Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfiaknak szexshopból ajándékok, az Intim Centerben mindent megtalálsz

Férfiaknak szexshopból ajándékok, az Intim Centerben mindent megtalálsz

A férfi életének nem kell unalmasnak és monotonnak lennie. A férfiaknak szánt szexuális játékok határozottan javíthatják mind az agglegény, mind a kapcsolatban élő férfi erotikus életét, és javíthatják szexuális élményeinek minőségét. Valósághű, erekciós gyűrűk, pénisznagyobbító fúvókák, prosztata masszírozók és sok más szexuális játék srácok számára, amelyeket a férfiak szem előtt tartásával terveztek, megtalálhatók szexboltunkban és online szexshopunkban!

Azt mondják, hogy a tökéletes szex érdekében a férfinak nőként, a nőnek pedig férfiként kell gondolkodnia. A férfiaknak szánt szexuális játékok sokféle anyagot kínálnak az anyagok, a kialakítás és a cél szempontjából. A kütyük és eszközök egész világa létezik, amelyek minden olyan szexuális szokást, amelybe beleszeretett, és fejjel lefelé fordítják őket. Számos oka van annak, hogy a férfiak miért nem merülnek el a szexuális játékok használatában egyedül vagy partnerükkel: általános félénkség, tisztítási és sterilizálási nehézségek.

A játékok elkerülése maszturbáció és szex közben olyan, mintha nem használná az összes ceruzát egy színeződobozban. A naplemente két színben történő rajzolása nagyszerű, de nem lesz olyan lenyűgöző, mint egy naplemente minta, amely tucatnyi különböző árnyalatot használt. A szexuális játékok olyan dolgokat tesznek, amelyeket Ön és partnere nem tudnak, függetlenül attól, hogy mindketten mennyire rugalmasak vagytok. Semmilyen mennyiségű meditáció, böjt vagy edzés nem teszi lehetővé, hogy a pénisze magától rezegjen. Az emberi anatómia korlátai miatt a saját prosztatájának, azaz a férfi G-pontnak a stimulálásáért is küzdeni fog. 
A legjobb szexuális játékok férfiaknak: hogyan válasszuk ki és hogyan használjuk. Tanácsok, hogy melyik szexboltban vásároljanak. 

Nem csak az örömért és a jóért

Nagy választékkal nagyon könnyű összetéveszteni és nem azt vásárolni, amire szüksége van. Ezért összeállítják a legjobb szexuális játékok értékelését - hogy tükrözzék az idő trendjeit és egyszerűsítsék a választott feladatot. Ismerje meg a felnőtt férfiak számára legrelevánsabb és legnépszerűbb játékokat, amelyekkel diverzifikálhatja szexuális életét, javíthatja annak minőségét és még az egészségét is erősítheti.

A férfi szexualitást primitívnek tekintik. Az erogén zóna egy, és pénisznek nevezik. Az orgazmus elkerülhetetlen következménye egyszerű (oda-vissza) stimulációjának. Akár egy nő esetében van szó - szexualitásuk "vándorló" érzékszervi sejtekkel és komplex orgazmikus kisülésekkel a bolygó legfényesebb elméinek kutatásának tárgya!

Valójában mindenkinek tanulmányoznia és pumpálnia kell szexualitását, nemtől, kortól és társadalmi státusztól függetlenül. Ezt "manuálisan" lehet elvégezni, vagy elmehet egy szexuális játékboltba, és vásárolhat eszközöket. A legtöbb szexuális játék fő funkciója a kellemesség. A fő, de nem az egyetlen. A férfiaknak szánt intim termékek körében sok olyan dolog van, amelynek célja az öröm "okozása" egy nőnek - például a pénisz fúvókái vagy az erekciós gyűrűk. Számos szexuális játékot hoznak létre opcionálisan az egészség érdekében - ugyanazokat a prosztata masszírozókat, amelyek használatából eredő orgazmus inkább mellékhatás.
Azonban nincs szükség érvényes okra vagy kifogásra ahhoz, hogy szexboltba menjen. Az ember a boldogságra van teremtve, és a boldogság oroszlánrésze az elégedettség, amelyhez az út egy szexuális játékbolton keresztül vezethet. A nemi szervekre való gondolkodás nem perverzió vagy önzés, hanem teljesen normális aggodalom a saját érdekei iránt.

