Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vízálló luxus vibrátor Satisfyer G-force rózsaszínű

Ár:
17.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: Satisfyer

A rózsaszínű bőrbarát szilikonból készült G-pont vibrátor tökéletes játék mindazok számára, akiknek alig vagy egyáltalán nincs tapasztalatuk a G-pont stimulációval. Ugyanakkor G-pont szerelmesei is élvezni fogják az ergonomikus formájú vibrátort. Satisfyer G-Force G-pont vibrátor 10 vibrációs programot és 5 intenzitást tartalmaz a repertoárjában. Hihetetlenül erős motorja nem hagy kívánnivalót maga után. Izgalmas G-pont stimulációjával garantáltan elvarázsol! Az elegánsan és ergonómiailag hibátlanul ívelt vibrátor tökéletes tervezés, hogy könnyedén elérje az érzékeny területeket. 
A rugalmas szilikonból készült Satisfyer G-pont vibrátor vízálló (IPX7), ezért víz alatti használathoz is használható - akár a zuhany alatt, akár a fürdőkádban. Beépített akkumulátorokkal van felszerelve, ezért környezetbarát, újratölthető.
A Satisfyer G-Force G-pont vibrátor tökéletes kiegészítője lesz a szexuális életednek. A vibrátor rózsaszín színben pompázik, így nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó kiegészítővé válik. A termék kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, és garantálja a maximális elégedettséget. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a női testhez, és célzottan stimulálja a G-pontot. A Satisfyer G-Force vibrátor könnyen használható. Csúsztasd be a hüvelyedbe, majd kapcsold be a vibrációs funkciót. A különböző rezgésmódokkal könnyedén megtalálhatod az ideális beállításokat az egyedi igényeidhez. 

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A G-Force 10 különböző vibrációs programmal és 5 különböző intenzitással érkezik, így minden élvezeti szinthez a megfelelő vibrációs kombinációt kínálja. A sima felület lehetővé teszi a könnyű behelyezést, amit egy kis vízbázisú síkosítóval még könnyebbé tehetsz. Az enyhén ívelt formának köszönhetően könnyen elérheted a G-pontot, amely körülbelül 5 cm-re található a hüvely bejáratától. A lapított vég széleskörűen stimulálja az erogén zónát – a finom barázdák biztosítják azt a bizonyos extra élvezetet. A lapos vég kiválóan alkalmas a csikló izgatására is. Vízbázisú síkosító javasolt.

  • Súly: 12,7 dkg
  • Hossz: 19 cm
  • Szélesség: 4,4 cm
  • Anyag: szilikon, ABS műanyag
  • Rózsaszín
  • Vízálló (IPX7)

Tisztítás minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. A különösen intenzív küldetésekhez a Satisfyer G-Force jön a képbe, amely abszolút profi a G-pont stimuláció terén, amelyre tiszta lelkiismerettel bízhatod a hotspotodat! G-pont hozzáférés! A tetszetős Satisfyer G-Force repertoárjában 10 rezgésprogram és 5 intenzitás található. Hihetetlenül erős motorja nem hagy kívánnivalót maga után - ennek az izomembernek az izgalmas G-pont stimulációjával az elme néha megáll egy pillanatra! Az elegánsan és ergonómiailag hibátlanul ívelt G-Force tökéletes beesési szöggel rendelkezik, hogy könnyedén eltalálja az összes forró pont forró pontját - puha hornyai további vonzerőt biztosítanak. A kellemesen nagy fogantyúnak köszönhetően mindig Ön irányítja, hogy mi történik, a lapított, kissé szélesebb hegy pedig lehetővé teszi a forró zóna nagyobb ingerlését. A lapos hegyet a csikló ésndash stimulálására is használhatja; Mert miért ne? Itt adod meg a parancsot a rugalmas szilikonból készült Satisfyer G-Force örömmel fogadja a parancsokat az intuitív kezelőpanelen keresztül.

Vízálló (IPX7), ezért forró víz alatti manőverekhez is rendelkezésre áll - akár zuhany alatt, akár fürdőkádban. Mivel a robusztus vibrátornak nincs problémája a vízzel, a munka elvégzése után könnyen tisztítható. Satisfyer G-Force szolgálatra kész, készen áll a következő munkára!

Az első szexshop vagyunk az országban, 1989 óta áruljuk a Exkluzív vibrátorok kategória portékáit.

Külső raktáron Igen
Szín Rózsaszín
Anyag Szilikon
Anyag ABS
Speciális jellemző vízálló
Speciális jellemző g-pontos
Hossz 16 - 20
Átmérő 4,5 - 4,9

Gyártói leírás

Tapasztalja meg a végső örömet a Satisfyer G-Force-szal, a G-pont stimuláció szakértőjével. Készüljön fel a tiszta élvezetre az egyedülállóan barázdált, lapított heggyel és 50 erős és lenyűgöző vibrációs kombinációval. Akár újonc a G-pont élvezetében, akár tapasztalt profi, ez a szilikon csoda mindenki számára tökéletes.

Ergonómikus formája kényelmes fogást garantál, a 10 különböző vibrációs minta és 5 intenzitás pedig minden vágyat kielégít. A sima felület és a hegyes hegy gondoskodik a könnyű behelyezésről, egy kis vízbázisú síkosító pedig a következő szintre emelheti. Könnyedén elérheti G-pontját az ívelt formával, míg a tengely finom barázdái extra izgalmat adnak. A lapított hegyet akár ráfektetett vibrátorként is használhatod a csikló élvezetéért!

Érezze az erőt a zuhany alatt vagy a fürdőkádban, mivel a vízálló (IPX7) felület lehetővé teszi a víz alatti élvezetet és az egyszerű tisztítást. Egyszerűen használjon egy kis játéktisztítót vagy meleg vizet enyhe szappannal. És amikor eljött a töltés ideje, a mellékelt USB-töltőkábel pillanatok alatt bekapcsolja Satisfyer G-Force-ját, így mindig készen áll a következő kellemes kalandra. Az erő legyen veled és a G-pontoddal!

Termék címkék: g-pont vibrátor

Keresés