Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfiaknak feromonos parfüm Pheromen eau de toilette - 15 ml

Ár:
3.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2023. december 11.
Gyártó: Cobeco
A PheroMen Eau de Toilette egy ellenállhatatlan hatású, friss és férfias illat. Az összetevők különlegesen kiegyensúlyozott kombinációja a feromonok csábító hatását szimulálja. Cobeco feromen 15 ml feromonok férfiaknak vonzzák a nőket feromon spray férfinak. A PheroMen Eau de Toilette egy friss és férfias felhangú, ellenállhatatlan hatású illat. Az összetevők különleges, kiegyensúlyozott kombinációja szimulálja a feromonok csábító hatását. A PheroMen Eau de Toilette ellenállhatatlan vágyat kelt és fokozza a férfiak szexuális vonzerejét.
A Cobeco PheroMen Eau de Toilette ellenállhatatlan a női nem számára, köszönhetően az izgalmas férfias illatnak, amelyet a feromonok természetes hatása ihletett. A végső kísértésért. Ez a pompás Eau de Toilette olyan összetevők kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza, amelyek ugyanolyan csábító hatással bírnak, mint a feromonok. A Cobeco PheroMen Eau de Toilette üde és férfias tónusa serkenti a nőies vágyakat a férfias vonzalomra. 
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A PheroMen Eau de Toilette ellenállhatatlan vágyat kelt és fokozza a férfias szexuális vonzerőt. Feromon parfüm uraknak 15 ml. Nem vesznek észre a nők? Nincs elég önbizalmad? Sokszor visszautasítanak? Irigykedsz, hogy másnak összejön, neked meg nem? Mire vársz még? Válaszd titkos fegyverednek ezt a finoman izgató illatú férfi feromon parfümöt! Az üveg méretéből adódóan zsebben is elfér, így bármikor magaddal viheted.

Az emberiséget évszázadok óta foglalkoztatja annak az illatnak a megtalálása, mely viselőjét abszolút ellenállhatatlanná teszi. A tudósok már régebben felismerték, hogy bizonyos hormonok - melyeket feromonnak neveztek el - erőteljes vonzódást idéznek elő mindkét nem számára. A feromon és izolálhatóságának felfedezését követően, a parfümipar szorgos munkához látott, hogy olyan illatot hozzon létre, mely maximális szexuális vonzerőt biztosít viselőjének. A szintetikus emberi feromonból készített parfümök kaphatók női és férfi változatban is.

Óvintézkedések: Csak külsőleg Kerülje a szembe jutást Tartsa távol gyermekektől Hűvös és száraz helyen tárolandó Védje a napfénytől.

Reméljük, hogy tetszik a Férfiaknak feromonos parfüm Pheromen eau de toilette - 15 ml mert a gyártója is megbízható! Nézd meg a tulajdonságokat, és ha tetszik a rendelést rögtön intézzük. Ha van készleten akár jöhetsz megvenni az Intim Center szexshopba. Ha külső raktáron van 3 napon belül a tiéd lehet.

Külső raktáron Igen
Termék címkék: férfiaknak, feromon, parfüm

Keresés