Népszerű szexuális játékok férfiaknak

A férfiak szexuális játékai sokkal hosszabb ideig léteznek, mint gondolnád. Miközben mindenféle lehetőségen megy keresztül a fejében, és megpróbálja kitalálni, hogy az erősebb nem hogyan használja a klasszikus vibrátorokat, beszélünk a legnépszerűbb eszközökről, amelyek lehetővé teszik a pénisz méretének növelését és az érzékenység javítását, és fordítva, az öröm idejének meghosszabbítását az ejakuláció pillanatáig. Vessünk egy pillantásta férfiak legjobb szexuális játékaira.

 A pénisz és a prosztata stimulálása

A legkelendőbbek közé tartozik, a maszturbátorok mellett, furcsa módon, a játékok. Semmi különös azonban. A végbélnyílás egy erős erogén zóna, és ennek a zónának a stimulálása mindenkinek örömet okoz (ha pihen és megszabadul az előítéletektől).
Ezt a zónát különféle dolgokkal - dugókkal, mini-vibrátorokkal, prosztata masszírozókkal - stimulálhatja. Ez utóbbi az öröm mellett gondoskodik a prosztata egészségéről, amelynek betegségei az idős férfiak körében a leggyakoribb urológiai betegség.

Valósághű maszturbátorok
A naturalista maszturbátorok (reális női vaginák, hüvelyek, végbélnyílások és szájak) a piac jelentős részét foglalják el. Csak egy oka van - a női testet sokan még mindig úgy érzékelik, mint az egyetlen vagy a leginkább helyes módja annak, hogy örömet szerezzenek az embernek.

Az ilyen játékok gyártásakor a fogadás a természetességre vonatkozik. Az anyagok megkülönböztethetetlenek a bőrtől. A görbék megfelelnek a fiziológiának. A realisztikus maszturbátor kiváló példája a Fleshlight hüvely, amely a design gondolkodás csúcsa a férfiak naturalista maszturbátorainak világában.

A Fleshlight márka létrehozásának középpontjában Katie és Steve Shubin házastársak szerelmi története áll. Katie késői terhességét a szex orvosi tilalma kísérte, és Steve kreatívan közeledett a maszturbációhoz - létrehozta a jövő legendájának prototípusát. Három évvel később a Fleshligh zseblámpás puncijai világszerte hírnevet szereztek.

Luxus maszturbátorok
Sok gyártó azonban egyáltalán nem törekszik arra, hogy a játék reális érzéseket hozzon létre. Az örömre és a technológiára fogadnak. A maszturbátoroknak semmi köze a high-tech anatómiájához és fiziológiájához. Ezeknek az eszközöknek a megtekintésekor mindig felmerülnek kérdések - mi ez?, hogyan kell használni?
A kérdések eltűnnek az első alkalmazás után. Mivel a férfiak számára orális vagy hüvelyi szexre szánt reális szexuális játékok nem hasonlíthatók össze a high-tech maszturbátorokkal. A rezgés, a forgás, a vákuum és más technikai dolgok azt teszik, amire egyetlen fiziológia sem képes.

Játékok a péniszen

Szexuális játékok egyike a gyűrűk férfiaknak, ami egy eszköz az apróság, de szép kategóriából Először is, az erekciós gyűrű növeli az erekció erősségét és időtartamát a véráramlás korlátozásával. Másodszor, késlelteti az ejakulációt, vagyis meghosszabbítja a nemi közösülés időtartamát. Harmadszor, új érzéseket adhat hozzá, ha például vibrációs mechanizmussal van felszerelve.

Ezek népszerű játékok a férfiak számára, mert nemcsak a pénisz hosszának és átmérőjének növelését teszik lehetővé, hanem felejthetetlen orgazmushoz is juttatják a partnert. Külsőleg a játék hasonlít egy szokásosra, csak belsejében van egy szabad üreg, amely lehetővé teszi, hogy teljesen lefedje a szervet. Az ilyen játékok férfiaknak lehetővé teszik az öröm meghosszabbítását. A változás érdekében megvásárolhat egy rezgő fúvókát tüskékkel, gyöngyökkel, megkönnyebbüléssel. Általános szabály, hogy a pénisz összes fúvókája puha szerkezetű, így a nemi közösülés nem okoz kellemetlenséget egyik partnernek sem.

