Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Érzékek játéka felnőtt szex társasjáték

Ár:
20.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 25.
Felnőtteknek készült, szexuálpszichológus bevonásával készített, társasjáték felnőtteknek -párkapcsolati és szexuális tanácsokkal, ötletekkel. Az Érzékek Játéka társasjáték egyedülálló a piacon, mert sokban különbözik más felnőtt társasjátéktól, mivel itt a hangsúlyt, a lelki és testi kommunikáció kapja közted és a partnered között. Itt nem csak egy szexuális játékról van szó hisz a szexuálpszichológus segítségével harmonikusabbá és tartalmasabbá tehetjük szexuális életünket.
Ezzel a társasjátékkal garantáltan feldobhatják a kapcsolatukat, belemehetnek olyan játékokba, melyek nagyon is érdekesek lehetnek az önök számára.
Olyan dolgokat is megtudhat kedveséről, amit akár évek alatt sem sikerült kiderítenie, mert esetleg nem volt bátorsága rákérdezni, vagy nem tudta hogyan is kérdezze meg, párját vágyairól tabuk nélkül. Ezért is lesz izgalmas ez a játék mindenki számára.
 
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Az Érzékek Játéka nem csupán a szexuális kalandvágyról szól, hanem annak mélyebben gyökeredző létéről, és ez nem más, mint az egymás iránti testi - lelki vágy és harmónia. Hiába a „csúcstechnika", a profi pózok, ha a szexből hiányzik az intimitás.Ezt pedig csak olyan partnerrel lehet megélni, akit ismertek annyira, hogy igazán bízzatok benne.

A játék során segítségünkre lehet a vágy fokozásához a tantrikus masszázs alapismeretek, ezért is csempésztünk bele egy meglepetés masszázs technikákat tartalmazó rövid, de tanító jellegű animációt a játékba, amit egymáson tudtok kipróbálni, külön szemléltetve a hölgyeknek és külön az uraknak. Ezzel a társasjátékkal garantáltan feldobhatjátok a kapcsolatotokat, belemehettek olyan előjátékokba, melyek nagyon is izgatóak lehetnek a számotokra.  

Egy átgondoltnak tűnő társasjáték, felnőttek részére, most ajándék pózválasztó kockával, melyet automatikusan küldünk a termék mellé.

A gyártó leírása a termékről

Egy játék, amivel mindenki tanulhat! Szexuálpszichológus bevonásával készített, társasjáték felnőtteknek - párkapcsolati és szexuális tanácsokkal, ötletekkel. Meglepetés, letölthető animációs videó: Tantra Masszázs technikával

A társasjáték célja, hogy felfrissítsük kapcsolatunkat, izgalmat és újabb aspektusokat vigyünk a párkapcsolatunkba. Az intimitás elválaszthatatlan a szeretettől, a befogadás és odaadás folyamatától, így nem csak az együttlétről szól a játék, hanem egymás mélyebb megismeréséről is.

Nincsenek unalmas feladatok, csak érdekes, ÉRZÉKI pillanatok.

Az Érzékek Játéka társas, tökéletes eszköze annak, hogy a kapcsolatukat még magasabb szintre emeljék! Ez a társas kortól független, pároknak szóló, párkapcsolati tanácsokban, romantikában, de főképp izgalmas feladatokban gazdag páros játék.

Házaspároknak, pároknak, alkalmi partnereknek, fiatal szerelmeseknek is garantáltan kellemes elfoglaltságot nyújt a játék, ami terapeuta bevonásával készült Önökenek, izgalmas estékhez.

A játék menete

Az Érzékek Játéka társas, 4 zónára van felosztva. A zónák egymásra épülnek, ahogy közelednek a cél felé, egyre forróbb és vággyal telibb lesz az éjszaka. A legtöbb társasjátékhoz hasonlóan, az Érzékek Játéka társast is dobókockával kell játszani.

A kártyákat paklinként, rakják a játék mellé, és jól keverjék össze!
A start mezőn állva a játék első dobását természetesen a hölgyek végzik.
A dobókocka által dobott számot leszámolva lépjen az adott mezőre, húzzon egy annak megfelelő kártyát, és a leírtak szerint válaszoljon, illetve végezze el a feladatot!

Ebben a játékban nincs ”Cél” mező.

Ha a játék vége felé úgy sikerül dobnija, hogy a játékmező elfogyott, akkor a játéknak Ön számára vége van, várja be a párját és utána átadhatják magukat a végső élvezeteknek!

De vigyázat, a játék végéig egyik játékos sem juthat el a csúcsra!

Aki ezt a szabályt mégis „megszegné”, számoljon azzal a következménnyel, hogy párjának 1 teljes napig az összes kívánságát teljesíti – itt nem csak szexuális kívánság értendő. Csak játékosan!

