Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Élvezz úgy, hogy Fleshlight maszturbátorba dugod a farkad

Élvezz úgy, hogy Fleshlight maszturbátorba dugod a farkad

A Fleshlight maszturbátorokat a mai kínálat legjobb modelljeiként ismerik el. Nagyon reálisak, lehetővé teszik, hogy kellemes érzéseket szerezzen, amelyek hasonlóak a partnerrel való szexhez. Ugyanakkor intenzív használatra alkalmasak és könnyen tisztítható férfi kielégítők.

A maszturbátorok típusa zseblámpa formában. Ha szexuális partner nélkül találja magát, a maszturbátorok használatával könnyű örömöt szerezni. Szexüzletünkben átlátszó műanyag modelleket, mesterséges hüvelyeket, csikkeket, szájakat és melleket talál. A legnépszerűbbek a realisták, akik megjelenésükben a női nemi szerveket másolják, és tapintásra a női bőrre hasonlítanak. Az egyes intim területeken kívül vannak kombinált modellek több kombinált elemmel, többek között törzs formájában, hangos útmutatással.

Fleshligt maszturbátor típusok

A termékek alagútjai különböző méretű, sűrűségű és konfigurációjúak, dombornyomott vagy sima felülettel. Aktívan tömörítik, masszírozzák és stimulálják a péniszt. Ma különböző sorozatokból vásárolhat Fleshlight -ot. A legtöbb modell 3 kategóriába sorolható:

Az orális szex vagy a száj utánzása. Kitaláltak egy különleges megkönnyebbülést, amely szivacsnak, nyelvnek és még toroknak is látszik. Könnyű szabályozni a belsejében lévő levegő mennyiségét, így enyhe vákuum keletkezik, ami nagyon hasonlít a szíváshoz. De ugyanakkor vizuálisan lehetetlen kitalálni, hogy ez egy szexuális játék. Külsőleg egy maszturbátor inkább zseblámpának tűnik, mint szórakoztató eszköznek.

Hüvelyi szex vagy hüvely szimulálása. A hüvelyi szexet kedvelő férfiak húsfényei nagyon változatosak. Van még egy sorozat, amely valódi embereket másol. A maszturbátor tökéletesen követi kedvenc színésznőid íveit, és érezheted, mit éreznek szexuális partnereik. A hüvelyek belül kiemelkedőek, kellemes masszázst nyújtanak.

Anális fleshlight vagy végbélnyílás maszturbátorok. A legszűkebb szexuális játékok férfiaknak. Az alagút lehet sima vagy bordázott. Merítéskor úgy érzi, hogy a lyuk nyúlik, de használat után visszatér eredeti méretéhez.

Melyik fleshlight maszturbátort vásárolja meg személyes használatra? Érdemes a kívánságaira koncentrálni. Vásárolja meg azt a modellt, amely a lehető legtöbb hiányzó megjelenítést biztosítja. Ezenkívül olvassa el a Fleshlightról szóló véleményeket, ezek is segítenek a döntésben.

Mi a különleges a Fleshlight maszturbátorokban a férfiak számára?

A legtöbb Fleshlight modell zseblámpa alakú. Hossza 15-25 cm.Külső részén lehet műanyag vagy fém. A külső héj védi a finom belső részt. És itt már szuper realisztikus anyagból készült - Super Skin. Kifejezetten ezeknek a maszturbátoroknak fejlesztették ki, és létrehozásának titkát sok évig nem hozták nyilvánosságra. A Fleshlight mastubátorok könnyen kezelhetők: a hüvely könnyen eltávolítható a testről, és folyó víz alatt mosható. Átmenő lyukakkal rendelkezik a könnyű tisztítás érdekében. De annak érdekében, hogy az anyag tökéletes állapotban maradjon, szárítás után megszórjuk speciális talkummal.

A szuper bőr megkülönböztethetetlennek tűnik az emberi bőrtől. Soha nem hideg, nagyon lágynak és lágynak tűnik. A valósághűség érdekében a maszturbátorhoz vízbázisú kenőanyagot is adnak.

Bármely maszturbátor bejárata ajkak, hüvely vagy szamár formájában készül. A játék hátoldalán pedig levehető fedél található. Egy lyuk van alatta. Ha nyitva hagyja, az érzések egyek lesznek, és ha bezárja, akkor teljesen más. Ez lehetővé teszi, hogy különböző módokon kísérletezzen és élvezhesse az örömöt.A Fleshlight maszturbátor belső hüvelyét használat előtt fel lehet melegíteni. Ehhez meleg vízbe merítik. Most azonban vásárolhat fűtési kiegészítőt, és néhány perccel használat előtt egyszerűen behelyezik a lyukba, és megemeli a belső hőmérsékletet.

Minden FleshLight férfi maszturbátor az USA -ban készül. A szigorú minőségbiztosítási rendszer biztosítja, hogy a készülék biztonságos, kényelmes és tartós legyen. Egy szexuális játék sok évig tarthat. De fontos az eredeti modell megvásárlása. Katalógusunk valódi FleshLight maszturbátorokat tartalmaz, és különböző sorozatokból állnak modellek. A szállítás a lehető leghamarabb Magyarország bármely pontján történik. Névtelen szállítás.

Keresés