Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Masszázshab Fizzy massage foam with indecent scent spray 150ml

Ár:
10.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: YESforLOV

A YESforLOV pezsgő masszázshabja túlmutat a masszázs finom művészetén. Krémes textúrája pezsgő érzést biztosít a bőrnek, ami egyszerre izgalmas és frissítő, míg az illat virágos, sáfrányos jegyei segítenek lángra lobbantani a vágyakozás érzését. Ezzel a példátlan izgalommal adja meg partnerének a legélvezetesebb extázist. A YESforLOV masszázshab a bőrrel érintkezve hosszan tartó bizsergető érzést nyújt, amely az eredetiség és az erotika egy kellemes kis érintését adja a masszázshoz. Ez az érzéki masszázshab nem ragad és nem hagy foltot.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

YESforLOV masszázshab, izgalmas és érzéki. Már első érintésre izgalmas és hűvös, pezseg és bizsereg a kezed alatt.

Kezdje utazását egy felhőn, ahol a simogatások éppoly izgalmasak, mint gyengédek az új, csillogó és frissítő YESforLOV masszázshabbal.

A hab krémes és burkoló textúrája pezsgő érzést kölcsönöz a bőrnek, amely egyszerre izgalmas és frissítő, míg a habban megbúvó parfüm virágos, sáfrányos és bőres jegyei segítenek fellobbantani az erotikus szenvedély érzését.

Legyen ez a pezsgő hab álmai masszázsolajává, hogy egész testén élvezhesse puha, érzéki és kifogástalan textúráját.

Fejjegyek: sáfrány, tömjén, fekete bors
Szívjegyek: bőr, labdanum
Alapjegyek: cédrus, ámbra, borostyán

Összetevők:
ISOBUTANE, WATER, PROPANE, CYCLOPENTASILOXANE, ALCOHOL DENAT PARFUM, PPG-15 STEARYL ETHER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, CETEA BUTANE, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, HEXYL ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BHT.

Külső raktáron Igen
Nem pároknak
Speciális jellemző illatos
Termékcsoport spray

Keresés