Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Csiklóizgatós G pont vibrátor 18 cm - G Candy sweet raspberry

Ár:
51.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: G-Vibe

Bordázott nyúl vibrátor. 2 erős motoron működik, amelyek közül az egyik a tetején van, hogy stimulálja a g-pontot, a másik pedig a kisujjban található, hogy stimulálja a csiklót. A Gcandy legalább 4 órán át tart teljes akkumulátorral. A nők kihasználhatják a 2 motor és a 6 új rezgésmód előnyeit. A Gcandy-val izgalmassá válik a fürdőben játszani, mert 100% -ban vízálló. Jellemzők:
- 3 érzékeny hely egyidejű stimulálása: G-pont, csikló és hüvely.
- Ergonomikus kialakítás.
- Két erős és csendes motor.
- Hat új, változó intenzitású rezgésmód - a könnyű ütésektől az intenzív rezgésekig.
- Intuitív működés.
- Kiváló minőségű hipoallergén orvosi szilikonból készült.
- Nincs szaga.
- 100% vízálló.
- Akár 4 óra használat teljes akkumulátorral.
- Mágneses töltő. Felhívjuk figyelmét, hogy a kezdeti töltési idő 2 óra.
- Méret: 18 x 3,5 cm.
- Áramzár szállítás közben (nyomja meg a BE gombot 2 másodpercig).

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Kiváló minőségű, Bioskin anyagból készített, két motorral felszerelt, 6 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont izgatására kialakított, csiklóizgatóval kiegészített vibrátor. A két motorból az egyik a csiklóizgatóban, a másik a vibrátor hegyében van elhelyezve. Reméljük, hogy tetszik mert a gyártója megbízható! A rezgések az ujjak mozgását is utánozzák. Kialakításának köszönhetően egyidejű stimulálást biztosít a G-pontnál,csiklónál és hüvelynyílásnál. A Bioskin anyag egyik jellegzetessége, hogy gyorsan testhőmérsékletre melegszik. Töltése egyszerű, nem kell bajlódni az elemcserével. Vízbázisú síkosító javasolt.

A Gcandy két erős motorral büszkélkedhet, az egyik a nagyobb falloszban, hogy stimulálja a G-pontot, és egy motor a kisebb hüvelyben található, a csikló masszázsához. A Gcandy mindkét motort akár négy (4) órán keresztül is erősen működteti teljes feltöltéssel. Ezek az egyedi motorok erős kettős stimulációt kínálnak. Lehet, hogy a Gcandy a legjobb g-pont vibrátor és a legjobb csikló hangulat egyben?

Kettős akció, hogy minden megfelelő helyre eltaláljon
Használja ki a kettős motor és a hat új rezgési mód előnyeit. A játék nagyobb törzsét a hüvelyi behatolás szem előtt tartásával hozták létre, míg a kisebb nub vagy ujj ideális a külső csikló stimulálására. Ringassa meg világát, hogy kevert és teljes testes orgazmust érjen el kettős egyidejű stimulációval.

Ráadásul a Gcandy még izgalmasabbá teszi a zuhany alatt vagy a kádban töltött időt. Ez a vibrátor 100% -ban vízálló és merülő. Új kettős behatolású vibrátort magabiztosan vásárolhat a G-vibes 3 év garanciával.

Bár ez a hangulat anális vibrátorként is használható, javasoljuk néhány más, speciálisan tervezett anális stimulátorunkat. Ha bármilyen G-pont szexuális játékot análisan használ, kérjük, ne felejtse el jól megfogni az alapot vagy a fogantyút a testen kívül a biztonságos használat érdekében.

Mit tartalmaz: Töltőkábel, felhasználói kézikönyv, tárolótasak

Anyagok: Szilikon, Bioskin
vízállóság: vízálló
Áramforrás: mágneses újratölthető

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni. 

Ha vágysz rá, akkor vedd meg, ha nem, akkor nézz még szét a Csiklóizgatós G pont vibrátor 18 cm - G Candy sweet raspberry kínálatunkban és keresd meg a megfelelőt!
Könnyű a vásárlás, rendeld meg, vagy személyesen is jöhetsz érte szexshop üzletünkbe.

Külső raktáron Igen
Átmérő 3,5 - 3,9 cm
Hossz 16 - 20 cm
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín bordó

Gyártói leírás

Két erős motorjával a Gcandy a tökéletes vibrátor. 2 erős motorja van, egy a csúcson, hogy stimulálja a G-pontot, és egy a stimulátorban a csikló stimulálásához.

Élvezze a 6 rezgési funkciót, és vigye bárhová, ahol csak akarja, teljesen vízálló és vízálló. Ergonomikus kialakításának köszönhetően úgy élvezheti a kettős stimulációt, mint még soha. Jellemzők:

  • 6 rezgési funkció
  • 2 nagy teljesítményű motor
  • Kettős stimuláció
  • G-pont stimuláció
  • Szagtalan
  • 100% vízálló
  • Mágneses töltő
  • Méretek: 18 cm x 3,5 cm
Termék címkék: nyúl

Keresés