Termékek Menü

Ezüst színű mellbimbó ékszer csíptethető

Ár:
3.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2021. március 01.
Gyártó: Pipedream - Fetish Fantasy Series
Nem szúrós ezüst mellbimbó gyűrűk intim testbimbó ékszerek Különleges erotikus kiegészítő. S/M szex, fetish és szerepjátékok kiegészítője lehet.  Pipedream klasszikusan szexi pár mellbimbó-gyűrűje, ezek a nagy, nem szúró hurkok fantasztikusan mutatnak.
A természetes feszültségnek köszönhetően biztonságosan kapaszkodik a mellbimbók hegyébe, egyszerűen húzza a gyűrűket a rögzítéshez és eltávolításhoz. A csúcsokon lévő tökéletesen gömb alakú golyók kiküszöbölik az éleket és a kényelmetlenséget.
Menny.:db

Ingyenes szállítás 20.000 Ft feletti rendelés esetén

Ingyenes szállítás 20.000,- Ft rendelés esetén!

Leírás és tulajdonságok

Új izgalmakra vágyik, de ugyanakkor elbűvölően szexi és rohadt szenvedélyes szeretne lenni? Vagy talán férfi partner vagy, és szeretnéd, ha a másik jelentős ember megőrjítene csak a külseje miatt? Hogy a vágyad szinte végtelenül növekedjen? A gyűrűk ezüst orvosi ötvözetből készülnek. Nem okoznak allergiát, gyulladást és jól kopnak. 

A kiegészítők mérete univerzális és minden típusú mellbimbóhoz illik. Tudja meg, meddig hajlandó elmenni egy szex játékban elképzelhetetlen öröm érdekében! Az Ezüst Mellbimbó bikagyűrűk nem hagynak közömbösséget a partnerek között. Ettől a pillanattól kezdve szexuális életed újfajta boldogsággal fog telni, miután megkóstoltad, amit soha nem fogsz képes megtagadni.
Káprázatos ezüstfény!

Az Ezüst Mellbimbó bikagyűrűket úgy tervezték, hogy erotikus álmaidat egyenesen az arany egekbe vigyék. A nők mellbimbói még soha nem voltak vonzóbbak. Most csak megőrjítenek. Ezeket a csodálatos lányoknak készült kiegészítőket nem is lehet ékszernek nevezni - ezek valódi műalkotások, amelyek díszítik lélektársadat, és formáinak szépségét elkápráztatják.

Külső raktáron Igen
Szín Ezüst
Anyag Fém
Hossz 11 - 15
Átmérő 2,5 - 2,9

Keresés