Termékek Menü

Elektromos stimulátorok, árammal gerjesztő készülékek elektroszex

Elektromos stimulátorok, árammal gerjesztő készülékek elektroszex A közelmúltban sok szexbolt teljesen új játékokat kezdett kínálni az elektromos stimulátorokat. Minden külső egzotikusságuk és csábító képességük ellenére sok ember számára az ilyen kiegészítők még mindig valami ismeretlenek, sőt veszélyesek is. Mi az electrossex? Hogyan érhetünk el orgazmust elektromos áram hatására? Végül is elsősorban az áramról beszélünk. És az nem óvatoskodik...

Az elektroszex, shock therapy bármely stimulánsának működési elve a váltakozó áram felszabadítása, amely áthalad az ember erogén pontjain és zónáin. A férfiaknál ezek a következők: a pénisz feje, frenulum és törzse, a végbél záróizom külső és belső izmai, perineum, herezacskó, mellbimbók, prosztata; nőknél ezeket a zónákat a csikló, a G-pont, a külső szeméremajkak, a mellbimbók, a perineum jelölik.

Természetesen az intim elektrostimulátorok bizonyos mennyiségű áramot generálnak, ami nem okoz kellemetlenséget az ember számára. Az elektromos kisülés nagysága szabályozható. De még a maximális kisülésnél sem képes a két elektróda erőteljes áramlást biztosítani. Ellenkező esetben megéghet. Minden ilyen szexuális játékot eladás előtt tesztelni kell. Tehát, amikor játékokat vásárol az elektroszexhez, ne aggódjon ...
Nagy hiba azt hinni, hogy az intim elektrostimulátorokat csak erotikus elégedettségre szánják. Valójában ennek a szexjátéknak a funkcionalitása sokkal szélesebb. Az ilyen termékeket például:

Mire való az elektroszex?
Kezelési eljárások. Gyenge áramimpulzusok segítségével helyre lehet állítani az érzékelés korábban elveszett funkcióit. Nőknél például az intim elektromos stimulánsok képesek gyógyítani a hüvelyterület ridegségét, legyengült izmait; férfiaknál prosztata diszfunkció.
Megelőzés. Senki számára nem titok, hogy az életkor előrehaladtával az erogén zónák érzékelése és helyessége elvész, gyengül. A váltakozó áram segítségével fokozhatja az érzések mértékét, ismét új "életet és fiatalságot" adhat a nemi szerv elsődleges és másodlagos szerveinek sejtjeinek.
 Természetesen meghitt öröm. Nemi szerveink a legfogékonyabbak. Egy érintés képes szenvedélyt és vágyat ébreszteni az emberben. Serkentők segítségével élvezheti a maszturbációt és a párokat egyaránt.

Az Electrosex magában foglalja a test belső és külső részeinek stimulálását is. Ez utóbbi lehetőséget általában onlinák vagy matricák formájában hajtják végre a nemi szervek és az erogén zónák számára. Egy másik dolog a belső stimulátorok, amelyeket az utóbbi időben leggyakrabban szexuális játékként hoznak létre: perselyek, anális dugók, dildók, vibrátorok és egyéb termékek öröm és élvezet céljából.

Elterjedtek a gyűrűstimulátorok is, amelyeket a pénisz fején vagy tengelyén, valamint a női mellbimbókon viselnek. Az elektrosex ilyen kiegészítői kicsiek, de elégségesek ahhoz, hogy kellemes érzéseket és örömet okozzanak. Néhány elektrostimulátort kiegészítőként értékesítenek a már meglévő szexuális játékokhoz. Dildókon vagy vibrátorokon viselhetők.
Ha még soha nem gyakorolta az Electrosex-et, de valami újat keres a szenzációkban, akkor kétségtelen, hogy az intim elektrostimulátorokra van szüksége! Ne félj tőlük! A lényeg, hogy kizárólag bevált és megbízható szexboltokban vásárolj. Például üzletünkben mindig csak eredeti és kiváló minőségű termékeket talál, amelyek tanúsítványokkal igazolják a biztonságot, a megbízhatóságot és a hatékonyságot!

Tartalomhoz tartozó címkék: extrém szexbolt

Keresés