Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Prosztata masszírozó Fuzzy prostate vibe w/remote & heating - black

Ár:
26.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: S Pleasures

A Fuzzy egy vibrátor, amelyet a prosztata pontos stimulálására terveztek, és amely úgy van elhelyezve, hogy egyidejűleg simogassa a gát területét. A játék távirányítóval is rendelkezik, amely még könnyebbé teszi a használatát, valamint kényelmesebbé és sokoldalúbbá teszi. Speciálisan ívelt tengellyel és vastag hegygel, amely a prosztata érzékeny területének közvetlen masszírozására szolgál. Az alap széles és biztonságos az anális behatoláshoz, és a lábak között ül, hogy simogassa a perineumot. Ez egy különösen rugalmas játék, és alkalmas hüvelyi behatolásra is a vulva és a csikló stimulálásával. Tengelyén hullámzásai vannak, amelyek segítenek növelni az érzéseket a behatolás során, valamint a perineum alapján. 100% -ban folyékony szilikonból készült, amely alkalmas a testhez és nagyon puha tapintású. 10 erőteljes rezgési módot tartalmaz, amelyek a játék egyetlen gombjával vagy a távirányítóval vezérelhetők.
Ezenkívül egy nagyon speciális hőhatás funkciót is hozzáad, amely a távirányítón keresztül aktiválódik, és a játék hegyét megemeli a hőmérsékletet, még intenzívebbé téve az érzéseket. Merülő, nagyon könnyen tisztítható és újratölthető USB-kábellel (mellékelve). A távirányítóhoz CR2032 elem szükséges, amely már tartozék. Azok számára készült, akik korábban anális behatolást tapasztaltak, és szeretnék felvenni egy fokozatot, és érzéseket adni. Ideális önfelfedezéshez és más erotikus játék közbeni használathoz. A behatolás megkönnyítése érdekében vízalapú kenőanyag használata szükséges. Főbb jellemzői:Prosztata és perineum masszírozó. Egyidejű stimuláció. Távirányító hozzáadása. 100% -ban folyékony szilikonból készült. Nagyon puha tapintású. Nagyon rugalmas. Széles tipp.10 rezgési módok. Hőfunkció hozzáadása. Egyetlen gomb. Alkalmas hüvelyi behatolásra és csikló stimulációra. Játék: újratölthető, USB-kábel (mellékelve).
Távirányító: 1 db CR2032 elem (mellékelve). Merülő. Könnyen tisztítható. Tapasztalt felhasználók számára készült. Ideális önfeltáráshoz vagy vállalati használatra. A vízbázisú kenőanyag használata javítja az élményt.
100 %-os orvosi minőségű szilikonból készített, anatómiailag tökéletesen formált, sima felületű, 10 rezgési funkcióval rendelkező, vezeték nélküli távirányítóval is szabályozható, prosztata és perineum masszírozó, ideális íves kialakítással, melegítő funkcióval, széles alappal a biztonságos behatolásért. Kialakításának köszönhetően női vibrátorként, hüvelyi behatolásra is alkalmas.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Vízbázisú síkosító javasolt. Tisztítás minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A Prosztata izgatók kategória portékája, reméljük kielégíti a vágyaidat.

Vedd meg ezt a különleges terméket, és nyögj, lihegj, sikíts, élvezd a testeddel és tudatoddal a szexet! Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.
szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten!
​INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Szilikon
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 11 - 15
Speciális jellemző melegítős
Speciális jellemző távirányítós
Speciális jellemző vibrátoros
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete

Keresés