Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fenék dugó, ezeket a titkokat kell tudni a sikeres vásárláshoz

Fenék dugó, ezeket a titkokat kell tudni a sikeres vásárláshoz Hogyan vélekednek a szexológusok a szexuális játékok használatáról, milyen előnyökkel járhat a butt plug nevű popsidugóval való szex? A szakértők véleménye szükségtelenül megerősíti a régi igazságot, a szélsőségek nem javasoltak, ne helyettesítse a szexet rendkívüli játékokkal! Viszont ha nem rendszeres, hanem változatos szexuális életet alakít ki, az jó választás.

A szexológusok azt javasolják, hogy enyhítsenek rajta egy kicsit, mivel az észrevétlenség komolyan rontja az életminőséget. A túl meredek cselekvések növelik a negatív készség megszerzésének valószínűségét. A fenékdugó pozitív használata felszabadít, és növeli az öröm megszerzésének valószínűségét.

Mi az a fenékdugó online áruházunkban felnőtteknek

Mire használják? A végbélnyílás nyújtására készülnek. Használatuk örömet okoz azoknak, akik használják őket. Elég darab fenékdugót alkalmaznak a szexre való felkészüléshez. A dugókat különböző méretekben lehet megvásárolni körméretben és hosszban.
Például a golyók, amelyeket néha thai golyóknak is neveznek, több golyó, amelyeket kötél vagy zsinór köti össze, a másik végén hatalmas gyűrűvel (hogy megakadályozzák a végbélbe csúszást). Néha a golyók kicsik a végén, és méretük fokozatosan növekszik az alap felé.

Hogyan próbáljunk örömöt szerezni a fenékdugóval? Elképzelhetetlen orgazmus elérése, és sok örömet szerezhet a szexből az idegvégződésekben gazdag anális zóna stimulálása miatt. A végbél élettani szerkezete nem biztosítja a természetes kenést, ezért az análisnak speciális előkészületekre van szüksége a pénisz vagy a dildo belépéséhez.

A játék egy kis könnycsepp alakú tárgy, amelynek csúcsa megakadályozza a túl mély behatolást. A különleges pikantéria érdekében a játékokat tollakkal, strasszokkal és még szőrmefarkokkal is díszítik.
A termékek abszolút bármilyen anyagból készülnek: gumi, latex, szilikon vagy akár cyber bőr, de különösen híresek a fém- és géldugók. Simaságuknak köszönhetően kiválóan siklanak és gyorsan felmelegednek a testhőmérsékletre.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a végbél sérüléseit, töréseit és repedéseit, az első készség érdekében jobb, ha inkább egy kis játékot részesítünk előnyben. Megengedett az átmérő fokozatos növelése felfújható modell segítségével vákuumszivattyúval.

A legnépszerűbbek a vibrációs anális kényeztetők. Ne tévessze össze őket vibrátorokkal, amelyek nem egyszerűen az izmok nyújtására készülnek, hanem teljes értékű közösülésre az orgazmus megszerzéséhez.

A fő cél a záróizom zóna stimulálása és az izmok ellazítása, hogy felkészítsék őket a nemi közösülésre. A játék helyes használata nem károsítja az egészséget, és sok pozitív érzelmet okoz.
Ennek a látszólag szerény eszköznek köszönhetően megengedett egy prosztata masszázs eljárás elvégzése, ez fokozza az érzékiséget és segít növelni a férfiak potenciáját, és a prosztatagyulladás csodálatos megelőzése is lesz.

Használat előtt mossa le a terméket meleg vízzel és szappannal, és jól szárítsa meg. Kenje meg magát a dugót és a végbélnyílást jó, lehetőleg szilikon alapú kenőanyaggal. Ezek a kenőanyagok hosszan tartó hidratáló eredményeket biztosítanak, és nem kell őket gyakran frissíteni.
Belépéskor a lehető leglassabban mozogjon, az izmok fokozatosan hozzászoknak a teltségérzethez. Mutasd meg a fantáziád, és élvezd életed legragyogóbb orgazmusát. Az érintkezés után ne felejtse el a parafát fertőtlenítőszerrel kezelni.

