Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fém csuklóbilincs, rendőrségi bilincs replika

Ár:
2.500 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 05.
Gyártó: Seven Creations

Erős fém csuklóbilincs, 2 db kulcs. Biztonsági zárral. Unisex. Kézi mandzsetta fém. Tartós és erős bilincs acélból. Tökéletes kiegészítői az erotikus játékoknak. Fém bilincsek, amelyekkel minden fantáziáját teljesítheti. Azok számára, akik érdeklődnek a BDSM és kötözős játék beillesztése iránt a szexuális életükbe, a bilincs használata egyszerű, de jelentős bekapcsolás lehet.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vedd meg bátran ennyiért, mert az első alkalom után az élmény feledteti az árat. Az online szexshop Bilincsek kategóriában, sokan kedvelik ezt a terméket.

Íme néhány szexhelyzet, amelyet bilincsekkel lehet kipróbálni.

Megbilincselt misszionárius: Megbilincselt misszionárius helyzetben a bilincsben lévő partner a hátán fekszik, kezét a feje fölött, csuklójával bilincsbe szorítva az ágyhoz. Hogy még jobban megfékezze a bilincsben lévő társat, próbálja bilincsbe szorítani az ágy lábát.

Mandzsettás kutyus stílus: Megbilincselt kutyus stílusban a bilincses partner négykézláb az ágyukon indul, és mindkét csuklóját bilincsbe szorítja az ágyhoz. Győződjön meg arról, hogy a partner kényelmes. Fontolja meg egy párna hozzáadását a fejük alá az extra támogatás érdekében.

A boka megragadja: Ez a helyzet egy kicsit nagyobb rugalmasságot igényel. Ebben a helyzetben a befogadó partner hasra fekszik, felfelé hajlítja a lábát, és mindkét kezét hátrafelé éri a bokája mögött. Ezután rögzítse a bilincset a csuklójára, hogy a kezük a bokájuk mögött legyen. A fogadó partner bilincsben a helyén a domináns partner becsúszhat a vevő lába közé, és a vevő tetejére támaszkodva behatolhat beléjük hátulról.

Állandó szex: A bilincsben való állandó szexhez a falhoz erősített horogra vagy törölközőszárra van szükség. A bilincses partner álljon fel a karjaival a fején, és bilincselje őket a horoghoz vagy a rúdhoz. Ahhoz, hogy felkeltsd a partneredet a szex előtt, kötekedj velük cunnilingus vagy a szopás ahogy folytatja a testük felfedezését a kezével.

Külső raktáron Igen
Üzleti készleten Igen kapható
Átmérő (cm) 6
Szín Ezüst
Anyag Fém
Hossz (cm) 6
Hossz 6 - 10
Átmérő 6 - 6,9

Használat

Válassza ki a megfelelő bilincset. Az elsősöknek - vagy akár a tapasztalt mandzsettahasználóknak - a piacon található számos lehetőség közül a legkényelmesebb bilincset kell választaniuk. Vásároljon pár bilincset, amelyet szexuális játékként használnak, például állítható csatos mandzsettát vagy rugalmas szilikon mandzsettát. A csúszó csomókkal ellátott kötél mandzsetták szintén jó bevezető lehetőségek, mert megmozgathatja a csuklóját, hogy meglazítsa őket, ha azok túl szorosak lesznek a szex közepette. A fém bilincs csökkentheti kockázatait, és elveszítheti a kulcsot, ezért a legjobb tartózkodni azok használatától.

Hozza létre a határokat és válasszon egy biztonságos szót . Fontos, hogy nyílt párbeszédet folytasson a partnerével arról, hogy milyen tevékenységekkel rendelkezik, különösen a rabságban. A szex előtt állapodjon meg egy biztonságos szóban, amelyet a bilincsben lévő ember mondhat, ha partnere átlép egy határt. Akár két biztonságos szót is választhat - az egyik azt jelzi, hogy a domináns partnernek azonnal le kell állnia, a másik pedig azt jelzi, hogy folytathatják, de közelednek a határhoz.

Válasszon egy pozíciót . Számos helyzet lehetővé teszi, hogy kísérletezzen bilincsekkel. A szex előtt beszélje meg, hogy melyik pozícióban érzi jól magát, hogy megbizonyosodhasson az egyes lehetőségek kényelméről. Az egyik legegyszerűbb helyzet az, ha az alsó partnert bilincsbe helyezzük az ágyhoz, miközben a hátukon fekszenek, kezük a fejük felett van.

Tegye fel a mandzsettákat . Amikor a mandzsettákat a partneréhez rögzíti, vagy a mandzsettákat magához rögzíti, akkor legyenek elég szorosak, hogy ne csússzanak le könnyen, de ne olyan szorosan, hogy megsértsék a bilincs csuklóját. A partner kényelme a legfontosabb, amit szem előtt kell tartani.

Ugrassa a bilincsbe vitt partnerét . A bilincs lehetővé teszi, hogy Ön és partnere új módon kísérletezzen az előjátékkal, mert partnere meg akar érinteni, de a bilincse megakadályozza, hogy késztetéseik szerint cselekedjenek. Megbilincselheti partnerét egy ágyhoz vagy egy székhez, és megadhatja a öl tánc , vagy vegyen részt egy maszturbációs foglalkozáson. Kötözheti szemét a partnerével, kötekedhet erogén zónáival, felléphet orális szex rajtuk, vagy vibrátorral stimulálja őket.

Termék címkék: bilincs fém bilincs

Keresés