Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Flexibilis kék párvibrátor Elastic game dark blue

Ár:
20.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

A testbarát szilikonból készült mozgatható multifunkciós vibrátor rugalmasan hajlítható - és olyan formában marad, ahogyan szüksége van rá. Az, hogy széthajlítod a középső részt, és péniszgyűrűként élvezed, vagy egy klasszikus partnervibrátor U-alakjában használod, teljesen rajtad múlik – a külső erogén zónák stimulálásától a légzésig, Mitsuurntól GP-ig G-ig -enm: Elastic Game Felkészültél minden vígjátékra?
Kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, több, mint 14 felhasználási lehetőséget biztosító vibrátor. Az Elastic Game segítségével bármi lehetséges. Ezzel a termékkel fejlesztheted szexualitásod akár önkielégítésről, akár szexről van szó.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A bordázott vége fokozza a külső stimulációt, míg a kúpos, behelyezhető vége pontos G-pont masszázst biztosít. Az Elastic Game keskenyebb végének köszönhetően ideális kezdőknek.
Aki szeretné kipróbálni az anális stimulációt és a kellemes prosztatamasszázst, annak is jó szolgálatot tesz az Elastic Game.
Két motorral rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül vezérelhetők. Mindegyik motor 7 sebességi és 3 rezgési intenzitással stimulálja Önt.
A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként is.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.
Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Ha budapesi vagy, mindenképpen nézz be egyszer az Intim Centerbe, érdemes csak nézelődni is a sokféle szexáru között. Ha vidéki vagy, akkor legközelebb ha Pesten jársz, gyere el hozzánk is.

Az Elastic Game két erős motorral kényezteti Önt, amelyek mindkét végén találhatók. Mindegyik motor 7 lélegzetelállító vibrációs ritmust és 3 további intenzitást kínál, amelyeket egymástól függetlenül vezérelhet. A tökéletes hardver az élvezet következő szintjének elérését szolgálja! Súly kb. 68 g, hossza kb 22 cm, szélesség kb. 3,1 cm, magasság kb. 19,9 cm, medicine anyaga szilikon és polikarbonát., szín kék, vízálló igen, elem 1 x akkumulátor.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Kék
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 3 - 3,4

Keresés