Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A fenékdugó kiválasztása, fajták tippek és használat

A fenékdugó kiválasztása, fajták tippek és használat

Ezeknek az anális kúpoknak a választéka képes meghökkenteni még a legkifinomultabb emberek képzeletét is az intimitás területén. Ezek mérete, alakja, gyártási anyaga, valamint díszítő elemek jelenléte különbözik. Az anális dugók segítenek új érzéseket megnyitni az ágyban, mind a nők, mind a férfiak használhatják. Ezt az eszközt maszturbáció és páros szex során használják, és nagyon gyakran ajándékba adják.

Az anális dugó abszolút nélkülözhetetlen eszköz, ha felfedezi a nem hagyományos szex világát. Úgy tűnik, hogy egy ilyen bővítő további variációkat kaphat, de minden nem olyan egyszerű. A kiváló minőségű dugó viszonylag kevésbe kerülhet, míg egy drága termék egyszerűen nem alkalmas egy nő számára az anyag rossz mérete vagy tapintható érzékelése miatt.

A gyártás a következő formákban történik:
Kúpos. Sokoldalú modellek kezdőknek és tapasztaltabb felhasználóknak egyaránt.
- Gömb. Felejthetetlen élményt garantálnak, de a legtöbb esetben nehéz lehet használni. Ezért kizárólag a játékok szerelmeseinek alkalmasak, akik új érzéseket akarnak szerezni az intimitásból.
- Hajlított. Ívelt alakú termékek. Ideális választás a "középszintű" felhasználók számára. Lehetővé teszi, hogy különféle érzéseket keltsen, és prosztata stimulánsként is használható.

Az alak mellett ezek az eszközök a gyártási anyagban is különböznek. Ez az egyik fontos paraméter, amely különös figyelmet igényel. Ő az, hogy a hatás, a költség és a működési idő függ. 5 fő fajtája van, amelyek mindegyikének saját jellemzői és előnyei vannak:
Fém. A legtartósabb fajta. Elég egyszerűek és kényelmesek. Emellett nem igényelnek különös gondosságot. Elég csak szappannal öblíteni őket minden alkalommal használat előtt és után. Különböző kenőanyagokkal való kombinációjuk is megengedett.
A fémváltozat megnövekedett merevséggel rendelkezik, így az első használathoz nem szabad választani. Az ilyen modellek enyhe hűtőhatást biztosítanak, mindkét nem nagy részét örömmel töltik el.
Latex. A latex már régóta ismert az intim iparban egyedülálló tulajdonságairól. Tulajdonsága, hogy azonnal alkalmazkodik az emberi test hőmérsékletéhez, aminek következtében lehetővé teszi, hogy lágyítsa az idegen test érzéseit a végbélnyílásban. Ez a legjobb megoldás a kezdő felhasználók számára. Ezenkívül a latex az egyik legbiztonságosabb anyag. Az ebből készült eszközök meglehetősen könnyen kezelhetők és nedvességállóak.
- Pvc. Ez az intim kiegészítők költségvetési változata. Ha parafát kell használni, miközben nem akar túl sok pénzt költeni, akkor a PVC-termékek a legjobb megoldás. A korábbi modellek mellett ezek is nagyon könnyen kezelhetők. A fő különbség csak az, hogy az ebből az anyagból készült játékok nagyon jól hajlanak. Ezenkívül nem szívják fel a szagokat és könnyen kezelhetők.
- Szilikon. Ezek a legnépszerűbbek. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy finom és bársonyos felületük van. Mivel a szilikon a hipoallergén anyagok kategóriájába tartozik, az ebből készült termékek nem okoznak kellemetlenséget a használat során, és kizárják az allergiás reakciók megjelenését viszketéssel és bőrpírral együtt.
- Gél. Polimer anyagból készült, egyedi technológiákkal. Tapintható érintkezés esetén kellemes érzések keletkeznek (kivétel az elsődleges használat). Bármilyen kenőanyaggal kombinálható.
- Üveg. Bár törhető üvegből készülnek, még mindig nem ajánlott szándékosan dobni és dobni őket. Gondos és gondos kezeléssel meglehetősen hosszú ideig képesek szolgálni, miközben megtartják eredeti megjelenésüket.
- Felfújható. Ezeket az eredeti kompakt méretük jellemzi. Közvetlenül ebben a formában behelyezik a lyukba (ami különösen fontos a kezdők számára), majd szivattyúval felfújják. Ennek a fajnak a megkülönböztető jellemzője a fájdalommentes bevezetés, kellemes érzésekkel kombinálva.

A helyes választás kritériumai

Mielőtt megvásárolná a dugót (hüvelyt), figyelembe kell vennie számos fontos árnyalatot. Ez lehetővé teszi, hogy ne hibázzon, és válasszon egy megfelelő terméket, amely teljes mértékben kielégíti az összes igényt és kívánságot.

