Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Félsz az anális szextől? Próbáld ki először egyedül!

Félsz az anális szextől? Próbáld ki először egyedül! Anális szexet akarnak tőled, és nagyon ijesztőnek tűnik. De tudod, hogy ugyanakkor emberek milliói élvezik. Annak érdekében, hogy ne féljünk, érdemes egyedül próbálkoznunk. Könnyű megtenni, és a szenzációk sokszínűségükkel lenyűgöznek.

Szinte minden férfinak vágya van anális szexre. Valaki hangot ad igényeinek, valaki félénk és fél, vagy tudatosan tudja, hogy elutasítják őket. Mások azokat az örömöket keresik azon oldalon, amelyeket nem egy állandó partnertől kapnak. Semmi furcsa az anális szex iránti érdeklődés, különösen a srácok iránt. Jellegüknél fogva hajlamosak meghódítani egy nőt, és sok szexre vágynak, sőt intimitási prioritásaikban általában a sokszínűség is az első helyen áll. Számukra a szamárba való behatolás valami új és összehasonlíthatatlan. Az érzések különbözőek, az érzelmek az egekbe szöknek, az erekció azonnal kő, a magömlés bőséges és fényes.

Hol kezdjem az anális élményeket?
Először nem kell megpróbálnia valami nagy dolgot bevezetni magába. Érdemes a szokásos ujjmozdulatokkal kezdeni. És fontos, hogy még a kísérlet megkezdése előtt jól felizgassuk. A vágynak jelen kell lennie.

Ami szükséges? Csak egy jó kenőanyag . A végbélnyílás bármely játékát jó minőségű kenőanyaggal kell kipróbálni. Lehet vízalapú vagy szilikon alapú. És bőségesen alkalmazzák a lyukra a csúszás javítása és a fájdalom elkerülése érdekében.

Mit kell tenni?Először is, simogassa meg a végbélnyílást merülés nélkül. Ha megérinti, megnyomja, "felébreszti" ezt a területet. És akkor fokozatosan bevezetheti az egyik ujját belül. Enyhe mozdulatokkal merüljön el a testben, csak néhány millimétert mozogva. Elég, ha egy ujjat bedugaszolunk 1-2 falra, ez elég az első kísérlethez.

Milyen szenzációkra lehet számítani? Vegyes. Először furcsa lesz érezni valamit bent, ez a test természetes reakciója. De a sokkal nagyobb felfedezés az, hogy az ujj behelyezése egyáltalán nem okoz fájdalmat. Sima mozgásokkal a kényelmetlenség egyáltalán nem jelentkezik. A orgazmusra szintén nem érdemes várni, nem először, de a fájdalomtól való félelem teljesen feloldódik.
Válasszon nagyszerű kenőanyagot. Szállítás az egész országban

Merész kísérletek szexkütyükkel és a végbélnyílással

Ha az ujj kísérlet sikeres, a méret növelhető. 2 vagy akár 3 ujj megengedett. Ez több felkészülést igényel, a nyújtás nem pillanatnyi. És nehéz ezt saját maga elvégezni további kiegészítők nélkül. Ezért szüksége lesz anális szexuális játékokra:
Butt dugó. Kúpos alakú, nagyon könnyű bejutni a testbe. Merülés után a végbélnyílás csak egy vékony lábat ragad meg, és a teltség érzése jön létre benne. A parafát bevezetik, majd továbbhaladnak más zónák simogatásaihoz.
Anális dugó rezgéssel. Vele az érzések sokszor fényesebbek. Az oszcillációk bekapcsolhatók a merítéskor vagy a testbe helyezés után. És csak a módok megváltoztatásával soha nem látott örömöt tapasztalhat. Ugyanakkor kényelmes a test más részeinek egyidejű simogatása.
Anális stimuláns. A progresszív mozgásokra tervezték, és vele próbálhatja ki az anális szexet, mivel könnyen mozgatható a testben. Első tapasztalatként egy sima modell megfelelő, de akkor intenzívebb masszázst szeretne, és a felszínen lévő domborzat nagyon kellemesnek tűnik.
Golyós és füzérek játékokkal minden manipuláció könnyebben elvégezhető, és nagyobb az öröm. De fontos, hogy ne helyettesítsük őket rögtönzött dolgokkal, mert a speciális eszközök korlátozókkal vannak felszerelve, nem tartalmaznak éles sarkokat és tökéletesen illeszkednek a formájukhoz. A házi készítésű tárgyak pedig beleragadhatnak a testbe, és a sebészhez fordulás nem okoz kellemes érzéseket.

Anális stimuláció
Amikor 2-3 ujj könnyen belép, áttérhet a súrlódásokra - aktív mozgásokra a végbélnyílásban. Ehhez stimulátort használnak, bármilyen megjelenésű lehet. Egy vibrátor vagy vibrátor megteszi.

Ismét fontos előkészíteni a lyukat, mielőtt behelyezzük a szexuális játékszert . Először helyezzen be egy ujjat vagy egy kis dugót, hogy a test megszokja és ellazuljon. Ezután merítsen egy nagy átmérőjű játékot. Fontos, hogy ne legyen fájdalom. Ha ez megtörténik, ez annak a jele, hogy a dolgok túl gyorsan mennek, vagy nincs elegendő kenés.

A szívó falloszokat gyakran használják az anális maszturbációra. Bármilyen sík felületre rögzíthetők és egyszerűen a tetejére helyezhetők. Ez felszabadítja a kezét, ami kényelmes más területek simogatásához. Az anális maszturbációhoz ideális vibrátor a következő tulajdonságokkal rendelkezik:
- Kis átmérő akár 3-3,5 cm is elegendő a kezdők számára.
 - Közepes keménységű, hogy beilleszkedjen és ne hajlítson, de a dőlésszöget meg lehet változtatni.
- A tapadókorong csatolni falhoz vagy bútorhoz alkalmazva.
- A limiter, vagy talp kötelező ! Annak érdekében, hogy ne lépjen be teljesen és ne tévedjen el.
- Ezenkívül a rezgés hasznos, növeli az izgalmat. De a jelenléte nem szükséges.

Ha szexuális játékszert használnak hüvelyi szexhez, akkor jobb, ha óvszert teszünk rá, mielőtt belemerülnénk az anális szexbe.

A szóló anális tapasztalatok nagyon hasznosak, segítenek megtalálni a sok helyes hatást, amelyeket aztán megmutathat a partnerének. Ez lehetővé teszi a pihenést is, eltávolítja a páros kísérletezéstől való félelmet. És természetesen ez egy olyan örömforrás, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni!

Keresés