Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Dinamit potencianövelő férfiaknak - 6 db

Ár:
9.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 09.
Gyártó: Pills

Gyors hatását már 35-40 percen belül kifejtő, hosszabb aktust biztosító, természetes összetevőket tartalmazó kapszula. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget túl lépni nem szabad. Alkalmazása: naponta 1 kapszulát, étkezés előtt kb. fél órával, bő folyadékkal kell bevenni..

  • VÁGYFOKOZÓ, POTENCIANÖVELŐ KÉSZÍTMÉNYEK SZEMÉLYES BESZERZÉSE az Intim Center üzletben itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet.
  • LIBIDÓ ÉS POTENCIANÖVELŐ RENDELÉS WEBSHOPBÓL az Intim Center potencianövelő kínálatából. Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, természetes úton hihetetlenül megnövelheti szexuális teljesítményét!
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget túl lépni nem szabad! Összetevők: maca gyökér por, zselatin, fűrészpálma kivonat, szibériai ginzeng kivonat, fokhagyma.

A budapesti üzlettel rendelkező Intim Center szexshop több évtizede árul ilyen termékeket. Reméljük, hogy ez megnyeri tetszésedet. A Férfi potencianövelők árucikkekről ha további infókat és híreket olvasnál, akkor érdekelhet a szex és potencia hírek blogunk is.

Gyakran jön elő, hogy este az összebújáskor nincs rendes erekciód? Netalán egyáltalán nincs keményedésed? Már önértékelési zavaraid keletkeztek a sok kudarc miatt? Akkor jó helyen vagy, csak olvass tovább, mert a Hurrikán potencianövelő kapszulái segítséget adnak hogy az erekciód újra a régi legyen.

  • Magas vérnyomásban, szív és érrendszeri betegségben szenvedőknek, szedése nem ajánlott. Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és a természetes életmódot. A készítményt várandós nők és szoptatós anyák nem használhatják. A készítmény 12 éves kor alatt nem szedhető. A termék kisgyermekek elől gondosan elzárandó. Száraz hűvös helyen tartandó.

A legtöbb férfi gondok egyike az erekcióval kapcsolatosak. Gyenge erekció, eltűnt erekció, van erekció de csak rövid ideig tart stb... Sajnos sokunk találkozott már ezekkel. Régen legyintettünk csak rá, mondván ez csak az idősebbeket érinti. Talán még úgy 15 évvel ezelőttig igaz is volt, azonban mára gyökeresen megváltozott az érintettek köre. Számos kutatás bizonyítja, hogy a 60 év felettiek mintegy 60%-a folytat küzdelmet a merevedési problémával, de az 50 és 60 év közöttiek is mintegy 45%-a érintett ebben a témakörben.

Bármilyen meglepő is, de a 40 és 50 év közöttiek sem maradnak el nagyon, esetükben a gondokat bevallók aránya kb. 30%.Számomra azonban az igazi meglepetést a 40 év alattiak nem kis része okozta hiszen itt is olyan 25-30% azon férfiak része, akik már legalább egyszer tapasztaltak erekciós gondot. A Hurrikán potencianövelő kapszulák ezekre a problémákra nyújt megoldást.

Mi fog történni a kapszula bevétele után?
- a gyorsan felszívódó alapanyagok révén kb fél óra elteltével mergérkezik a kemény erekció
- akár 2-3 napig tartó hatás a szervezetből történő lassú kiürülés miatt
- megnövekedett szexuális állóképesség, ezért akár több aktusra is képes lehetsz egymás után
- hosszabb ideig tartó aktus (kitolja az ejakuláció idejét)
- az aktus ideje alatt megvastagodott pénisz miatt élvezetesebb és intenzívebb együttlét
- rövidebb regenerációs idő két szex között
- mellékhatásoktól mentes használat
- az alkohol rontja a szexuális teljesítményt, azonban kis mennyiségű alkohol fogyasztása mellett is hat.

Külső raktáron Igen
Nem férfiaknak
Speciális jellemző erekció elősegítő
Termékcsoport tabletta, kapszula

Meghívó

Meghívunk téged budapesti szexboltunkba - egy olyan helyre, ahol teljesítjük legmélyebb fantáziáinkat, és inspiráljuk Önt, hogy új örömöket fedezzen fel!

Kiváló minőségű szexuális termékek széles választéka vár rád, amelyek számos egyedi érzést nyújtanak. Kínálatunkban exkluzív vibrátorok, maszturbátorok, páros játékok, BDSM kiegészítők, felnőtt babák és még sok más található.

Gondoskodunk arról, hogy vásárlás közben kényelmesen és biztonságban érezd magad.

A weboldalunk kényelmesen navigálható, és diszkrét szolgáltatást nyújt minden megrendeléshez. A teljes diszkréció és biztonságos fizetés garantálja a teljes ügyfél-elégedettséget.

Keresés