Biztonságos kialakítás
Ezeknek a termékeknek az alakja oly módon történik, hogy a széles alap nem teszi lehetővé a játék teljes behatolásának valószínűségét a testbe. Ezt a kiterjesztést a szerelvény eltávolításakor is használják. Ezért meg kell győződni arról, hogy az alap megfelelő méretű, és kényelmes a kezében tartani.

Anyag
Mivel a gyártáshoz sokféle anyagot használnak, szinte bármilyen választást választhat - mindez a saját preferenciáitól és pénzügyeitől függ. Figyelembe kell vennie azt a tényt is, hogy a játék milyen könnyen gondozható. Ha azt tervezi, hogy egy partnerrel együtt használja, ajánlatos előnyben részesíteni a nem porózus felületű anyagot, vagy azt, amely lehetővé teszi a sterilizálást, például szilikon.

A merevség mértéke
A gyártási anyag magában foglalja a termék merevségének mértékét is. Ezért előzetesen el kell döntenie, hogy milyen célokra fogják használni. Ha hosszú ideig (napközben) kíván viselni egy játékot, akkor nem okozhat kellemetlenséget a test mozgása és helyzetének megváltoztatása során. Ezért kell előnyben részesítenie a rugalmas kialakítást - ez növeli a kényelmet és az örömöt.
A merevebb anyagok ideálisak mind a páros játékok, mind az emberek számára, akik szeretik a bennük lévő szilárd tárgy érzését.

Használat előtt

Meg kell választani a megfelelő méretű parafát. Alkalmas kezdőknek 2-3 cm átmérőjű kis perselyek. A szex ászai számára szélesebb, amelynek átmérője legfeljebb 10 cm.

Megfelelő sikosító - Ami a kenőanyag típusát illeti, itt minden embernek saját preferenciái vannak. Néhányan szeretik a vízbázisú kenőanyagokat, mivel kompatibilisek az intim játékok és fogamzásgátlók minden anyagával, valamint megkönnyítik a tisztítást. Mások a szilikon alapú kenőanyagokat részesítik előnyben hosszabb hatásuk miatt.
Ezért fontos a megfelelő kenőanyag kiválasztása, amely tökéletesen kombinálható a játék anyagával.

Érdemes figyelmet fordítani a fiziológiára - Az anális szex önmagában is előnyös lehet, mind a férfi, mind a női test. Az erogén zónák stimulálása mellett azonban az idegvégződések felhalmozódását is "akaszthatja", ami fájdalomhoz vezet. Ez nem is beszélve a záróizom és a gluteális izmok természetes nyújtásával járó kényelmetlenségről.

Annak érdekében, hogy az anális szex örömet és hasznot adjon, fontos, hogy mind a kenőanyagot, mind a bővítőt, azaz az anális dugót használjuk. Ezt a modult egyszer népszerűsítették, mint "minden betegség orvoslását", amelyet azonban nem erősítettek meg. De a megfelelő anális szexhez ez egyszerűen elengedhetetlen.

Miért olyan fontos a forma?
Néhány dugót a phalloymitátor analógjaként hoznak létre, nem lehet gondtalanul használni, különösen, ha a modul szükséges a végbélnyílás fájdalommentes és megfelelő kiterjesztéséhez. Fontos a megfelelő forma kiválasztása, ami néha fontosabb, mint a méret vagy a külső kialakítás.

A fontosabb tulajdonságok

Széles alap. Ez azért szükséges, hogy biztosítsuk a "stop" időben történő megállását. Ha a játéknak keskeny alapja van, nem sokkal szélesebb, mint a csúcs, akkor azt "be lehet szívni" a végbélbe. Ennek eredményeként a záróizom bezárul, és az orvosoknak el kell távolítaniuk a parafát.

Fogantyú, elválasztva az alaptól. Még a teljes behatolás esetén is, a fogantyúnak a végbélnyíláson kívül kell maradnia, ez lehetővé teszi, hogy maga kapja meg a játékot.

Sima felület. További stimulánsok bordák, antennák vagy törések formájában csak akkor használhatók, ha a végbélnyílás már ki van nyújtva. A megfelelő formaválasztás rendkívül élvezetessé és fájdalommentessé teszi a következő erotikus játékokat.

Az Intim Center az anális dugók széles választékát kínálja. A termékválasztékot rendszeresen frissítik, megvásárolhatja a megfelelő kenőanyagot is, a fájdalommentes behatolás érdekében.

