Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fleshlight maszturbátorokkal a férfi kéj legmagasabb szintjére jutsz

Fleshlight maszturbátorokkal a férfi kéj legmagasabb szintjére jutsz

A Fleshlight maszturbátor a legnépszerűbb játék a férfiak örömére. Ebből a pikáns zseblámpából több mint több millió példányt adtak el világszerte. Egy amerikai katona a felesége terhessége alatt az intimitás hiányát tapasztalta, és arra gondolt, hogy különleges reális anyagot hoz létre a férfi maszturbátorok számára. Több mint félmillió dollárt fektetett be a valósághű bőr anyag létrehozásába. A lámpa forma a felnőtt filmek nélkülözhetetlen tartozéka, a maszturbátort már több videoklipben is forgatták.

A nem mérgező és teljesen biztonságos anyag nem tartalmaz ftalátokat és nem okoz allergiát. Ő volt az, aki a Fleshlight játékokat egyedülállóvá tette a maguk nemében, egyetlen más vállalatnak sincs szabadalma a szuperbőrből készült termékek gyártására.
A szokatlan zseblámpa fedéllel készült, amelynek célja megbízhatóan fedi le a kíváncsiskodó szemeket, a Fleshlight maszturbátor egy speciális, puha és rugalmas Super Skinből készült béléssel rendelkezik. A férfiak még a rugalmas szuper bőrt is összehasonlítják egy fiatal szűz hüvelyével.

A maszturbátor meglehetősen masszív, súlya körülbelül 900 g. Ugyanakkor a Fleshlight kialakítása oly módon történik, hogy kényelmes legyen a kezedben tartani és visszafelé irányuló mozdulatokat tenni, a fényes orgazmus nem sokáig várat magára.
A játékhoz külön megvásárolhatja a speciális rögzítőket, könnyen rögzíthető és csak a párnák között, ezáltal lehetővé téve, hogy teljesen bármilyen pózban szórakozzon. Egyes Fleshlight modellek még okostelefonnal vagy táblagéppel is kompatibilisek, és a mellékelt szemüveg lehetővé teszi, hogy szórakozzon anélkül, hogy megszakítaná kedvencének megtekintését.

Mik a fleshlight maszturbátorok?
A Fleshlight játékok sokoldalúak és bármilyen méretű tag számára alkalmasak. Minden maszturbátort különleges élvezetre hoztak létre - a bélés bejárati lyuka utánozza a lány száját, végbélnyílását vagy hüvelyét (a modelleket Swallow, Forbidden és Lotus néven hívják)

A bélés belső megkönnyebbülése különböző hornyokkal és hornyokkal rendelkezhet, néhány játék a maximális izgalomhoz rezgéssel egészül ki. A mély rajongók minden bizonnyal értékelni fogják a modelleket a szopás hatására, a kemény szex hívei nem fogják megtagadni az enyhe bizsergést.

A hírességek öntvényeiből készült maszturbátorok nagyon népszerűek. Ezt a modellt "Fleshlight Girls" -nek hívták, a csillag fotóját vagy autogramját általában a játékhoz csatolják.
Sok rajongó és az átlátszó maszturbátor Ice Lady Crystal. Egy szokatlan játék lehetővé teszi a pénisz mozgásának megfigyelését, miközben élvezi a behatolás folyamatát. A Fleshlight tervezői nem kerülték meg a sci-fi rajongóit - az Alien modell kozmikus kék színű és 2 csiklóval rendelkezik, mint a szerelem földöntúli papnői.

Maszturbátor zseblámpa: használat és tárolás

A Fleshlight márka eredeti maszturbátorai nagyon jó minőségűek, ami nem mondható el más cégek kiberbőrének kínai másolatairól vagy analógjairól. Az ilyen termékek megfelelő gondossággal szinte örökkévalóak, a játékok addig szórakoztatják a tulajdonosukat, ameddig csak akarja.

A maszturbátor használata előtt feltétlenül távolítson el egy speciális csövet a bélésből (így a gyártók védik a szuper bőrt szállítás közben). Öblítse le a bélést meleg vízben, kellemesen melegíti az anyagot. Nyomja össze és szárítsa meg, erre a célra hajszárítót vagy speciális szárítót használhat.
A nemi közösülés után alaposan tisztítsa meg a maszturbátort, hogy megakadályozza a baktériumok felhalmozódását. Ezután kezelje a szuperbőrt egy speciális húsos talkummal, a szokásos kukoricakeményítő használata megengedett.

