor további stimulációs lehetőségeket kínál, néha belülről, néha kívülről.
Természetesen vannak olyanok, akik ezt a két kifejezést felcserélhetően használják, és ez teljesen rendben van. Hacsak valamilyen okból nem kell konkrétnak lennie, a legtöbb ember megérti, mire gondol, amikor bármelyik kifejezést használja. A különbség a dildó és a vibrátor között: A vibrátornak motorja van, így elemes vagy akkus és rezeghet. A dildónak nincs eleme és nem tud rezegni.

A dildók előnyei

Dildó ez egy férfi merev péniszének mesterséges megjelenése, szilikonból, gélből, műanyagból, latexből, akrilból, fémből vagy más anyagból, és nincs rezgésfunkciója. A hagyományos pénisz formájában készül (néha herezacskóval), jól megtervezett és egyértelműen megjelölt fejjel - rugalmas törzsgel, nyomon követett, dombornyomott vénákkal. A hagyományos átlagos mérete 16-20 cm hosszú és 3,5-4 cm átmérőjű. Némelyik sima, vannak kétoldalú (DoubleDildo), amelyeket a homoszexuális nők általában használnak mindkettő egyidejű, kettős hüvelyi (vagy) kielégítésére. Vannak olyanok, amelyeknek két falloszuk van - az egyik, nagyobb, a hüvelyi behatolásra, a másik, kisebb.
A nagy méreteket, ami hatalmas, több mint 30 cm hosszú, öklözésre vagy BDSM-re tervezték. Bármely szexboltban választhat bármilyen, még a legkifinomultabb és kifinomultabb ízlést is - szerencsére az intim üzletek választékában nagyon nagy a választásuk -, és viszonylag olcsóak. pántos tartozékként is használhatók. Sok heveder lehetővé teszi a fúvókák cseréjét, és kipróbálhat különböző - nagy és kicsi - különböző anyagokból, különböző formákból stb. Exkluzív a nem annyira szexuális élvezetek ínyencei számára, mint az esztétikailag szép, tökéletes formák szerelmeseinek. Az ilyenek nem csak szexuális játékszerek, hanem részben műalkotások is. Például az üveg nagyon tartós, szilárd szexuális játékok edzett üvegből. Lehetnek meglehetősen reálisak, anatómiailag igazoltak - vagy nagyon távoli hasonlóságot mutathatnak a péniszrel.

Mi is pontosan a dildó, kíváncsi lehetsz? Segítünk! A dildók a szexuális játékok széles csoportjába illeszkednek, amelyeket a hüvelybe vagy a végbélnyílásba való behatolásra használnak. Általában fallikus alakúak, de valójában nem kell, hogy azok legyenek. Vannak dildók, amelyek az ököltől a csápokig minden alakúak. Az igazi dildó nem rezeg, és nincsenek mozgó alkatrészei.

De most térjünk rá a szaftos dolgokra! A dildók egyik legnagyobb előnye, hogy nem fognak meghalni, amikor hamarosan érezni fogod azt az édes felszabadulást. Addig tartanak, ameddig csak akarod, csak rendszeresen tisztítsd a dildódat. Nincsenek olyan részeik, amelyek meghibásodnak, mert egyszerűen nincs semmi, ami meghibásodna. Csak a végtelen erotikus szexuális élvezetért vannak ott ! Feltétlenül nézze meg blogunkat arról, hogyan kell használni a dildót, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a szexuális játékból.

A dildók sokféle anyagból készülnek, a műanyagtól és a szilikontól az üvegig. Sok dildó létezik, hogy utánozza a természetes bőr érzését. Rendkívül rugalmasak vagy merevek lehetnek az Ön örömpreferenciáitól függően.

A dildók másik előnye, hogy általában könnyebben tisztíthatók, mert nincsenek mozgó alkatrészeik, vagy annyi zuguk és hasadékuk, amelyet meg kell tisztítani, hogy megvédje magát. Ha hajlamos vagy a fertőzésekre, érdemes elkerülni a vibrátorokat, és inkább dildóhoz nyúlni, mert használhatod a forrásban lévő vizes módszert a dildó tisztításához, hogy a "bűntársad" friss, tiszta és cselekvésre kész maradjon! A szexuális játékok megfelelő tisztaságával kapcsolatos további tippekért tekintse meg blogunkat a dildó tisztításáról.

