Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Egyre több pár próbálja ki a strapon felcsatolható szex eszközöket

Egyre több pár próbálja ki a strapon felcsatolható szex eszközöket A felcsatolható dildókat és vibrátorokat már régen használják nők egymás között. Mostanában terjed a pegging szex is, amikor nő dug férfit. A felcsatolható eszköz neve strap on. A felcsatolhatót nem csak a kezeddel, hanem az egész testeddel irányítod. Ez egyrészt dinamikusabb mozgást tesz lehetővé, másrészt a szabaddá vált kezeiddel kedvedre simogathatod, izgathatod a partneredet.

Minden, amit tudnia kell a straponokról! Ma egy olyan konkrét termékről szeretnénk beszélni, mint a pántok. Valójában ez a termék a dildók és vibrátorok logikus folytatása, de egy kissé más típusú szexuális élvezetnek szánják. Nyisson meg bármilyen szexboltot online, és látni fogja, hogy manapság hatalmas a strapon modellek választéka. Beszélünk arról is, hogy milyen típusú hevederekre van szükség, milyen módon kell őket helyesen használni, gondozni és tárolni.

Mi a heveder
A heveder strap-on egy fallosz szimulátor, amely magában foglalja magát egy vibrátorból vagy egy vibrátorból és a rögzítésre szolgáló pántokkal ellátott bugyit. A strapon szex népszerű a leszbikus párok, valamint a heteroszexuális párok körében, ahol a szexet egy nő uralja. A hevedereket falloprotéziseknek is nevezik, de így vagy úgy, ezek kapcsos dildók.

Fiatal szexi párok számára a péniszprotézis vagy a felhelyezés hasznos lehet az új szex játékok egyikeként a különféle nemek számára. A nők teljes értékű férfinak érezhetik magukat, és ugyanakkor élvezhetik is magukat - nagy számban vannak olyan felerősíthető modellek, amelyek a női nemi szervek szerkezetének figyelembevételével készülnek, speciális funkcionális folyamatokkal a hüvely, az anális vagy a csikló stimulálásához.

Idősebb párok számára a falloprotézis (felkötés) segíti a férfi erő hiányának megszüntetését, szó szerint és átvitt értelemben is. Gyakran 50 év elteltével a férfiak valamilyen oknál fogva részleges vagy teljes impotenciát kapnak. Az impotencia jelenségét nem mindig lehet kiküszöbölni, de van egy szeretett nő, akivel hosszú évekig éltem egymás mellett, és szexuális elégedettségét szeretném megadni neki. A legegyszerűbb lehetőség ebben az esetben egy petevezetés alkalmazása. Ez természetesen nem helyettesíti az élő szexet, de maximálisan segít abban, hogy kedvesét az ágyban érezze.

A strap-on különleges szerepet játszik a BDSM-kapcsolatokban, a női uralom mellett a férfi vállalja a nő, a nő az aktív partner szerepét - itt nem lehet külön eszköz nélkül. Az ilyen jellegű szerepjátékokban a strapon játszik majdnem a fő szerepet.

Kettős behatolás - gyakran egy nő több partnerrel egyidejű anális és vaginális szexről álmodik, de az erkölcsi elvek nem mindig engedik meg az ilyen cselekedetet. És ez nem szükséges - egy férfi a szíj segítségével szimulálhatja a csoportos szexet, a speciális férfi modellek ezt problémamentesen lehetővé teszik.

Funkciójuk szerint a hevederek a következők
- hím hevederek (fallosz protézisek) - a fallosz belsejében üreges hevederek. A férfi pénisze ebbe az üregbe kerül a nemi aktus során, ami lehetővé teszi, hogy ne függjön a gyenge vagy hiányzó merevedéstől. Ezeket a protéziseket hevederek vagy speciális bugyi segítségével rögzítik a derék körül;
- női straponok - hímtagok a fallosz belsejében üreg nélkül. Az ilyen modellek érdekesek a nők számára a férfival folytatott szexuális különbségek vagy a leszbikus játékok során;
- falloprotézis férfi straponok - a belül üreges kialakítású farkak olyan férfiak számára készültek, akik nagy férfinemű szuperóriásokká akarnak válni, és egy második tagot szeretnének megszerezni. Öltöztesse ezt a játékot a testére az ágyék területén speciális természetes vagy mesterséges bőrből készült felcsatolható használatával, a péniszben pedig van egy lyuk a saját péniszének plusz mesterséges fallosz a partner anális ingerléséhez;
- női hevederek további anális és hüvelyi falloszokkal. Az ilyen modelleknek van egy üreg nélküli külső fallusa, és egy vagy két belső;
- popsi dugóval ellátott férfi straponok - felépítésükben hasonlóak az előző terméktípushoz, azzal az egyetlen különbséggel, hogy a férfiaknak csak egy anális stimulátor van, a partner számára pedig egy külső fallosz.

Anyagok, amelyekből a pántok készülnek: latex, műanyag, kibernetikus bőr, szilikon (gél). Néhány modell vibrátorral van felszerelve a további stimuláció érdekében. Egyes modelleknél lehet egy izzó a levegő pumpálásához az egyik falloszba - így magának beállíthatja a fallosz átmérőjét.

Hogyan kell helyesen használni a hevedereket
- egy új termék használatakor antiszeptikus vagy antibakteriális szappannal kell lemosni;
- ha más szexpartner után pántot használ, azt fertőtlenítő vagy antibakteriális szappannal is meg kell mosni;
- óvszer használata a falloszprotézis során növeli a folyamat higiéniáját és megvédi magát a különféle fertőzések ellen;
- Közvetlenül használat előtt nyomatékosan javasoljuk a heveder dörzsölő területeinek kezelését vízbázisú kenőanyaggal, nem ajánlott a közönséges krémek és vazelin főleg olajos kenőanyagok használata, ezek károsíthatják a termék anyagát.

A hevederek megfelelő gondozása
- használat után a hevedert vízzel és baktericid szappannal meg kell mosni, majd megszárítani és talkummal kezelni;
- ne engedje, hogy alkoholos oldatok kerüljenek a hevederre vagy bármilyen szexuális termékre, és ne forralja fel őket;
- a fertőzés megelőzése érdekében ne adja át a pénisz protéziseket és más intim játékokat másoknak, ha ez megtörténik, használjon óvszert, vagy óvatosan kezelje antiszeptikummal a strapont.

Ne félj kísérletezni, mert a szex világa még mindig annyira ismeretlen és kellemes. Az élet túl rövid ahhoz, hogy későbbre tegye az örömöt. Egy pánt és egyéb szexuális játékok segítenek ebben.

Keresés