Prosztata
Ismeretes, hogy a prosztata stimulálása különleges örömet okoz a férfiaknak. Ebben az esetben nem szükséges hevedert használni, amely eléri a valódi férfi pénisz méretét. Használhat kis vibrátorokat, az ujj vastagságát vagy a dugókat.
Lehetővé teszik a végbélnyílás fejlesztését, hogy a játékok használata ne okozzon fájdalmat. Talán ez a legjobb játék a férfiak számára, mert lehetővé teszi, hogy kettős örömet szerezzen.

A pénisz és a prosztata stimulálása
Egy ilyen játék a férfiak számára inkább lehetővé teszi a frigiditás gyógyítását. Ez egy kis szivattyú, amelyet a pénisz fejére ültetnek be. Ennek a fúvókának a végén van egy rezgő golyó, amely javítja az erogén zónák véráramlását, ezáltal növelve az érzékenységet. Vannak két az egyben szivattyúk is, amelyek egy kis fej és egy rezgő ujj. Az utóbbiakat óvatosan vezetik egy nő érzékeny területein (csikló, mell, szeméremajkak) a felejthetetlen orgazmus elérése érdekében.

Vannak más erotikus játékok is a férfiak számára, amelyek lehetővé teszik a prosztata stimulálását. Ezek egy kis rugalmas heveder, amely kis golyók formájában van összeragasztva. Ezeket a végbélbe injektálják. Az egyedülálló szerkezetnek köszönhetően a masszírozó lehetővé teszi a prosztata kialakulását és a vénás károsodás megszabadulását, a prosztatagyulladás kialakulásának megakadályozását. Ezenkívül egy ilyen játék férfiaknak (néhány lehetőség fotóit a cikk tartalmazza) hasznos a férfi potencia szempontjából.

Szex babák

Ha felnőtt fiúk nagy játékairól beszélünk, a szexbabák központi helyet foglalnak el a sorukban. Ezeknek a babáknak a választéka a költségvetési "gumi nőktől", akik nagyon távolról hasonlítanak a "csajokra", a drága szilikon játékokra, amelyek megkülönböztethetetlenek a valódi nőktől. És a "világ legjobb szerelmi babáinak" gyártása az amerikai Abyss Creations céggel foglalkozik. Minden RealDoll báb kézzel készített és anatómiai szempontból tökéletes.

Természetesen egy igazi élő partner, meleg bőrrel, libabőrrel és mély légzéssel nem helyettesíthető. Azonban nem mindenki részesíti előnyben a valódi embereket, akik szórakozni akarnak egy gumi játékkal. Ma a szexbabák népszerű tulajdonság, amely lehetővé teszi a férfiak intim életének diverzifikálását és elégedettség megszerzését felesleges simogatások, udvarlás és meggyőzés nélkül.

Vannak gazdaságos és megfizethető lehetőségek - felfújható babák teljes növekedésben, amelyek gumiból készülnek. Ezeket egy egyszerű csomagban vásárolják meg, de egy szivattyú segítségével teljes értékű partnert hozhat létre az összes szükséges lyukkal. De azok számára, akik értékelik a szépséget és a minőséget, választhat olyan szilikon játékokat, amelyek teljesen utánozzák a valódi személyt. Ez meleg bőr, és hang, és egy rezgő falú összehúzódó hüvely. Legtöbbet itt olvashatsz a szexbabákról.

Péniszpumpa

Megfizethető módja az impotencia és a rostos szövetek kialakulásának megelőzésére. Ez egy szivattyú, amely vákuum segítségével javítja mind a vérkeringést, mind az oxigén áramlását a bőrbe. A szivattyúk lehetővé teszik a pénisz merevedési funkciójának helyreállítását, ezáltal elkerülve az impotenciával kapcsolatos pszichológiai problémák kialakulását.

