Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Erotikus masszázst így kell adni, hogy elvarázsold a partnered

Erotikus masszázst így kell adni, hogy elvarázsold a partnered Gyakori kérdés, hogy erotikus masszázst helyesen hogy adjunk a párunknak? Sokféleképpen lehet intim intimitást intenzívebbé és érzékibbé tenni. Az egyik leghatékonyabb lehetőség az erotikus masszázs a szex előtt. Komolyan diverzifikálja az előjátékot, megfelelő hangulatot teremt a párnak, környezetet teremt, és ami a legfontosabb: javítja a vérkeringést, fokozva ezzel az összes későbbi érzést.

Érdemes azonban megkülönböztetni az egyszerű simogatásokat és az összes megfelelő technikával végzett kompetens folyamatot. Csak az utóbbit különbözteti meg a magas hatékonyság. De mielőtt kitalálná, hogyan kell elvégezni az erotikus masszázst, meg kell értenie, mi lehet és hogyan kell megfelelően felkészülni rá.

Hogyan készüljünk fel egy masszázsra?

Minden számít, egészen olyan árnyalatokig, mint maga a masszőr, masszírozó fél kényelme. Győződjön meg arról, hogy az eljárás helye mellett ez egy speciális asztal vagy ágy, az asztalon minden szükséges kiegészítő megtalálható:
- Különféle masszázsolajok, krémek és testápolók;
- Kenőanyagok, síkosítók;
- Masszírozó gép vagy vibrátor;
- Gumikesztyű.
Győződjön meg arról is, hogy van-e kéznél egy ruhadarab, amely beburkolja a kezelendő személyt, és egy kis, kényelmes párnát, amelyet a feje vagy a térde alá helyezhet. De ez a gyakorlati oldal. Ezen kívül vannak más kívánságok is, amelyek az általános részt érintik.

Végezzen közös vízkezeléseket. Ez mindkét partner számára fontos. Mivel az egyik számára kellemesebb a tiszta bőrrel való kölcsönhatás, míg a másik képes lesz a megfelelő hangulatra hangolódni, ellazulni és felkészíteni a testet a masszázsra;
Ha az intimitás folyamatát egy hosszú romantikus este előzi meg, győződjön meg róla, hogy mindketten nem ettek semmi szilárdat. Ellenkező esetben a test energiája rossz helyre irányul;
Az olaj kiválasztásakor előnyben részesítse azokat a fajtákat, amelyek nem képesek allergiás reakciót kiváltani. Az olajat együtt vagy szagtalanul kell megválasztani;
A helyiségben, ahol minden megtörténik, kényelmes hőmérsékletnek kell lennie, és nem lehet huzat. Nem engedik, hogy teljesen ellazulj, és minden nem a tervek szerint alakul;
Mivel erotikus eljárásról beszélünk, vigyázzon a ruhára. Lehet gyönyörű fehérnemű, negligee vagy egyáltalán nem ruha.

Erotikus masszázs technika
Először is, a legfontosabb, amit meg kell tanulni, hogy ez a masszázs a klasszikus eljárás és a simogatás kombinációja, simán áramlik egymásba. Fő részei:
- Simogatás és érintés;
- Trituráció;
- Dagasztás;
- Rezgés.
Figyeljen a mozgásainak intenzitására is, ellentétben az orvosi eljárással, ebben az esetben minden cselekedetének kevésbé hirtelennek és gyorsnak kell lennie.

Először fel kell őrölnie a befogadó oldalt kellemes olajjal. Ezután végezzen dagasztást lassan, de érzékien és hatékonyan, mélyen. A rezgés a tenyér teljes felületén történik. Még olyan helyeken is, ahol ezt lehetetlen egész kézzel megtenni, legalább az ujjhegyeknek meg kell érinteniük a partnert. Nem szakíthatja meg a kapcsolatot.
A masszázs megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a kezén nincs-e olyan köröm, sorja vagy bármi más, ami kényelmetlenséget okozhat.

Rezgő masszázs, vibráló masszírozók

A vibrációs masszázs  egyszerű, nagyon megfizethető és hatékony eszköz a fáradtság enyhítésére, a hatékonyság növelésére, bizonyos típusú betegségek megelőzésére és kezelésére. A vibrációs masszázs egyfajta hardvermasszázs. Különböző amplitúdójú és frekvenciájú rezgési mozgások továbbítására szolgáló módszeren alapul rezgő berendezés (vibráló masszírozó ) segítségével. Az ilyen rezgés emberi testre gyakorolt ​​hatásának mértékét a rezgések gyakorisága és amplitúdója, az expozíció időtartama határozza meg.

