Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

férfiaknak

férfiaknak

2020. 12. 04. 07:00:00
Kinek lehet szüksége a potencia tablettákra? A hatékonyság növelésére tablettákra lehet szükség nemcsak 50 év feletti férfiak esetében, amikor a libidó a test természetes fiziológiai változásai miatt gyengül, hanem egy korábbi életkorban is. A potencianövelő blog szerint a még a figyelemre méltó Casanova is szembesülhet a merevedési zavarokkal, ezért ne adja fel. Jobb figyelni a speciális gyógyszerekre, a potencia és merevedés hatékonyság növelésére szolgáló tablettákra, amelyeket weboldalunkon Magyarország bármely városába, falujába történő szállítással lehet megvásárolni. A legjobb potencianövelők itt találhatók.
2020. 12. 02. 00:00:00
Ebben a cikkben az intim javak kiválasztásakor figyelembe vesszük az egyik fontos elemet, az elkészítésükhöz használt anyagokat. Részletesen a szexjátékszer anyagokat már ismertettük, de annak érdekében, hogy ne vesszen el a sokféleségben, javasoljuk, hogy olvassa el az anyagok rövid leírását. Ezeket az anyagokat használják szexuális játékok készítéséhez!
2020. 12. 01. 07:00:00
Meg fogsz lepődni, de a vevők nem adják nehezen megkeresett pénzüket egzotikus illatért vagy divatmárkáért, inkább fizetnek a szenvedélyért és a vágyfokozásért! Az intim kozmetikumok nem csupán parfümök vagy illatos krémek, mindenekelőtt szexuális vágyat kiváltó és fenntartó termékek. Tehát, ha fokozni szeretné a szexuális élményeket, maximálisan élesíteni az érzéseket, vagy akár új, eddig ismeretlen benyomásokat szeretne szerezni, akkor közvetlen út vezet egy szexbolt felé.
2020. 11. 30. 05:38:49
A férfiak nem csak partnerrel, hanem maszturbáláskor is használnak erekciós gyűrűket. Néhány közülük valódi gyűrű, amint a neve is mutatja, fémből vagy gumiból készülnek. Ezek a gyűrűk nem állíthatók, a megfelelő mérethez válassza ki a megfelelő méretet. Például egy túl szoros péniszgyűrűt nehéz lesz eltávolítani, és teljesen elzárhatja a pénisz véráramlását. A fémgyűrűk kiütéseket vagy más bőrreakciókat okozhatnak egyes férfiaknál, ezért ezt figyelembe kell venni vásárláskor. 
2020. 11. 29. 14:00:00

Tisztelgés a divat előtt, vagy objektív szükségszerűség a sok szexshop Magyarországon? Egy komoly jelenség, egy szexbolt Budapesten ami 1989-ben nyitott és hamarosan, sikeresen és gyorsan asszimilálódott népünk mentalitásával. Ez idő alatt a felnőtt polgárok döntő többsége legalább egyszer felkereste az INTIM CENTER szexshopot. Néhányan egyszerűen kielégítették kíváncsiságukat, mások pedig rendszeres vásárlók lettek az ilyen erotikus üzletekben, és már nem tudják elképzelni intim életüket apró örömök nélkül, amelyek nagy élveztet okoznak.

2020. 11. 29. 00:00:00
Széles körben elterjedt sztereotípia szerint a prosztata masszázst csak a nem hagyományos szexuális irányultságú férfiak vagy a nemi szervek problémáival küzdők gyakorolják. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy ez a gyakorlat hogyan javítja és változtatja meg a szokásos szexet, közelebb vihet partneredhez és új érzéseket adhat. Valamint arról, hogy miként válasszuk ki a megfelelő és anatómiailag helyes masszírozót vagy prosztata vibrátort.
2020. 11. 28. 10:33:26
Nincs olyan kutatás, amely arra utalna, hogy a nők túl sok síkosítót használnak, vagy hogy a test allergizál a síkosításra. Vannak érzékeny hüvelyű nők, ők használhatnak speciális antiallergén ph semleges termékeket.
Számos tényező befolyásolhatja a természetes síkosság szintjét. A hormonális fogamzásgátlás az egyik ilyen. Néhány nő úgy találja, hogy a hormonális fogamzásgátlók csökkentik libidójukat vagy izgalmukat, ami kevesebb kenést eredményezhet. Mivel a különböző fogamzásgátlók különböző szintű hormonokat tartalmaznak, érdemes megpróbálnia alacsonyabb dózisra váltani, vagy nem hormonális fogamzásgátlókat keresni.
2020. 11. 27. 00:00:00
A vákuumszivattyút ritka szexuális aktivitással járó stagnálás megelőzésére szánják; a merevedési zavar megszüntetése közvetlenül a közösülés előtt; a pénisz méretének növekedése; maszturbáció. A péniszpumpák működése a szivattyú elvén alapul, és vákuumot hoz létre a lombikban. Természetes erekció során a pénisz mérete 3-5-szeresére nő, és szivattyú használata esetén ez a szám 12 lehet, ami hozzájárul a barlangi testek erőteljes megtisztításához, és növeli a pénisz edényeinek falainak rugalmasságát is.
2020. 11. 26. 07:00:00
A különbség a maszturbátorok és a mesterséges vaginák között egyszerű. A műpunci olyan termék, amely utánozza a női vagina alakját, és különféle anyagokból készül. A közelmúltban a hüvelyeket nagyon reális módon hajtották végre mesterséges haj felhasználásával, a szeméremajkakat és a csiklókat rózsaszínre festették, és valós méretre gyártották! Az olyan valósághű anyagokat, mint az Ultraskin, a Cyberskin, az UR3 vagy a Fleshlight sokkal élvezetesebb maszturbálni, mint egy élő nővel szexelni! A maszturbátorok viszont nem reális módon teljesítenek, a fő erőfeszítés a maszturbáció érzéseire koncentrál. Gyakran a maszturbátorok eredeti kivitelben készülnek! 
2020. 11. 25. 13:00:00
Az afrodiziákumok nemi vágyakozást és szenvedélyt keltő szerek. Növelhető a nemi vágy! A mítosz, miszerint a spanyol vágyfokozót észrevétlenül beleöntik a lány italába, és a felkeltett nemi vonzalomtól és szenvedélytől a férfira veti magát. Ez igazi fikció marad. A vágystimulánsok fokozhatják a vágyat, de nemi vágynak kell lennie! A folyamatos szedésű potencianövelők, vagy étrend-kiegészítők használatakor azonnali eredmények nem várhatók.

Keresés