A maszturbátorok zseblámpáinak típusai

Ma megvásárolhatja a Fleshlight-ot különböző sorozatokból. A legtöbb modell 3 kategóriába sorolható:
- Orális szex vagy száj utánzása. Különleges megkönnyebbülésük van, amely szivacsnak, nyelvnek és még garatnak is tűnik. Könnyű beállítani a belsejében lévő levegő mennyiségét, így kiderül, hogy könnyű vákuumot hoz létre, és ez nagyon hasonlít a szopáshoz. Ugyanakkor vizuálisan lehetetlen kitalálni, hogy ez egy szexuális játék. Külsőleg a maszturbátor inkább zseblámpának tűnik, mint egy élvezeti eszköznek.
- A hüvelyi szex vagy a hüvely utánzása. A hüvelyi szexet kedvelő férfiak számára a fleshlight nagyon változatos. Van még egy sorozat is, amely valódi embereket másol. A maszturbátor tökéletesen megismétli kedvenc színésznőinek görbéit, és érezheti, mit éreznek szexuális partnereik. A hüvelyek belsejében nagyon kiemelkedőek, kellemes masszázst adnak.
- Végbélnyílás utánzása. A legszűkebb szexuális játékok férfiaknak. Az alagút lehet sima vagy bordázott. Merüléskor a lyuk nyújtásának érzése jön létre, de az alkalmazás után visszatér az eredeti méretéhez.
Melyik fleshlight maszturbátort érdemes személyes használatra vásárolni? Érdemes összpontosítani a kívánságaira. Vásárolja meg azt a modellt, amely maximálisan hiányzó benyomásokat ad. És olvassa el a fleshlightról szóló véleményeket is, ezek is segítenek meghatározni.

Mi a különleges a Fleshlight maszturbátorokban a férfiak számára?

A legtöbb Fleshlight modell zseblámpa alakú. Hosszúsága 15-25 cm. Kívül lehet műanyag vagy fém. A külső burkolat védi a finom belső teret. De ez már szuper realisztikus anyagból készült - Super Skin. Kifejezetten ezekre a maszturbátorokra fejlesztették ki, és létrehozásának titkát évek óta nem hozták nyilvánosságra.A szuperbőr megkülönböztethetetlen az emberi bőrtől. Soha nem hideg, nagyon gyengédnek és puhanak tűnik. A nagyobb realizmus érdekében a maszturbátorhoz vízbázisú kenőanyagot is adnak.

A Fleshlight mastubátorok könnyen kezelhetők: a hüvely könnyen eltávolítható a tokból, és folyó víz alatt is mosható. Átmenő lyukakkal rendelkezik a könnyű tisztítás érdekében. De annak érdekében, hogy az anyag tökéletes állapotban maradjon, szárítás után egy speciális talkumporral meghintjük.

Bármely maszturbátor bejárata ajkak, hüvely vagy szamár formájában történik. És a játék hátoldalán egy levehető fedél található. Van alatta egy lyuk. Ha nyitva hagyja, az érzések egyek lesznek, és ha bezárják, akkor teljesen más. Ez lehetővé teszi, hogy különböző módon kísérletezzen és érezze az örömöt.

Használat előtt a Fleshlight maszturbátor belső hüvelye felmelegíthető. Ehhez meleg vízbe engedik. De most megvásárolhat egy fűtőtartozékot, és néhány perccel a használat előtt egyszerűen behelyezi a lyukba, és emeli a belső hőmérsékletet.

Az összes FleshLight férfi maszturbátort az Egyesült Államokban gyártják. A szigorú minőségbiztosítási rendszer biztosítja, hogy a készülék biztonságos, kényelmes és tartós legyen. Egy szexuális játék sok éven át tarthat. De fontos, hogy megvásárolja az eredeti modellt. Katalógusunkban valódi FleshLight termékek találhatók, és különböző sorozatok modelljei vannak. A szállítás Magyarországon bárhol a lehető legrövidebb idő alatt történik.

Keresés