A vibráló masszázs hatékonyan befolyásolja az emberi test különböző rendszereit. Például izgatja, vagy éppen ellenkezőleg, megnyugtatja a túlságosan izgatott idegvégződéseket. Az idegrendszeri aktivitás stimulálása érdekében a testet gyenge rezgésekkel, erőteljes visszafogással ajánljuk.

A készülékmasszázs területén számos tanulmány arra a következtetésre vezetett, hogy a napi vibrációs masszázs jelentősen növelheti az ember teljesítményét. Ebben az esetben az emberi test, beleértve a masszírozott szöveteket is, a vibrációs masszázs hatása alatt tonizáló, valamint gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásnak van kitéve. Az ilyen típusú hardvermasszázs maximális hatását a készülék irányított cselekvése, a masszázsszék programjainak beállításával éri el biológiailag aktív pontokon és szegmentális reflexzónákon.

Az érrendszer aktivitásának javítása, a vérkeringés és a szív- és érrendszeri aktivitás normalizálása érdekében a vibrációs masszázst hosszú ideje alkalmazzák. Hipertóniában és hipotóniás betegségben szenvedők számára javallt. Ebben az esetben be kell tartani az effektusok beállítására vonatkozó ajánlásokat: az alacsony rezgési frekvenciák a vérnyomás csökkenését, a magas frekvenciájú rezgések  éppen ellenkezőleg, emelik a nyomást, és növeli a szívösszehúzódások számát is.

A vibráló masszázs javíthatja a légzőrendszer működését, aktiválhatja az anyagcsere folyamatokat, és jótékony hatással lehet a neuromuszkuláris készülékre. A hardveres vibrációs masszázs javítja a fáradt izmok teljesítményét, mivel az idegrendszer pozitív reakcióit váltja ki és javítja az izmok vérkeringését, valamint javítja az izomszövet redox folyamatait.

Terápiás és profilaktikus célokra a vibrációs masszázst a mozgásszervi megbetegedések, a törések és sérülések, a hörghurut és a bronchiális asztma, a radiculitis, az osteochondrosis, a központi idegrendszer betegségei kezelésére használják.

Az ellenjavallatokat nem szabad elhanyagolni: a vibrációs masszázs veszélyes gerincsérülésekre, csontritkulásra, endarteritisre és az alsó végtagok érelmeszesedésére, tromboflebitiszre, trofikus fekélyekre, Raynaud-kórra stb. Az orvosok nem javasolják a rezgő masszázst lefekvés előtt.

A vibrációs masszázst, mint jelentős stressz, sérülések és betegségek utáni rehabilitáció eszközét széles körben használják a modern sportokban.

Rezgő masszírozók
A rezgésmasszázshoz használt összes eszköz felosztható a helyi (magán) rezgésre és az általános rezgésre szolgáló eszközökre. A masszázsgyakorlatban elterjedt rezgőberendezések, a wandok. Ennek a készüléknek az alapján más berendezéseket is létrehoztak, amelyek az eltérő kialakításúak és erősebb motorral rendelkeznek; ezek az eszközök nemcsak vibrációs technikákat, hanem gyúrási technikákat is végrehajtanak.

A masszázsban t9bbfle rezgőeszközöket használnak, amelyek a rezgés mellett termikus hatást gyakorolnak a masszírozott felületre. Nemcsak a rezgési frekvencián, hanem a vibrátor hőmérsékletén is képesek változtatni. Mindezek az eszközök a helyi rezgést biztosító eszközökre vonatkoznak, és a test bizonyos területeinek masszírozására szolgálnak.

Az általános rezgést olyan készülékek hozzák létre, mint egy rezgő szék, amelyekben a rezgő mozgást elektromos motor generálja. Ezenkívül a masszázsgyakorlatban rezgő kanapét, a masszázsszék és a rezgő kanapé segítségével helyi masszázst is végezhet, ha csak a készülék szükséges részét kapcsolja be.
Hátulról kell elkezdenie egy vibrációs masszázst. A rezgő eszköz rögzítésének mozdulatait a nyirokcsomók felé (a hónalj felé) kell végrehajtani. A masszázs körkörös és hosszanti mozgásokkal történik. A hátmasszázst 3-5 percen belül el kell végezni, egy kicsit elidőzhet a hát legszélesebb izmain.
Ezután meg kell masszírozni a felső végtagokat, kezdve masszírozni a váll belső felületét, a könyökízületet és az alkar hajlítóját, majd a váll és az alkar külső felületét. Ezután meg kell masszírozni a kéz és a csukló ízületét. A végtagok masszírozásakor két masszázsgépet is használhat. 

