Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklóizgató karral nyúl vibrátor thrusting clit stimulate-her lila

Ár:
38.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. május 18.
Gyártó: Pipedream - Fantasy For Her
Egy női vibrtor játék, amely minden funkciót ötvöz: vibráció, tolóerő, forgatás, csikló stimuláció és fűtés. Szeretné tudni, milyen érzés mindent egyszerre érezni? A Thrusting vibrátor és a csikló stimulator Lila színben csodálatos vibrátorod van, amely felmelegít. A tengelynek olyan tolóereje van, amely miatt úgy tűnik, mintha egy férfi ragadná. A klitorális stimulátor belső részén csapok vannak az extra stimulációhoz. Töltse fel kedvenc új játékát a mellékelt USB-kábellel. Ez mágneses, így ez a játék teljesen vízálló. Élvezze nem kevesebb, mint 10 pozíciót, amelyek soha nem látott magasságokba visznek.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

Kétmotoros, 5 rezgési, a csiklóizgatóban 3 forgási funkcióval rendelkező, melegítő hatású, a g-pont stimulálására is használható, egyedi formájú csiklóizgatóval kiegészített vibrátor. Tisztítása : minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell kell lemosni. Vízbázisú síkosító javasolt.

Ez a Fantasy for her ultimate Csiklóizgató karral nyúl vibrátor thrusting clit stimulate-her lila az egyik legjobb a szexshop üzlet és a webshop kínálatában. Ha újdonságokat keresel a szexuális árucikkek világában, a 38.000 Ft megfelelő ár.

Használati utasítások:
A tolóerő, a rezgés és a hőmérséklet egyaránt alkalmazható egyszerre vagy egymástól függetlenül.

Toló / bepörgés be / ki:
Nyomja meg és tartsa lenyomva 3 másodpercig a felső gombot a tolás és a giráció elindításához. Nyomja meg ismét a 2 tolási sebesség közötti váltáshoz. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz.

Rezgés be / ki:
A be- vagy kikapcsoláshoz tartsa lenyomva 3 másodpercig a középső gombot.

Hőmérséklet be / ki:
A fűtési funkció bekapcsolásához nyomja meg és tartsa lenyomva az alsó gombot. Nyomja meg és tartsa lenyomva a kikapcsoláshoz.

Töltési utasítások:
A Fantasy For Her Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her kényelmesen USB-vel tölthető és mágneses töltőkábellel rendelkezik. A töltés körülbelül 2 órát vesz igénybe, és miután teljesen feltöltötte, a töltés körülbelül 2 órán át tart.

Ápolási utasítások:

A szórakozás után a takarítás könnyű a Refresh Toy Cleaner és a meleg víz használatával.  Erőteljes tolóerő, forgatás és rezgés  - a tolóerő  és a rezgés külön-külön vagy együttesen is használható. 

  • Közvetlen klitor stimuláció  - 3 csapkodó klitor stimulátor, 2 teljesítményszint és 5 élvezetes rezgésminta. 
  • Belső  hőfunkció - kényelmes testhőmérsékletig melegíti a tolóerőt. 
  • USB újratölthető  - készen áll, ha van! Mágneses USB töltőkábel a könnyű újratöltéshez bárhol. 

Külső raktáron Igen
Elem Újratölthető
Szín Lila
Anyag Szilikon
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző melegítős
Hossz 21 - 25
Átmérő 3 - 3,4

Ez első próba

A dolgok megkezdéséhez bekapcsolta a fűtőelemet. A meleg ellazítja, a sima szilikon pedig egyenletesen melegszik. Ezután megnyomta a vibrációs gombot, és a három puha csiklóstimulátor megrebbenett. Újra és újra megnyomta az öt rezgésminta előnézetét. Nevetett és megnyomta az utolsó gombot, hogy lendületes girációt adjon ehhez az örömszimfóniához. Azta! Nem várhatta tovább, és buzgón a lábai közé csúsztatta Ultimate Thrusting Clit Stimulate-Her-jét.

A meleg megnyugtató volt. A csikló stimulátor úgy csapkodott a csiklóján, mint a pillangó szárnyainak felkeltése. De az erőteljes tolóerő, mozgás és rezgés teremtette meg számára a végső örömkombinációt. Tudta, hogy nem fog sokáig bírni, és hogy elkerülhetetlen a hatalmas orgazmus. Szeretet érte az intenzív szenzációktól, és tudta, hogy több időre vágyik a végső lökdöső csiklójával, amely stimulálja őt. Orgazmusa megrázta! Mivel boldogan élvezte utánvilágítását, később már a kádjában tervezte használni. A stimuláló elemek ez a harmonikus kombinációja izgalmas meghitt élményt nyújtott, amelyet alig várt, hogy újra megpróbálja!

Keresés