A vákuumszivattyúk javítják a véráramlást, hosszan tartó erekciót okozva. Ebben az esetben az embernek nem kell stimuláló tablettákat használnia az erekciós funkció javítása érdekében. És a szivattyú használata olyan egyszerű, hogy bárki képes megbirkózni vele. Ehhez a péniszt egy szivattyúba helyezik, majd vákuum keletkezik. A játék használata során láthatja, hogyan duzzad a szerv és festékkel öntik. Talán a szivattyú használata után a pénisz mérete megnő, de akkor ismét visszatér a méretéhez. A vákuum létrehozását manuálisan szabályozzák, speciális körte segítségével. A péniszpumpa cikkeket itt éred el.

Felköthető péniszek

A felcsatolható eszközök, és az ujj vibrátorok népszerű játékok, amelyeket a legtöbb férfi kedvel, de zavarban vannak, hogy beismerjék a társadalomnak. Bár valójában a nemi tulajdonságok használata nemcsak az intim élet diverzifikálását, hanem a kettős örömöt is lehetővé teszi. Ha egy nő a szexnek köszönhetően hihetetlen orgazmust tapasztalhat, akkor az erősebb nem a záróizom könnyű masszázsát részesíti előnyben, kis méretű játékokkal.

A nagyobb eszközöket azok választják, akiket már nem érdekel az egyszerű ujj játék, új érzéseket akarnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a pántot előnyben részesítő ember a nem hagyományos orientáció képviselője. A játékok ilyen népszerűségének oka az, hogy stimulálják az erogén zónában lévő idegvégződéseket. Fontos megérteni, hogy a férfiak szexuális játékai lehetőséget nyújtanak az érzékenység javítására és a nemi szervek betegségeinek megelőzésére. Nem kell szégyellnie a vágyait, mert a magas színvonalú szexuális élet rendkívül fontos az egészség szempontjából.

Üreges péniszprotézisek
A péniszprotézis lehetőséget kínál arra, hogy kielégítsen egy elégtelen erekcióval rendelkező nőt, annak teljes hiányát vagy nagyon kis péniszméretét. Általánosságban elmondható, hogy ha problémák vannak ezzel a "dologgal", van egy módja annak, hogy ne hagyja el a partnert szex nélkül.

A fallosz prosthesis fenyegetően hangzik, de valójában csak egy heveder. A szokásos hevederből ezt megkülönbözteti az üreg jelenléte. Ugyanúgy van rögzítve a testre - hevederek vagy bugyik segítségével. Felszerelhető vibrációs mechanizmussal vagy stimulátorral, felszerelhető a bugyiba kívül (kettős behatoláshoz) vagy belül (önstimulációhoz).

A pénisz megnagyobbítása

A szexuális játékok külön típusa a péniszen lévő fúvókák. Valójában ezek a játékok nem nyújtanak különösebb örömet az embernek. Funkcionalitásuk nem egy férfira, hanem a partnerére irányul. A fúvókák segítségével növelheti a "munkaeszköz" hosszát, vastagságát és megkönnyebbülését. Egyes fúvókák vibrációs mechanizmussal vannak felszerelve. Vannak olyanok is, amelyek fel vannak szerelve a végbélnyílás stimulálásának folyamatával.
Ebbe a kategóriába tartoznak a vákuumszivattyúk és a bővítők. Az első - növelje a péniszt a vér szivattyúzásával. A második - nyújtsa ki az izmokat. A hatás mindkét esetben rövid életű. A kezelés pontosságot és adagolást igényel, különben a "kis pénisz" problémája súlyosbodhat a "kicsi és nem működő pénisz" problémájára.

Hogyan használjuk a szexuális játékokat egy férfi számára

Mindennek gondoskodnia kell, és ez alól a szexuális játékok sem kivétel. Nemcsak tartósságuk függ az ellátástól, hanem az egészségétől is. Először is, minden megvásárolt dolgot meg kell mosni, majd fertőtleníteni kell. Másodszor, a játékokat használat után azonnal meg kell tisztítani, és az anyag szemével kell elvégezni. Ami a tárolást illeti , tartsa a játékokat sötét helyen, távol a napsugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől.

Minden felnőttnek joga van az örömhöz. A szexuális játék az egyik módja a szórakozásnak. Nem kell jó ok arra, hogy megvásárolja, és használatát nem szabad szégyenérzettel kísérni. Érezzétek jól magatokat!

Keresés