A következő szakasz az ágyéki hát és a medence régiójának masszírozása. A mozgásokat az ágyék területére kell irányítani.

Ezután - masszírozza a láb hátsó részét, körülbelül 1 percig tart. Először masszírozza a térdízületet és a comb hátsó részét. A térdízületről a farizomra kell irányítani a mozgásokat (a comb belső részén nem ajánlott vibrációs masszírozót használni). Ezután meg kell masszírozni a gastrocnemius izmot és az Achilles-ínt, a saroktól a térdízület felé irányítva a mozdulatokat. Ugyanannyi időt fordítanak a láb elülső felületének masszázsára. Először - masszírozza a comb elülső felületét a térdízület felfelé irányuló irányába, majd masszírozza meg a térdízületet, az alsó láb elülső felületét a boka ízületétől.

Ezt követően, 1 percen belül, meg kell masszíroznia a pectoralis major izmokat a gerinc felé. A hasat a vastagbél mentén kell masszírozni. A vibrációs masszázs kezdetének és befejezésének kézzel simogatni kell. 20 percnél tovább nem ajánlott vibrációs masszázst végezni, mert a tartós rezgés hátrányosan befolyásolhatja a testet, letargiát és fáradtságot, álmatlanságot és fejfájást okozhat. Rezgőmasszázs során kenőcsöket és géleket nem szabad használni, mivel ez gyengíti a hatását. A vibrációs készülék használatakor gondosan be kell tartani a biztonsági szabályokat:
1. A vibrátornak mindig jó állapotban kell lennie.
2. Ne melegítse túl a készüléket.
3. A rezgőeszközt csak a tervezett feszültségen kell a hálózathoz csatlakoztatni.
4. A munkamenet végén a vibrátorokat fertőtleníteni kell.

Férfinak így adjunk erotikus masszázst

A folyamat könnyű, puha érintésekkel kezdődik. Az olajat simán ossza el partnere testén. Már ebben a szakaszban a lehető legnagyobb mértékben pihentesse őt.
Először kezdje el masszírozni a nyakát és a vállát, fokozatosan engedje le a hát alsó része felé. Különös figyelmet kell fordítani rá, miután a kezén lévő ujjhegyekhez ment. Különösen szelídnek kell lenned velük. Ezután a feneket simogatva mozogjon a lábakig és a bokáig. A lábakat stimuláljuk, miközben a partner a hátukon fekszik.

A test lágyítása után koncentráljon a mellkas masszázsára. Mielőtt elkezdené, másszon fel a férfi tetejére, üljön le úgy, hogy a pubjai érintkezzenek. Ez nagyban fel fogja izgatni a partnerét. Ezen a területen minden mozgást a szív felé kell irányítani. Ugyanakkor egyik kezével masszírozza a testet, a másikkal gyúrja össze az ujjait a partner kezén. Ez egy kis titok, amely segít abban, hogy sokszor növelje izgalmát. Ezután menj a vállakhoz, fogd meg rajtuk a bőrt, és enyhén szorítsd össze. a férfiak számára ez az egyik legkedveltebb trükk.

Simogassa meg a hátát, legyen eredeti, ne korlátozza magát arra, hogy csak a kezét használja. Vezesse végig a haját, fújjon és lélegezzen óvatosan, csúsztassa el a mellkasát.

Ha a combodról van szó, mintha véletlenül érintenéd meg a heréidet és a péniszedet a kezeddel. De ne maradjon itt túl sokáig, most a feneke fordul. Ez nem a legérzékenyebb hely, és egy kicsit többet tehet, felgyorsíthatja a mozgásokat, majd csúsztathat a pénisz és a záróizom között elhelyezkedő területre.

Egyébként egy másik kis titok, hogy folyamatosan változtatni kell a hatások erejét, ez jelentősen növeli a befogadóképességet, érzékiséget adva a folyamathoz. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy minden egyes műveletet legalább háromszor meg kell ismételni. A nagyobb intenzitástól a kisebb intenzitásig, egészen könnyű érintésekkel, csak az ujjaival.

Kiprovokálva játszhatsz egy kicsit az emberrel. A test hátsó részének simogatása közben érintse meg keze hátsó részét a nemi szervekkel, szűkítve a hatás területét, és tegye ezt egyre jobban. De amikor úgy dönt, hogy most rajtuk a sor - menj egy egészen más zónába.

A lábakat erogén zónának tekintik. Miközben egyik kezével dolgozik, tartsa a másikat a belső combon.