A vibrátorok előnyei

Nos, mi az a vibrátor és miben különbözik a dildótól? A vibrátorok nagyon hasonlítanak a dildókra, legalábbis ami a külső megjelenést illeti. A vibrátorok belsejében azonban van egy motor, amely vibrátorokat vagy pulzálókat kínál, és további "ó-annyira csodálatos" stimulációt kínál. A vibrátorok még szélesebb formában és méretben kaphatók. Néhányat belsőleg történő használatra terveztek, másokat pedig a csiklón kívüli használatra terveztek. igen bébi! Vannak olyan vibrátorok is, amelyek mindkét helyen használhatók. Ezt nyúlvibrátornak hívják, amely az egyik legnépszerűbb szexuális játékszer. A vibrátorokkal egyszerűen több módja van a használatuknak. Tehát itt az ideje, hogy szabadjára engedje fantáziáját!

Őszinték leszünk, a vibrátorok manapság hajlamosak ellopni a reflektorfényt, mert sokféle méretben, formában, stílusban és funkcióban kaphatók. Gyakran a mobilitási problémákkal küzdő emberek számára is az első számú lehetőség, mert a megfelelő helyre helyezheti őket, és lehetővé teheti számukra, hogy elvégezzék az összes munkát.

Néha durva, de a következőn szexi és puha? Egy másik előny, hogy a vibrátorok általában néhány különböző módot kínálnak, így soha nem fog "unatkozni" az örömkereső randevú során. Vannak még telefonos vagy távvezérelt vibrátorok is, így partnere is részt vehet, közvetlenül melletted, a szomszéd szobából vagy mérföldekről!

Úgy tűnik, hogy a vibrátoroknak előnyben kell lenniük - végül is ezek ugyanazok -, de a hagyományostól eltérően rezegnek - és ennek köszönhetően a hüvely falainak, a G-pontnak és a csiklónak jobb stimulációja biztosított. Vannak olyan high-tech vibrátorok, amelyek egyszerre nyújtanak hüvelyi és csiklói kielégülést - egyesek - egyidejű hüvelyi és stimulációs szolgáltatásokat. De eddig, ha figyelembe vesszük a szexuális játékok értékesítésének statisztikáit a szexboltokban szerte a világon, kiderül, hogy jelentősen megelőzik a vibrátorokat az értékesítésben, és vezetik a legkelendőbb szexuális termékek listáját. egyszerűek és hatékonyak, amikor behelyezik a hüvelybe, kellemes teltségérzet jön létre. A legtöbb vibrátort a nők használják a külső nemi szervek masszírozásakor, és nem gyakran helyezik be a hüvelybe. Sok hölgy nem szereti a vibrátorok zümmögő hangját - teljesen csendesek, sokan tapadókorongokkal vannak felszerelve, amelyeknek köszönhetően bármilyen sík felületre rögzíthető - például a fürdőszobában vagy a zuhany falában.

Sokan hihetetlenül reálisan készülnek - teljesen lemásolják a péniszt, és a realisztika előállításához használt anyagok (például kiberbőr) tapintási érzéseikben nagyon hasonlóak az emberi bőrhöz - puha, "bársonyos" - nagyon kellemes tapintásúak. Az ilyen "elnyeli" a hőt, és nagyon gyorsan felmelegszik az emberi hőmérsékletre - ami még kézzelfoghatóbbá teszi hasonlóságukat az ember péniszéhez. A vibrátoroknak megvannak a maguk kétségtelen előnyei - a magas fokú realizmus mellett sokan képesek páratlan erotikus élményeket adni egy nőnek - specifikusak, amelyeket nem lehet megismételni egy . Van egy egész sor fogalmi vibrátor, amelyek képesek egy nőt az őrültségbe hozni boldogság, de mindegyiknek van egy kis hátránya, tekintettel arra, hogy minden vibrátort elemek vagy más energiaforrások táplálnak, elektromos aljzat vagy elemek hiányában minden vibrátor automatikusan rendszeressé válik.

Hogyan válasszuk ki az Önnek megfelelőt?

Dildó vagy vibrátor – melyik szexjáték viszi a tortát? Nincs egyszerű módja annak, hogy válaszoljon, melyik a legjobb választás az Ön és örömteli küldetései számára. Szeretne egy kis csikló stimulációt a behatolás mellett? Mind a vibrátorok, mind a dildók fantasztikus kiegészítői lehetnek felnőtt játékládádnak, akár egyedülálló vagy, akár valami olyat keresel, amit élvezhetsz a partnereddel.