Méret és anyag

A dugó kiválasztásának másik fontos tényezője a méret. Ha még soha nem gyakorolta az anális szexet, de szeretné kipróbálni, akkor a legkisebb méretű játékot kell bevennie, amely csak kissé nagyobb, mint a záróizom kerülete. Túl nagy parafa vezethet a végbélnyílás és a végbél szakadásához, repedésekhez és még aranyérhez is.

Ami az anyagot illeti, keménynek kell lennie. Ez rendkívül fontos, ha a dugót hosszabbítóként és játékokhoz kívánja használni. A rugalmas analógok alkalmasak játékokra, de egy ilyen játék viselése kényelmetlen. Az is fontos, hogy milyen tapintható érzéseket okoz a parafa. A fémjátékok nagyon népszerűek, de nem mindenki számára alkalmasak.

Természetesen megemlítheti a díszítést vagy a további "zsetonokat" is, például egy stílusos farkát a végén. Ezek azonban nem olyan fontosak, sőt, csak akkor kell figyelni rájuk, ha egy modell mellett döntöttél, mert az egészséged forog kockán.

Használati tanácsok

Minden embernek megvan a maga véleménye a Szex; Nemtől függetlenül azonban mindenkinek van végbélnyílása. Szóval ne tedd Érdemes szégyellni az intimitást, vagy szidni a rajongóit, amelyeken a fény áll. Végtére is, mert ez a fajta szex már feltalált. a szexuális játékok egész arzenálja. És az egyik tiszteletbeli helyet közöttük a popsidugó.

Ezek az egyszerű tárgyak már régóta a szexuális hősök láthatatlanjaivá váltak. Bárki használhatja őket ha van vágy és lehetővé teszi. Felejthetetlenné teheti a szexet önmagában és más játékokkal kombinálva.

Nőknek
Az egyik legnagyobb szexuális mítosz az, hogy a nők nem szeretik a szexet, és hogy csak azért vesznek részt a szórakozásban, hogy boldoggá tegyék partnerüket. Ez egyszerűen nem igaz. A dugó használata mindenféle szexet élvezetesebbé tehet egy nő számára (és a férfi partner is extra élvezetet kap). A dugó nyomást gyakorol a hüvely hátsó falára, növelve az érzések szintjét, amelyeket egy nő a hüvelyi szex során egy férfival vagy vibrátorral való maszturbáció során tapasztal.

Sok nő is szeret dugót viselni orális szex vagy bármilyen csiklóstimuláció során. Mivel a felálló csikló belsejének nagy része a végbél melletti hüvelyfal köré tekeredik (ha nem vagy tisztában a csikló hatalmas belsejével, mindenképpen olvass róla!), a dugó hozzányomhatja és stimulálhatja. Néhány nő számára ez elegendő ahhoz, hogy önmagában orgazmust indukáljon, különösen, ha a dugó rezeg.

Férfiaknak
A férfiak is élvezni fogják a behatolást. A prosztata egy hihetetlenül érzékeny mirigy, amely különösen szexi, ha simogatják, és körülbelül 4-5 cm-re helyezkedik el a végbél elülső falán. Egyes férfiak orgazmust és / vagy ejakulációt csak a prosztata stimulációjából tapasztalhatnak. Azt mondják, hogy ezeket az orgazmusokat intenzívebben érzik, mint a pénisz stimulálásából származó orgazmust, ami az egész testet megborzongatja a klimatikus energiától. Az ívelt dugókat kifejezetten a prosztata aktív stimulálására tervezték. A prosztata stimulálása orális szex vagy maszturbáció során jelentősen növeli az érzés és az öröm mértékét.

Általánosságban
Érdemes figyelmet fordítani a kenőanyag használatára. Nagy mennyiségű gél-kenőanyag ad a lágyság érzése, és megakadályozza a végbélnyílás károsodását is. Fontos szempont a dugó bevezetésének üteme. Lassan hatoljon be, ne siessen. A záróizmot nyugodtnak kell lennie. A relaxációs mozgásokat rendkívül nehéz elérni.

Számos használatának mód van. A klasszikus egy alkalmazás közvetlenül az intimitás során, vagy annak előkészítése során. A szexre készülve a testnyílás nélkülözhetetlen asszisztense lesz. Közvetlenül a közelség alatt a végbélnyílás még nem eléggé feszült, ezért nehézségekbe ütközhet a pénisz bevezetése. Ha pár órával a szex előtt megnyújtotta a végbélnyílást egy anális dildóval, a végbélnyílás már elég lesz adaptálva, és a tag bevezetésének folyamata sokkal könnyebb lesz.

A dugó lehetővé teszi, hogy érzékiséget adjon minden szexuális érintkezésnek. Például, ha egy férfi orális szexet kap, akkor használhatja. A csúcspont elérésekor a kismedencei izmok összehúzódnak, ami azt okozza. elmozdulás. Tehát a butt plug egyidejű használatával felejthetetlen érzések a srácok számára.