Az utolsó lépésben fordítson a péniszére a legnagyobb figyelmet. Utazás a mellbimbókig és vissza. Vigyen fel több olajat, és vegyen részt a maszturbáció látszatában, a pénisz hegyétől a herékig és vissza. Mint korábban, folyamatosan változtassa a tempót. Először végezzen gyors mozgásokat pár percig, majd lassan többször.
Mikor váltani a szexre, rajtad múlik. Érezve, hogy eljött az idő, ragaszkodjon testével a férfihoz, és kezdje el dörzsölni, amíg ő maga a karjaiba burkolózva be nem hatol.

Nőnek így adjunk erotikus masszázst

Általánosságban elmondható, hogy a technika nem sokat fog változni, csak azok a zónák változnak, amelyekre befolyásolni kell, valamint sorrendjük. A nőknél a legtöbb olyan pont található, amely izgatottságot okozhat. Fő koncentrációjuk a lapockák között és a hát alsó részén van.

Ezért kezdje a masszázst sima simogatásokkal, tenyérrel a hát teljes felületén végig és végig. Adjon alkalmanként körkörös mozdulatokat. Ezekben a pillanatokban nem kell nyomást gyakorolni. Ez még nem teljes értékű masszázs, hanem csak felkészülés. Így segít a lány izmainak ellazulni. Ha nem tudja ellazítani a partnerét, dörzsölje meg a bőrt, oldalaktól a gerincig, majd az ellenkező irányba.

Lábak
A lányok lába csak kissé kevésbé érzékeny, mint az erősebb nem. Ezért a következő fordulat. De légy nagyon óvatos és finom, véletlen csiklandozás vagy túl erős, fájdalmat okozó hatás tönkreteszi az egész hangulatot.
Először gyengéden gyúrja össze a lábát, majd csak egy hüvelykujjával gyúrja össze a sarkát. Végül egymás után dolgozzon minden lábujjal. A legjobb, ha ezt nem csak a kezével, hanem az ajkával is megteszi.

Fej és arc
Üljön a barátnője úgy, hogy a feje a lábai között legyen, az arcát kissé hátradobja. Egészen pontosan, a lány feje hátulja ebben az időben az ágyékában fekszik.
Először hajtson végre könnyed mozdulatokat a hüvelykujjával, a homlokán dolgozva. Ezután menj le a fülekig, finoman emlékezz a lebenyekre - ez az egyik másodlagos erogén zóna. Az áll és a nyak simogatása során ne nyújtsa a bőrt, csak finoman érintse meg a kezét, lehetőleg az ajkával. Az arc területén csak a szemöldök érintett. Ha végzett, folytassa alább.

Mellkas
Körkörös mozdulatokkal vigye fel az olajat a mellkasa környékére. Legyen szelíd és ne nyomja erősen, ez kellemetlenséghez vezet. A simogatás mellett kissé forgassa el a melleit különböző irányokba.
A mellbimbók különös figyelmet érdemelnek - a női test egyik legérzékenyebb része. Játssz velük az ujjaiddal, a nyelveddel, az ajkaiddal, akár a fogaidat is használhatod, ha biztosan tudod, hogy párodnak tetszeni fog.

Intim terület
Itt természetesen a perineum és a nemi szervek lesznek kitéve. Ez a legérzékibb és legizgalmasabb szakasz. Mielőtt azonban egy nőnek erotikus masszázst adna ezen a területen, meg kell tanulnia néhány árnyalatot.
Hogy leveszed-e a bugyit a lányról, vagy hagyod rajta, rajtad múlik. A masszázs elvégezhető fehérnemű nélkül vagy fehérneművel. Különleges pikantériát ad a helyzetnek és nem szabványossá teszi. Sőt, a helyes simogatásokkal a lány végül maga húzza le a holmiját, és rád csap.
Ne ragadjon le egy helyre. Végezzen lassú, sima, széles mozdulatokat, simogassa meg a combokat, majd a feneket, majd az intim területet.
Ne légy túl kitartó a csikló simogatásában. A cél az, hogy olyan állapotba hozza a lányt, ahol nagyon kevés maradt az orgazmusra. De veled együtt kell elérnie.

Ne felejtsd el ugratni a párodat. Ha annyira felizgult, hogy hamarosan könyörögni fog, hogy belépjen, hagyja békén a hüvelyét, és mozogjon a lábához, a hasához vagy a mellkasához. És így tovább, amíg tényleg nem folyamodik a könyörgéshez. Amikor szenvedélyed a hátadon van, nézz a szemébe. A szemkontaktus nagyon fontos.

Tudja, mikor kell befejezni a játékot. Ha a lány már az izgalom csúcsán van, és a szenvedély irritációba kezd áramlani, abból a képtelenségből, hogy megszerezze, amit akar, akkor a pillanat hamarosan elmarad. Inkább add meg neki, amit akar.

Keresés