Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Feromonos parfümök

A feromonos parfümök olyan illatszerek, amelyekben a hagyományos illatanyagok mellett feromonokat is találunk. A feromonok természetes kémiai anyagok, melyeket állatok és emberek is kibocsátanak, és amelyek a fajon belüli kommunikációban játszanak szerepet, például a párválasztásban vagy a területvédésben.

Fő jellemzők:

1. Feromonok szerepe: Ezek a kémiai vegyületek befolyásolják a szociális és szexuális viselkedést, bár emberek esetében hatásuk kevésbé egyértelmű, mint az állatoknál. A parfümökben használt feromonok célja az, hogy fokozzák a viselőjük vonzerejét.

2. Összetétel: A feromonos parfümök általában tartalmaznak olyan feromonokat, mint az androsztenon, androsztadienon és kopulinok, amelyek különböző hatással lehetnek a másik nemre. Ezek mellett a parfümök a megszokott illatanyagokat is tartalmazzák, amelyek biztosítják a kellemes illatot.

3. Hatásmechanizmus: A feromonok a vomeronazális szervre (VNO) hatnak, ami az orrban található, és közvetlenül az agyba küldi az információkat. Bár az embereknél a VNO szerepe és jelentősége vitatott, egyes kutatások szerint a feromonok mégis hatással lehetnek a tudatalatti viselkedésre és a vonzalomra.

4. Felhasználás: A feromonos parfümöket mindennapi használatra tervezték, akárcsak a hagyományos parfümöket. Alkalmazásuk egyszerű: a bőrre kell fújni vagy kenni a megszokott helyeken, például a csuklón, nyakon vagy a fül mögött.

Keresés