Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Párvibrátor csiklóizgató és hüvelyi izgatással lila Double Joy

Ár:
20.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 24.
Gyártó: Satisfyer

Okostelefonról irányítható, ergonómiailag kialakított ún párvibrátor a díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással. A párvibrátor aktus közben is használható, ugyanis az alsó szár keskenyebb, így a hímvessző is szabadon behelyezhető. Az applikáció segítségével egyedi rezgési és léghullámos funkciókat lehet alkotni, zenéből, saját vagy párunk hangjából vagy környezeti zajokból is, amelyeket meg is lehet osztani másokkal.
Az orgazmushoz vezető úton szükséged lesz a Párvibrátor csiklóizgató és hüvelyi izgatással lila Double Joy szexshop termékre.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Satisfyer párvibrátora, ami letölthető, ingyenes applikációval is vezérelhető. Bár funkcióját figyelembe véve ennek túl sok értelmét nem látjuk, hátrány nem származik belőle, az árán pedig nemigen érezhető a dolog. Akik a párvibrátorok ezen típusát nem ismerik még, azoknak írjuk, hogy ennél a vibrátor típusnál az egyik ág, általában a keskenyebbik, behelyezésre szolgál, miközben a másik ág kint marad és a külső izgalmi pontokat stimulálja.

Ez a megoldás egyszerre okoz örömöt mindkét félnek, a jótékony vibráció által, de azt gondoljuk, hogy azért a hölgyeknek kedvez igazán, ami persze egyáltalán nem baj. Jelen modellnél a két ágban egy-egy vibrációs motor kapott helyet, amik igen erős, közepes tónusú, csendes rezgésekkel dolgoznak. Természetesen az erősségük szabályozható. Megfigyelésünk szerint, a két motor egymástól függetlenül nem vezérlehető, ami nem tragédia, számos rezgésprogram áll rendelkezésre, már akkor is ha a készüléken lévő gombokat használjuk a vezélrésre, de még ott van az applikáció is.

Ami Bluetooth-al kapcsolódik, azaz ha letöltjük hozzá okoseszközünkre az alkalmazást, akkor azzal is irányíthatjuk a működését, illetve számos plusz funkciót is elérhetünk. Szemügyre is vettük az applikációt, ami gyorsan települ, és zökkenőmentesen működik. A készülékkel való párosítása is sima ügy, azt mondjuk nem értjük hogy miért kötelező enegdélyezni a helyadatokat a használathoz. Használatával több vezérlési, illetve programmód érhető el, rögzíthetünk vele saját rezgésfolyamot, irányíthatjuk zenével, vagy beszéddel a működést, de lehetőség van távoli használatra is. Azaz partnerünk, amennyiben ő is telepíti az alkalmazást, el tudja érni a készüléket a világ bármely pontjáról, és tudja vezérelni azt. Az applikáció természetesen ingyenes, és androidos, illetve almás rendszerekhez is elérhető.

Maga az eszköz, ahogy írtuk két részből áll a széles behelyezésre szolgáló rész, és a külső ág is kis mértékben puha, selymes tapintású szilikonbevonattal rendelkezi. A két ág egymáshoz képest el tud mozdulni minden irányba, mivel a kapcsolódást biztosító nyakrészük hajlékony. A vízállóságot bizotsító szilikonbevonat csak a külső ág hátoldalán törik meg, a kezelőgomboknál, ahol ABS máanyagot használtak. A három vezérlőgomb nagy méretű, könnyen kitapintható, még akkor is amikor nem erre szeretnénk a figyelmünket irányítani. Bár a három gomb kicsit közel van egymáshoz, ezért előfordulhat vétlen lenyomás is. 

Vezérlése egyszerűnek tűnik, a + jelzésű lenyomva tartásával aktiváljuk a játékszert, illetve kapcsoljuk be a vibrációt. Ezután ezzel tudjuk felfelé léptetni a rezgésprogramot, és lenyomva tartva ki is kapcsolhatjuk a készüléket. A - jelzésű hátrafelé lépteti a rezgésprogramot. A középső pedig szintén ezt teszi, ezért nem is gond a gombok közelésge. A középső gombnak azért van jelentősége is, amikor "párosítjuk" a készüléket okoseszközünkkel, ezt kell lenyomva tartani négy másodpercig.

Az applikációhoz egyszerűen hozzájuthatunk, csak keressünk rá a következőkre: Satisfyer Connect App

Péntek van, és húsz óra húsz perc, ezért lusta vagyok visszaolvasni, hogy írtam-e már hogy vízálló a készülék, ezért most leírom, hogy az. Áramellátását beépített akkumulátor biztosítja, amihez töltőkábelt természetesen találunk a dobozban, az USB-s kábel mágnesesen kapcsolódik rá a játékszeren található töltőpontra.

Kicsit unalmas már a Satisfyernek szóló sok dícséret, de ez megint egy nagyon jó húzás tőlük, bár az applikációs vezérlésnél jobban használható -a gyakorlatban- egy eltalált, egyszerű, vezeték nélküli távirányító, ami ebből a készletből kimaradt.

 • A behelyezésre szolgáló ág, behelyezhető hossza: kb. 8 cm
 • Ovális formájának legnagyobb átmérője: 2,6 cm
 • A kint marad ág hossza szintén kb. 8 cm
 • Ez is ovál, legnagyobb átmérője: 4,2 cm (legkisebb 2,2 cm, tehát lapos)
 • Tömege: 78 gramm (feltöltött akkumulátorral)
 • Feltöltés nélkül majdnem ugyanennyi
 • Két darab erős, csendes működésű motor
 • 10 különféle rezgésrimtus
 • További lehetőségek érhetők el applikációval történő vezérlés esetén
 • Bluetooth kapcsolat
 • Ingyenes applikáció androidos és almás rendszerekre
 • Teljesen vízálló kivitel
 • Könnyű tisztíthatóság
 • Anyaga: kiváló minőségű, bőrbarát szilikon és ABS műanyag
 • Akkumulátoros áramellátás
 • Li-ion akkumulátor
 • Töltési idő kb. 2 óra
 • USB-s, mágneses csatlakoztatású töltőkábel a dobozban
 • Amennyiben síkosítót használunk hozzá, az csakis vízbázisú legyen
 • Igen tetszetős csomagolás

Biztonságos video chat kapcsolatot is kezdeményezhet, így akár partnere is irányíthatja az eszközt, miközben láthatják is egymást. Az eszköz két erős motorral van felszerelve, így egyszerre is stimulálható a csikló és a g-pont.

Bizonyos, hogy örömet akarsz magadnak szerezni, ebben jó segítség lesz a termék!

Külső raktáron Igen
Üzleti készleten Igen kapható
Elem Újratölthető
Szín Lila
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző app-vezérelt
Hossz 6 - 10
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 3 - 3,4

Keresés