Ismerkedés zóna

A játékot egy kis ismerkedéssel kezdjük. Ebben a zónában a szexről, a szexuális-, és lelki vágyainkról beszélgethetünk tabuk nélkül. A kártya egyik oldalán szexről, párkapcsolatról, vágyakról szóló kérdés található, amit a párjávall megbeszélhetnek.
A kártya másik oldalán rövid, de tartalmas leírás található a témához kapcsolódva, amik a szexuálpszichológus tanácsai, illetve meglátásai.

Szintén ebben a zónában 5db kívánság mező található elszórva.

Mikor a kívánság mezőre lép, húzzon egy kívánság kártyát, amin 3 db feladat található.
A 3 feladat közül válasz ki egy Önnek tetszőt, amit a partnerének kell teljesítenie!
Itt minden feladat után van lehetősége partnerét értékelni 1-5 pontig, aszerint, hogy hogyan válaszolt, illetve hogyan teljesítette a kiválasztott feladatot.
Aki a kívánság mezőkön szerzett pontokat összeszámolva a legtöbb pontszámot szerezte, az erre a célra készített kívánságkártyát magához veheti, és két héten belül  felhasználhatja.

Érzékek zóna

Ennél a zónánál használt fekete szatén kis kendőt a szem bekötéséhez, és a madártollat a társasban találják. Továbbá, a már bekészített kellékeket is ebben a zónában fogják használni  (jég, nyelv!, méz vagy szirup, csoki, finom ital). A játékban van soft-, és hard jellegű feladat is. Ne szégyenlősködjenek, mert ha nem próbálják ki ezeket a feladatokat, akkor sosem fogják megtudni, hogy ez akár izgató is lehet. Csak bátran!

Tehát, mikor dobott a dobókockával, és rálépett az Érzékek zóna lila mezőre, akkor húzzon egy kártyát, és kösse be a partnere szemét, hisz mikor a szemünk be van kötve, akkor a bőrünk sokkal érzékenyebben reagál az érintésre. Legyen a párjának meglepetés, hogy mit is fogsz csinálni. Tehát, húzzon egy kártyát, és magában olvassa fel a feladatot, de a párjának ezt tilos elmondani!

Kösse be a szemét, óvatosan érintse meg, és a kártyán leírtak szerint hajtsa végre a feladatot.

Masszázszóna

Jóni-, Lingam-, és a hagyományos masszázs technikák alkalmazását ebben a zónában próbálhatják ki. A kártyán a masszázs technikák szöveges formában vannak. Ismerős lesz, mert ha az animációt figyelmesen végig nézték, akkor ezek a technikák köszönnek vissza.

A játékban 3 féle masszázs kártyapakli található, ezeket a paklikat rakják egymás mellé: külön az erotikus masszázst, a jóni-, és a lingam kártyákat. A hölgyek a lingam-, és az erotikus kártya közül választhatnak, az urak az erotikus-, és a jóni kártyák közül választhatnak.

Tehát, mikor rálépett a masszázs mezőre, húzzon egy kártyát, és végezze el a párján a kártyán leírtak szerint a feladatot, emlékezzen vissza a játék kezdetekor megnézett animációra. A feladatot addig csinálja, míg szenvedély- és érzelem van benne! Itt nem az idő a fontos, hanem az átélt pillanat!

Izgalmi zóna

Káma-Szútra pozíciók és normál szex pozíciók, 15 db mező, és 34 db szex pozíció kártyával. Itt a kártyán lévő képet utánozzák le és élvezzék egymás társaságát. A feladatot addig csinálják, míg élvezik az adott pozíciót! Ha partnere úgy gondolja, hogy mehettek a következő feladatra, akkor csak annyit mondjon: Kedvesem, köszönöm kellemes volt!

Kupon mezők

A játéktáblán szétszórva 5 db kupon mező is található. Mikor a kupon mezőre lép, akkor húzzon egy kupon kártyát! A kártyára lesz ráírva, mit kell tennie ahhoz, hogy a kártya másik oldalán lévő ”jutalmat„ be tudja váltani. Úgy kell az adott feladatot teljesítenie, hogy a partnere libabőrös legyen – tele érzelemmel és szenvedéllyel. Ha a partnere azt mondja, hogy CSODÁS VOLTÁL, csak ekkor kapod meg kupon kártyát, és válthatja be az Önnek tetsző időpontban!

A kártya egyik oldalán a feladat, a másik oldalán a beváltható jutalom.

Hogy még finomabbak legyenek egymás számára, ezért a játéktáblán elhelyeztünk + 6 db mezőt! Ha ezen, mezők egyikére lépnek, akkor igyanak egy pohár italt, és adjatok egymásnak egy hosszú érzéki nyelves csókot. Mindegy, hogy ki lép rá a mezőre a csók és az ital mindig jár! A doboz tartalma:

  • 1 db 18 perces letölthető videó (masszázs technikákat tartalmazza, animációs formában)
  • 1 db játék füzet
  • 1 db játéktábla, 78 db mező
  • 150 db feladat kártya!
  • 1 db fekete kendő
  • 1 db madártoll
  • 2 db kristály kő (bábu)
  • 1 db dobókocka

Keresés