Vásároljon fenékdugót, és megtudja, hogy milyen jó

Ma egy kicsit eltérünk webhelyünk témájától, és egy elragadó szexuális játékról beszélünk, amely lehetővé teszi sokak számára új, korábban hallatlan érzések megtanulását. Sokan hallottak már régen ilyenfajta szexuális elégedettségről, de kevesen sejtették, mi ez és hogyan kell használni. Megpróbáljuk részletesen kiemelni ezt az alkalmazkodást, hogy világos elképzelése legyen erről a szexuális játékról, amelyet korunk egyik leghíresebbnek tartanak.

Újabban az emberek már régen rájöttek, hogy az anális stimuláció nem kevesebb örömet okoz, mint a szokásos nemi közösülés. De a stimuláció önmagában fáradságos folyamat, és ehhez bizonyos testmozgásokat kell végrehajtania.

Valószínűleg mindenki észrevette, hogy bizonyos dicsőséges érzéseket nemcsak az ingerlés hozhat, hanem az is, hogy valamit primitíven találnak a végbélnyíláson, minden mozdulat nélkül. Az öröm megszerzése az anális izmok nyújtásával érhető el, amelyek testünk egyik erogén zónája.

A fentiek figyelembevételével egy anális dugót találtak ki - egy eszközt, amely mozdulatlan a végbélben, nyújtja az izmokat, ezáltal befolyásolja az erogén zónákat. A dugót dugónak is nevezik, mert pontosan a végbélnyílás bedugásának funkcióját látja el.

A haladás nem áll meg, és pillanatnyilag felszalad a szem a modellek bőségétől. Megtalálhat minden fajtát és minden méretet, és találhat valami konkrétat magának. A fő különbség a dugók között a rezgés jelenléte vagy hiánya. Mondjuk rögtön, hogy hűvösebb a rezgéssel ellátott parafa vásárlása - a költségek nem sokkal haladják meg a szokásosakat, és az eredmények és az élvezet sokkal nagyobbak.

Még mindig nagyon sokféle típus és modell létezik, a játékfejlesztők fantáziája nem ismer határokat. A lényeg az, hogy a fajták hatalmas választéka előnyt jelent Önnek a tökéletesen megfelelő modell kiválasztásában.

A gagot gyakran használják szex közben férfiak és nők egyaránt. Ennek célja az élvezeti érzések fokozása. A teltségérzet a végbélnyílásban szex közben teljesen megváltoztatja az összes észlelést. Az orgazmus egy behelyezett játékkal sokkal fényesebb, és még inkább a férfiak számára, mert akaratlanul is stimulálja a prosztatát, ami önmagában hasznos és örömteli. Ez az adaptáció csak akkor képes diverzifikálni unatkozó szexuális életét, ha mindkét partner egyszerre használja.

Az is híressé válik, hogy belülről primitíven hordják. Könnyű beilleszteni és elvégezni a napi rutinjukat. Autót vezetnek, boltba mennek, sétálnak, a számítógéphez ülnek. Az extra izgalmi rohanás senkinek sem árt, csak mielőtt szexuális partnerével találkozik. Az erogén zónákra hatva a parafa felmelegít, felkészít a közösülésre.

Azok számára, akik strapon szexet folytatnak, ez az anális dugó lehetősége lenyűgöző lesz. Mindenki megérti, hogy a végbélnyílást fel kell készíteni, mielőtt lekötik. Ezt teszi ez az intim játék, ha előre behelyezi a közösülés előtt. Néhány óra múlva ellazítja a végbélnyílás izmait, és a további szex egy örömöt fog okozni, fájdalmas felkészülés nélkül.

