Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Fleshlight zsebmaszturbátor Quickshot turbo blue ice

Ár:
21.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Fleshlight

Zsebméretű férfi maszturbátor, kényelmes, szívó és szorító érzést nyújt, minden eddigihez képest. Ahogy becsúsztatjuk, a szabadalmaztatott felfüggesztett beléptetőgyűrű-rendszerünk kényelmesen rögzül a merev taghoz, és könyörög, hogy mélyebbre merészkedjen. A Quickshot Turbo két legnépszerűbb termékünket egyesíti egy diszkrét, nyitott végű stroke-ba, amelyet úgy terveztek, hogy a hétköznapi önkielégítést egy felturbózott, intenzíven élvezetes munkamenetté változtassa. Férfiaknak ajánlott, henger formájú, különleges stimuláló felszínű egyéni erotikus játék. Mind a két oldala nyitott, így mind két vége használható. Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Minden Fleshlight maszturbátor egyedi belső textúrával rendelkezik. Segítségével az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Engedd szabadjára a rendkívüli élvezet erejét a Quickshot Turbóval, a kompakt férfi maszturbátorok világának legújabb innovációjával. A legkelendőbb Fleshlight sorozat készítőitől a Quickshot Turbo egy izgalmas utazásra visz, amely minden eddiginél nem tapasztaltabb szenzációt ígér.

Az élvonalbeli Turbo Tech-vel megtervezett zsebméretű örömszerszám kényelmes, szívó és megragadó érzést kelt, amely feltérképezetlen területekre emeli az örömöt. A Fleshlight Turbo termékcsaládnál csak egy csipetnyivel kisebb Quickshot Turbo kompaktabb csomagban is ugyanolyan elégedettséget biztosít.

Ahogy becsúszik a Quickshot Turbóba, a szabadalmaztatott felfüggesztett beléptetőgyűrű-rendszer ölel át, amelyet úgy alakítottak ki, hogy rögzítse merev tagját, és még mélyebbre intsen a rendkívüli élvezetek világába. A szenvedéllyel és precizitással megtervezett Quickshot Turbo egy nyitott végű simító, amely a két legkeresettebb funkciót egyesíti egy lenyűgöző csomagban, és minden egyéni edzést turbófeltöltésű izgalmas utazássá varázsol.

Íme egy közelebbi pillantás arról, hogy mi teszi a Quickshot Turbót azonnali klasszikussá:
- Nyílt végű, szabadalmaztatott, tiszta SuperSkin tok: A metrikus méréseknél kényelmes méretnek köszönhetően ez a hüvely tiszta rálátást és akadálytalan kilépési pontot kínál, így egyéni játékhoz is tökéletes. és a párok élvezete.
- Kompakt átlátszó tok: A karcsú és kompakt átlátszó tokban található Quickshot Turbo innovatív kialakítása diszkrét társsá teszi, amelyet bárhová magával vihet.
- Ujjvédő sapkák mindkét végén: A biztonság ugyanolyan fontos, mint az élvezet, és a mindkét végén lévő hüvelykupak gondoskodik arról, hogy Quickshot Turbo-ját mindig a lehető legnagyobb gondossággal tárolja.

Az izgalomra és újdonságra vágyó modern ember számára készült Quickshot Turbo az Ön útlevele az élvezetek univerzumába, amely egyszerre kielégítő és kalandos. Legyen szó ajándékról magadnak vagy egy különleges személynek, a Quickshot Turbo olyan magasröptű élményt ígér, amelyet nem felejtenek el.

Ne hagyd, hogy a hétköznapok határozzák meg az örömödet. Emelje fel érzéseit, és merüljön el a Quickshot Turbo izgalmas világában. Adja hozzá gyűjteményéhez, és nézze meg, hogy élvezete olyan magasságokba szárnyal, amelyeket soha nem ismert. Az igényes úriemberek számára is elérhető Quickshot Turbo várja a felfedezést. Következő örömteli kalandja csak egy kattintásnyira van!

Tisztítása használat előtt és használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval mossuk le. 

Mivel szexbolt és szexwebshop, vagyis online szexshop webáruház is vagyunk, rendeléssel és személyes vásárlással is hozzájuthatsz a termékhez.

Külső raktáron Igen
Anyag Superskin
Átmérő 6 - 6,9
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző vízálló
Szín Kék

Gyártói leírás

Turbózd fel szexuális életedet! Bemutatjuk a Fleshlight Turbót, a legkeresettebb kompakt Fleshlight vadonatúj változatát. Ezt a Turbo Tech-vel tervezett zsebméretű férfi maszturbátort úgy tervezték, hogy kényelmes, szívó és szorító érzést keltsen, mindenhez képest, amit valaha is érzett.

Ahogy becsúszik, szabadalmaztatott felfüggesztett beléptetőgyűrű-rendszerünk kényelmesen rögzül a merev taghoz, és könyörög, hogy mélyebbre merészkedjen. A Quickshot Turbo két legnépszerűbb termékünket egyesíti egy diszkrét, nyitott végű stroke-ba, amelyet úgy terveztek, hogy a hétköznapi önkielégítést egy felturbózott, intenzíven élvezetes munkamenetté változtassa. A Fleshlight legkompaktabb terméke:
- Kettős nyílású SuperSkin™
- Mindkét végén hüvelykupak a kényelmes tárolás érdekében
- Mindkét végén nyitott
- Páros és egyéni játékra egyaránt kiváló
- Nem anatómiai

Keresés