Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklóizgató vibrátor Fantasy For Her bugyiba rejthető

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Jelenleg nem kapható
Várható szállítás: 2024. április 24.
Gyártó: Pipedream - Fantasy For Her
Ennek a vibrációs stimulátornak a kialakítása megtévesztően egyszerű, a sima vonalak mögött hatalmas élvezet rejlik. Az a nő, aki legalább egyszer kipróbálja ezt a kiegészítőt az üzleti életben, soha nem válik meg tőle. A szerkentyű nyelv alakú, amely kényelmes a csiklóra, a szeméremajkakra és a perineumra. Bugyiban viselésre is kiváló. A készülék 7 különböző rezgési módot támogat, amelyek közül mindig kiválaszthat valamit kedvére valót.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

a készülék rendkívül csendes, szinte zajtalan, addig nem hallja és nem látja, amíg nem dönt úgy, hogy maga szerzi be. Ez a te kis bensőséges titkod! A beépített újratölthető akkumulátort az áramellátáshoz használják. A vibrátor mérete 7,1 x 4,6 cm Ha férfiaknak és nőknek vagy mindkét nemnek ajánlott szex segédeszközöket személyesen szeretnél vásárolni, erre is van mód, Budapesten az Astoriánál található legjobb szexshop boltban megteheted.

Szép, kompakt, izgalmas ez a vibráló stimulátor klitor stimulátorként használható a gyengéd simogatásokhoz, vagy felejthetetlen estét rendezhet úgy, hogy ezt a stimulátort a bugyijába helyezi, és bekapcsolja a 7 rezgési mód egyikét (senki nem fogja érezni, mivel a stimulátor nagyon csendes), menj moziba, randira vagy vacsorára. Egy kis titok, amiről csak te tudsz!

Specifikáció: Anyaga: szilikon. Hossz, cm: 7.10. Szélesség, cm: 4,60. Rezgési módok száma: 7. Csomagolás típusa: Doboz. Márka: Pipedream. Akkumulátor típusa: Akkumulátor + USB. Szín: lila. Vízálló: 100%. Súly, gr: 59. Angol neve: Fantasy for her  vibrating petite arouse-her

Ha itt rendelsz, el tudod olvasni a részletes leírásokat, nem kell személyesen ellátogatnod hozzánk, aminek megvannak az előnyei, de nem tudod kézbe venni a terméket, alaposabban szemügyre venni.

Anyag Szilikon

Dizájnos klitorisz izató

Valami újat szeretett volna felfedezni, olyat, ami elpirulna, és saját örömére szolgálna. Nevetett, amikor arra gondolt, hogy senki sem fogja tudni, hogy rezgő Petite Wond-Her-t viseli selymes bugyijában. A vékony hangulat sima szilikonja jól érezte magát a bőrén. Valójában a saját testhőmérsékletére melegedett, amitől úgy érezte, mintha ott lenne a lába hasadékában. Volt, amikor elfelejtette, hogy viseli, amíg be nem kapcsolja a rezgést. Most még soha nem ment sehova anélkül, hogy rajta lenne.

Erőteljesnek, teljesnek érezte magát, és kontrollálta saját elégedettségét. Lenyúlt a bugyijába, és lenyomva tartotta a bekapcsológombot, hogy bekapcsolja a csendes rezgést. Apró remegés hullámzott el a csiklójától, mint egy tóba dobott kő.Ismét megnyomta a gombot, hogy hét rezgésmintát keressen, amíg meg nem találja kedvencét.

Aztán kicsúsztatta az ujjait, és csak hagyta, hogy a lüktető öröm varázsát a legbensőségesebb régiójára gyakorolja. Azt hitte, fel fog robbanni. A rezgések emelkedtek és villogtak, és a tetőpont közelébe hozták. Visszafojtotta a lélegzetét, és arra gondolt, milyen jó érzés. És körülötte senki sem tudta. Addig járt, amíg a térde gyengének érezte magát. Leült, és a szájára tette a kezét - nem bízott magában, hogy nem sikoltozik, miközben orgazmusa egyre közelebb kerül.

Oooohhhhhh! Visszafojtotta a lélegzetét, amikor egy, kettő, három erőteljes, egymástól hátra tartó orgazmus hulláma érzéki csodálkozással töltötte el, melegen és nedvesen hagyva. Ez túlmutatott az egyszerű szexuális élvezeten - ez misztikus, különleges, csodálatos volt. Minden róla szól. Vízálló, újratölthető, USB-kompatibilis, többfunkciós, rezeg

Keresés