Hogy vásároljunk butt plug fenékdugót 

Az első a méret. Ha kezdő vagy, és a segged soha nem vett be semmit. Ezután azonnal ki kell zárnia a nagy méreteket a választásából. Végül neked is megfelelni fognak, de korábban megviselsz velük. Bármely személy végbele hatalmas méreteket képes befogadni, de ehhez képzettség és készség szükséges. Ezért azt tanácsoljuk, hogy 2 és 4 centiméter közötti kis és közepes átmérőket válasszon. Bármi nagyobbat, 4-től 7-ig, hatalmasnak nevezek. Igaz, ismétlem, hogy ez egyéni, és mindenkinek megvan a maga kapacitása és rugalmassága. Több mint 7 cm közelebb van az óriásokhoz, és az ilyen dugókhoz több mint 2 évig rendelkeznie kell az anális szex képességével.

Másodszor, az igényeknek megfelelően kell választani. Ha nem megy vele sehova, és egyedül fogja használni, akkor azt tanácsoljuk, hogy rezgéssel vegye be. Pihenhet, magasra emelkedhet, rezgéseket válthat, semmi sem vonja el a figyelmet intim tevékenységeiről.

Ha azt tervezi, hogy szexelni szeretne a dugóval, akkor nem lesz ideje rezgésekre. Egyszerű parafa kell, lehetőleg nem túlméretes. Sokan különböző strasszos dugókat választanak. Remekül néz ki, a társad dicsőségesen meg fog lepődni, amikor megsimogat, és olyan szépséget talál a fenekedben. Ez sokkal hűvösebb, mintha ott egy közönséges műanyag dugóba botlott volna.

A témával kapcsolatos fő vélemények, vegyél egy popsidugót
Az egyik leghíresebb szexjáték a fenékdugó. A felhasználók visszajelzései erről a témáról változatosak, de többnyire támogatók. Vizsgáljuk meg közelebbről a kérdést, a tea, még az életerős, kényes szférában is, igaz és objektív információkra van szüksége.

Akár tetszik a kritikusoknak, akár nem, az anális közösülés létezik, akárcsak az anális fondling. A végbél záróizmának élettani szerkezete azonban nem biztosít problémamentes és fájdalommentes inváziót kívülről, ellentétben a női nemi szervekkel. Ennek ellenére a végbélnyílás finom stimulálása élvezetes. Sok idegvégződés van ott összpontosítva, és a felszabadult partnerek nem akarják elhanyagolni az örömszerzés valószínűségét.

Ez a segéddugó, amelyet segédeszközként használnak. A játékról szóló vélemények azt mutatják, hogy később egy ilyen szexuális kiegészítő használata, a közösülés természetes öröme teljesebbé válik, és az öröm ragyogóbb. Ennek az egyszerű célnak az eredményeképpen megengedett a test felkészítése az anális-nemi szervi érintkezésre, az izmok nyújtása és ellazítása, megakadályozva a trauma és a negatív szexuális készségek megszerzésének valószínűségét.

A választási lehetőségek sokszínűsége ijesztő lehet. A szexboltok játékvezetői megerősítik, hogy a látogatók egy része elhagyja az üzletet, amikor a legszélesebb választékot látja. Mire kell összpontosítania, amikor ilyen terméket választ, mint fenékdugó? Vélemények, barátnők és barátok ajánlásai, reklám? Nyilvánvalóan mindkettőre szükség lesz, ráadásul egészséges érzékre.

A dugót és az izgatókat nem szabad összetéveszteni: ezek különböző dolgok, formájukban és céljukban különböznek. A szexuális izgalmat okozó súrlódó mozgásokhoz anális stimulánsokat használnak, amelyek realisztikus vagy absztrakt fallikus formájúak. Természetesen bizonyos szintű készségekkel ugyanazokat a mozdulatokat és célokat lehet megengedni a parafa támogatásával, de más célra készülnek, nevezetesen a záróizom nyújtására és ellazítására, teltségérzetet kelt a végbélben.

Milyen alakú legyen a fenékdugó?
A vélemények azt mutatják, hogy a kúp alakú forma lehetővé teszi a termék óvatos és lassú bevezetését a végbélnyílásba, lassan és óvatosan nyújtva a záróizom szorosan összenyomott izmait. Emiatt elkerülhetők az olyan kellemetlen következmények, mint a repedések vagy törések. A göndör kiemelkedések, amelyekkel néhány dugót felszereltek, szükségesek a férfiak prosztata masszírozásához vagy a nőknél a pikáns szexhez.