 Vannak speciális persely modellek, amelyek kényelmesek a mindennapi viselethez, mivel nem korlátozzák a mozgásokat. Ezek például beilleszthetők egy időpont előtt. Egy ilyen dugó több órán át elhelyezhető a végbélnyílásban az egészség veszélyeztetése nélkül. Így megjelenhet egy randevún, és tudathatja partnerével. Kétségtelen, hogy ez az információ bárkit fél fordulattal vezet, és kollégája szívesen hagyja el a zsúfolt kávézót a lehető leghamarabb, és veled megy az ágyhoz!

Vannak perselyek a kezelőpanellel. Így átadhatja partnerének, és élvezzétek a közös játékot.

A dugó lehetővé teszi a hüvely érzékenységének növelését a következők miatt. A G-pont további stimulálása külsővel. Ami a férfiakat illeti, a perselyek lehetővé teszik, hogy a prosztata stimulálást kéz segítsége nélkül, ami minden mozdulatnál érezhető lesz behatolás közben.

Tisztítás
Ha használ seggdugót, nem szabad elfelejtenünk a higiéniát. Minden alkalommal szükség van a mosásra, semmiképpen ne halassza el ezt az ügyet. Ebben az esetben ezt meg kell tenni speciális fertőtlenítőszer használata.

Kockázatok
Ha a parafa használata kényelmetlenséget okoz, jobb, ha elhalasztja a játékot. Néha előfordul, hogy a használata után kellemetlen érzések vannak. Ilyen módon ha egy ideig tartózkodnia kell a használatától. A fájdalmat okozhatja a végbélnyílás túlzott nyújtása, mind a a karcolások megjelenése. Amikor a tested teljesen felépült, újra megalapozhatod magad.

Használható egyéni játék, előjáték, bemelegítésként szex előtt, szex közben, szex után, BDSM foglalkozások során, otthon vagy partin... A lehetőségek száma végtelen! Bárki használhatja őket, nem függ a nemtől. A játékokat úgy tervezték, hogy biztosítsák a játékok biztonságát és örömét. Hosszú alakúak a funkcióik elvégzéséhez. Jellemzően keskeny hegyük van, amely a közepe felé tágul, majd az alapnál ismét kúposodik, hogy a végbél kényelmesen elférjen bennük. Előnyösebb szilikonból, boroszilikát üvegből vagy rozsdamentes acélból készült eszközöket használni.

A kezdőknek még mindig szilikont kell választaniuk üveg vagy acél helyett, mivel a szilikon képlékenyebb és könnyebben beilleszthető. Mindhárom anyag nem porózus és minden használat után könnyen tisztítható. kemény műanyagból és akrilból porózus. Ez azt jelenti, hogy a baktériumok táptalajává válhatnak, ami nem biztonságos és nem szexi. A szex közbeni felmelegedés messze nem az ujj egyetlen használata.

Egy tapasztalt felhasználó több órán át viselhet, vagy nyilvánosan megjelenhet vele. A nők számára ez is nagyszerű módja a kettős behatolás megtapasztalásának: csak vigyen fel elegendő kenőanyagot, és helyezze be a dugót hüvelyi szex közben partnerrel vagy.
A lányok ujjaikkal vagy vibrátorukkal egyidejűleg stimulálhatják csiklójukat is. Nem igazán van szüksége partnerre ahhoz, hogy élvezze a dugóval való játékot, nagyszerű társ lehet a maszturbáció során. Végül is a szex önmagában nagyszerű módja a simogatás gyakorlásának. Sok pár elhanyagolja a dugók használatára vonatkozó szabályokat. A leggyakoribb hiba a perselyek visszaélése és éjjel-nappal történő használata.
A dugó által biztosított gerjesztéstől való függőség és annak folyamatos használata sérti a rektális mozgékonyságot. Teljesen normális, ha némi kellemetlenséget vagy nyomást érez a persely első használatakor. Ha azonban nagy, elviselhetetlen fájdalmat tapasztal, akkor valami nincs rendben. Még akkor is, ha nagy mennyiségű kenőanyag alkalmazása után a dugó bevezetése lehetetlennek tűnik, vagy kényelmetlenséget okoz, jobb, ha a játékokat egy másik napra helyezzük át. Nagyon gyakran megsértik a nyálkahártya integritását, valamint az úgynevezett repedések előfordulását, ami fájdalmat és viszketést okoz. Szokatlan anyagokból készült perselyek használata esetén allergiás reakciók és irritáció is előfordulhat. A dugók fanatikus használata a záróizom normális működésének megzavarásához vezet, és a vénás erek túlzott feszültségét is okozza ezen a területen, ami aranyérhez vezet.

Keresés