Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Flexibilis csiklóizgatós párvibrátor Elastic joy piros

Ár:
20.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

Piros színű kiváló minőségű, bőrbarát anyagból készített, több, mint 14 felhasználási lehetőséget biztosító vibrátor. Az Elastic Joy segítségével bármi lehetséges. Páros vibrátor, G-pont stimulátor vagy esetleg péniszgyűrű? Miért válassza azt, amikor mindezt és még sok mást beszerezhet egy kielégítő készülékben? Az Elastic Joy egy többfunkciós vibrátor, amely még az erotikus kütyük tapasztalt felhasználóit is meglepheti. A rugalmas kialakításnak köszönhetően az Elastic Joy-t bármilyen formára hajlíthatod - és ami a legfontosabb, a vibrátor ebben a formában marad! Akár belső, akár külső stimulációra használja, kedvesével vagy egyedüli szórakozásra az Elastic Joy tudja, hogyan tehet boldoggá.
Az Elastic Joy vibrátor mindkét végén található erőteljes motor 7 rezgésmóddal és 3 további vibrációs intenzitással rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül szabályozhatók. Jól hangzik? Ez elképesztő!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A bordázott vége fokozza a külső stimulációt, míg a kúpos, behelyezhető vége pontos G-pont masszázst biztosít. Aki szeretné kipróbálni az anális stimulációt és a kellemes prosztatamasszázst, annak is jó szolgálatot tesz az Elastic Joy. Vízbázisú síkosító javasolt.
Két motorral rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül vezérelhetők. Mindegyik motor 7 sebességi és 3 rezgési intenzitással stimulálja Önt. A 2 motornak és a belső, rugalmas vezetéknek köszönhetően a mindenes használható vibrátorként, péniszgyűrűként vagy partnervibrátorként is.

  • Ha az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából megrendeled a raktáron lévő terméket, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód. Budapesten Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted. A szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
  • A cím: INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Az Elastic Joy különösen lenyűgöző nagy behelyezhető hegyével. A kúpos hegyforma ideális a célzott G-pont stimulációhoz, míg a lapított második hegy ideális a külső erogén zónák stimulálásához. 

A vízálló konstrukciónak (IPX7) köszönhetően a Satisfyer Elastic Joy víz alatt is használható. Akár a kádban, akár a zuhany alatt – ez a vibrátor mindig tökéletes lesz! Játék után könnyen tisztítható meleg vízzel és enyhe szappannal. Ha pedig lemerülne, a beépített akkumulátorok újratölthetők a mellékelt USB-csatlakozóval ellátott mágneses kábel segítségével.

• A precíz rezgések pontstimulációt biztosítanak
• A vízálló felületnek (IPX7) köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben
• Szuperpuha, testbarát orvosi szilikonból készült, mely sima tapintású és rendkívül higiénikus
• Többféle vibrációs program
• Tökéletes egyedülállóknak és párosoknak
• Csendes működés
• Újratölthető lítium-ion akkumulátor
• Mágneses USB töltőkábel mellékelve
• Könnyen tisztítható

Bátran ajánljuk a Flexibilis csiklóizgatós párvibrátor Elastic joy piros termékeket, sok pozitív visszajelzést kaptunk.

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Piros
Anyag Szilikon
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 3 - 3,4

Keresés