Egyszerűen fogalmazva, ami a legjobban működik az Ön számára, attól függ, hogy mi érzi magát a legjobban a testének. Néha a vibrátor pulzálása túl erősnek tűnik néhány ember számára, ezért a dildó a jobb választás. Máskor az embereknek szükségük van a változatosságra az orgazmus érdekében. Minden rólad szól! Tehát gondoljon arra, hogy mi teszi jól magát, több behatolás vagy csikló stimuláció? Ez segíthet a választásban. Bár használhat dildót a csikló stimulálására, ez egy kicsit nehezebb.

Tehát, akár dildót, akár vibrátort választasz, nem tévedhetsz! Ha valamelyik nem találja el érzéki fantáziáját, ne adja fel a keresést. Rengeteg lehetőség van, ezért egyszerűen próbáljon ki valami újat. Ne mindig feltételezze, hogy a nagyobb jobb, vagy hogy a több gomb több élvezetet jelent. Néha a legegyszerűbb szexuális játékszerek a legjobbak, ha a hálószoba szórakozásáról van szó!

Több felnőtt szexuális játékot keres a szexuális élet felpezsdítésére? Gyere és vásárolj a Pink Cherry-ben még ma, hogy megtaláld a tökéletes kakasgyűrűt, golyóvibrátort, fenékdugót vagy rezgő pálcát. Mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy életre keltse szexuális fantáziáit! Keresse meg a tökéletes szexuális játékot közvetlenül a weboldalunkon ma.

Mi különbözik behatoláskor a vibrátor és a dildó között?

Ha kíváncsi vagy, hogy a behatolás más érzés-e vibrátor és dildó használatakor, a válasz igen, abszolút igen! A legnagyobb és legszembetűnőbb különbség természetesen a rezgés - vagy annak teljes hiánya. A behatolás során a fizikai érzések különbségei attól is függnek, hogy milyen anyagból készült a vibrátor vagy a dildó.

Sok dildó, különösen a szilikonból készült, a dolgok lágyabb, hajlítottabb oldalán van, ami sokkal inkább hasonlíthat egy valódi péniszre. Az üvegből vagy fémből készült kemény dildók azonban teljesen merevek lesznek, és semmilyen ajándékot nem kínálnak.

A behatolásra tervezett szilikon borítású vibrátorok általában merevebb tapintásúak és zümmögő érzéseket kínálnak, bár vannak olyan vibrátorok, amelyeket lágyabb, hajlékonyabb talppal terveztek a "természetesebb" érzés érdekében. A dildók és a vibrátorok összehasonlításakor az egyik nem eredendően jobb, mint a másik, mert minden a személyes preferenciákon múlik, amint arról egy kicsit beszélünk.

Melyiket vegyem?

A nők körében végzett felmérések szerint kiderült, hogy a legtöbb hölgy intim maszturbációra használ , de a vibrátort leggyakrabban erotikus játékok során használják partnerrel vagy swing partikon. Sok hölgy nem szereti a vibrátorokat a zaj miatt, magasabb költségeik miatt - és általában inkább egy vibrátort részesítenek előnyben - amelynek megválasztását nagyon óvatosan kezelik, és néhány hétköznapi . Ugyanazok a megkérdezett nők azt állították, hogy jobban tudják irányítani testüket, és hihetetlen - fényes, érzéki orgazmusokat érhetnek el. De sok hölgy, ugyanabból a válaszadói csoportból, az ellenkezőjét mondta - úgy vélte, hogy a vibrátorok jelentősen felülmúlják tulajdonságaikat és a belőlük származó örömöt. Egyes helyeken a tisztességes nem véleménye emlékeztet a "csirke és tojás" jól ismert vitájára - és ugyanazzal a nem ígéretes eredménnyel. Ezért a legjobb módja annak, hogy megtudja, mi alkalmasabb a nők elégedettségére, fallosz imitátor vagy -vibrátor, ha kipróbálja ezeket a szexuális játékokat magának! Mint sok lány már megtette, akik mindkettőt és vibrátorokat használnak erotikus örömeikhez - és nagyon boldogok!

Keresés