Egy kezdő számára a fenékdugó méreteinek minimálisnak kell lenniük. Ez az az eset, amikor a sietség nem tesz mást, mint kárt. A több termékből álló speciális készletekben a gyártók több különböző átmérőjű dugót kínálnak. Mindig jobb a legkisebb és legvékonyabbal kezdeni.

Vannak más lehetőségek is, például felfújható fenékdugó. Az ügyfelek véleménye erről a modellről többnyire dicsérő. Az a lehetőség, hogy használat közben apránként növeljük a dugó átmérőjét, elkerüljük a rémületet és a feszültséget. A legnagyszerűbb méreteket az extrém élvezetek ismerői választják, de ehhez ismernie kell saját testének valószínűségeit.

A fenékdugó a következőkből készül
A fenékdugók szilikonból, gumiból, üvegből, speciális kemény gélből, fémből, műanyagból készülnek. Minden anyag különböző sűrűségben és rugalmasságban különbözik egymástól, ezért különböző módon érezhetőek. A hővezetésnek nagy jelentősége van. Kényelmesebb, ha a termék gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, mondjuk egy fém fenékdugó. A vélemények csak ezt a minőséget jelzik, mint a helyes összehasonlítást.

Egy jó minőségű terméknek nem lehetnek varrásai és hornyai az alakból, ami az olcsó műanyag modellek bűne. Egyrészt traumatikus, másrészt nehezebb gondoskodni egy ilyen termékről. Az egy darabból készült termékek szilikonból és cyber anyagból készülnek, a gélkészülékek a gyakorlatban elismerően mutatkoznak. Simák és jó sikosítval kombinálva kiválóan csúsznak.

A fenékdugó használat, első behatolás

Az első alkalmazásnál valószínűleg jobb, ha nem bízik a partnerében, hanem önállóan adja be, előnyben részesítve a legkisebb átmérőt. A terméket feltétlenül antibakteriális szerrel kell kezelni és szárítani, szilikon alapú kenőanyagot felvinni. A záróizmok lassan hozzászoknak a nyújtáshoz, így nem kell rohanni. Szükséges békés, kényelmes légkört biztosítani, kényelmes pozíciót felvenni, csak ebben az esetben lesz esély arra, hogy értékelje, tetszik -e vagy sem a popsi, mint szexi játék. Az utasításokat követő lányok véleményei megerősítik, hogy ha mindent helyesen tesznek, dicsőséges és izgalmas érzés támad. Kiválóbb kombinálni az 1. készséget más erogén zónák stimulálásával. Ez segít önmagadra koncentrálni.

Egyes vásárlók játékokat vásárolnak a hagyományos életben való folyamatos vagy szakaszos használatra, azaz később felöltöznek és folytatják napi tevékenységeiket. Nem akármilyen fenékdugó alkalmas erre. Hogyan sétálhatok vele, és melyik modellt részesítsem előnyben? Először is, nem kell izgulni a mérettel, és előnyben kell részesíteni egy ilyen formát, hogy biztonságosan tartsa a testben, ne csússzon ki és ne essen ki. Nélkülözhetetlen egy rögzítő, amely nem engedi, hogy a játék a végbélbe csússzon, éppen ellenkezőleg, a terméket nehéz lesz eltávolítani.

Mi a teendő a fenékdugóval használat után

Használat után a játékot alaposan meg kell mosni, még akkor is, ha óvszert használtak. Ehhez jobb egy speciális terméket vásárolni, amely nem teszi tönkre el a szilikont, nem szárítja ki a cyber anyagot, és ugyanakkor megbízhatóan fertőtleníti a termék felületét.

Van még egy javaslat a sikosytó beszerzésére egy játék, például fenékdugó használatához. A különböző lehetőségeket kipróbáló nők véleményei főként egyetértenek - jobb, ha nem élünk vissza az ízesített termékekkel. A szamóca vagy csokoládé túl bosszantó illata azt jelzi, hogy a készítményben felesleges szintetikus aromák vannak, ez veszélyes összetétel a nyálkahártyákra való alkalmazáshoz. Ha egy játékot párban használ, kedvezőbb az óvszer használata, ami lehetővé teszi, hogy megvédje magát a kellemetlen következményektől.

Sok ember számára még az anális szex ötlete is olyan tabu, hogy a végbélnyílást serkentő játékokat szégyenletesnek, sőt perverznek tekintik. Ez azonban az egész ember magánügye. Amíg nem erőltet semmit más emberekre, és betartja a magánélet alapvető szabályait, addig joga van bármilyen módszerrel kényeztetni magát.

A fenékdugó dekorációként is szolgálhat, bármilyen kínosan is hangzik. Most vannak olyan modellek, ahol a rögzítőgyűrű helyett egy vastagodás van egy hatalmas strasszos kővel. Ugyanakkor maga is figyelemre méltó szerény méretével, ezért a modell alkalmas mindennapi viseletre vagy erotikus játékra. A strasszos tompadugóval kapcsolatos helyes vélemények azt bizonyítják, hogy sok ügyfél felesleges komplexusok nélkül kapcsolódik az élet érzéki oldalához.

Amit az orvosok mondanak

Ne hagyja figyelmen kívül az ilyen orvosok, mint proktológusok megítélését, ezek a szakértők foglalkoznak a végbél egészségével, és kénytelenek onnan különböző harmadik féltől származó termékeket kinyerni. Amellett, hogy a helyzet meglehetősen kíváncsi és kínos (teát visznek a klinikára, és valahogy megmagyarázzák a feladat lényegét), egyszerűen nem biztonságos. Az orvosok üvegedényekről és palackokról, törékeny műanyagról vagy silány csiszolt fa tárgyakról beszélnek. Elegendő, hogy primitíven megsebesítsék a végbél falait, és egy tárgy eltávolítása ügyetlen kísérletei szörnyű eredményekhez vezethetnek.

Továbbá, a proktológusok nem javasolják hüvelyi játékok használatát a végbélnyílás stimulálására. Sokuknak nincs korlátozója, amely megakadályozza, hogy a tárgy mélyen a belekbe csússzon, ezért hűvösebb, ha nem használja őket. De az anális játékok, amelyek alakját és kialakítását az élettani jellemzők figyelembevételével fejlesztették ki, nem okoznak kifogást az orvosok részéről. A legfontosabb az, hogy tartsa be a higiéniai szabályokat, még akkor is, ha ez egy popsi dugó. A proktológusok véleménye tisztán semleges.

Mit ad egy fenékdugó

Az érzelmi anális terület stimulálása erős izgalomhoz vezet, és új érzéseket ad a nemi közösülés során. A modern világban a szexipar különféle fenékdugókat mutat be, amelyek fantasztikus erotikus élvezetet nyújtanak.

Az anális játék lassan és szépen be van helyezve a végbélnyílásba, ezáltal a teltségérzet a legmagasabb, és belülről könnyen nyújtható. Intim játékra, valamint az anális szex előkészítésére használják.

Minden anális jel különbözik egymástól: különböző hosszúságú és átmérőjű, gyártási anyaga, alakja. Ezenkívül különböznek nemükben (férfiak vagy nők), valamint céljukban - folyamatos viselet vagy szexuális játék.

Meg kell találnia, hogy milyen típusokat és modelleket vásárolhat, és miben különböznek egymástól? És azt is megtudja, hogyan kell alkalmazni, és milyen használati szabályok vannak?

A szexipar nem áll meg, és a modellek sokféleségéből nemcsak a kísérletezési vágy és valami új kipróbálása ébred fel, hanem a szemek is elkerekednek.

A fő különbség mindezek között a vibrációs eredmény megléte vagy hiánya. Az anatómiája, hogy milyen hosszúságú vagy átmérőjű 7 cm vagy 8 cm, jobb rezgéssel megszerezni.

Keresés