Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Luxus Gpont vibri - Gjay mini rózsaszínű vibrátor 19 cm

Ár:
38.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: G-Vibe

Tudom, hogy nem tudsz ellenállni, csak érints meg! A G-Jay mini egy hüvelyvibrátor és G-pont szexjáték, amely a Gvibe Revolutionary Bioskin™ anyagából készült. Nehéz elhinni, mennyire valósághűnek tűnik ennek a játéknak az anyaga. A GVibe új magasságot ért el a szexuális játékok anyagának fejlődésében, amikor megalkottuk a "Bioskin"™ -t - a lehető legközelebb az emberi testhez. A Gvibe Gjay mini a legbujabb, nem porózus szilikonból készül. A "Bioskin" ökológiailag biztonságos, testbarát, hipoallergén, prémium orvosi minőségű szilikon. Ha egyszer ráéreztél a G-Vibe Bioskin használatára, nem akarod majd elengedni.
A G-jay minivel zuhanyozhatsz, kádban vagy pezsgőfürdőben is játszhatsz – 100%-ban csodálatos és vízálló. A töltés rendkívül egyszerű és okos a GJay mágneses töltőjével. A fényes, hívogató szín kellemes a szemnek, míg G Jay erős rezgése kellemes az összes erogén zónában. Kiváló minőségű anyagaival, erejével és sokoldalúságával úgy gondoljuk, hogy a G-Jay mini a ma elérhető legjobb G-pont vibrátor! A Gvibe minden terméke mögött 3 éves garanciával áll. Londonban tervezték.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A Bioskin anyag egyik jellegzetessége, hogy gyorsan testhőmérsékletre melegszik. Jellemzők Gvibe Gjay mini: Ergonomikus kialakítás. Élénk szín. Erőteljes, mégis csendes motor. Hat rezgési mód változtatható intenzitással – az enyhe remegéstől az intenzív rezgésig. Intuitív kezelőszervek. Forradalmi Bioskin™ anyagból készült. Szagtalan. 100% vízálló. Akár 4 óra üzemidő az akkumulátor egy feltöltésével. Mágneses töltő. Felhívjuk figyelmét, hogy a kezdeti töltési idő 2 óra. Méret: 19 x 3,5 cm. Utazási zár: a feloldáshoz nyomja meg a "+" gombot, és tartsa lenyomva két másodpercig.

A csomag tartalma Gvibe Gjay mini, Töltőkábel,Kiváló minőségű, Bioskin anyagból készített, 6 rezgési funkcióval rendelkező, a g-pont izgatására kialakított, enyhén ívelt vibrátor. A rezgések az ujjak mozgását is utánozzák. Vízbázisú síkosító javasolt.

Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

  • A Luxus Gpont vibri - Gjay mini rózsaszínű vibrátor 19 cm egy jó választás, de jártál már szexshopban, vagy csak online rendeltél? Itt a ideje hogy Magyarország első szexboltját meglátogasd! Az Intim Center szexshop Budapest minden nap nyitva tart. Ha még bizonytalan vagy, és további információkat szeretnél, akkor olvasgass, nézelődj a szexshop hírek és cikkek között, és dönts később.

A Gjay mini egy hüvelyvibrátor és G-pont szexjátékszer, amely a Gvibe forradalmi Bioskin anyagából készült. Nehéz elhinni, mennyire valósághű ennek a játéknak az anyaga. A GVibe új magasságot ért el a szexuális játékszerek evolúciójában, amikor létrehoztuk a BIOSKIN-t, a lehető legközelebb az emberi testhez. A Gvibes Gjay mini a legfényűzőbb, nem porózus szilikonból készül. A Bioskin ökológiailag biztonságos, testbarát, hipoallergén és prémium orvosi minőségű. Ha egyszer megérzed a G-Vibe Bioskin érzését, nem akarod majd elengedni.

A Gjay mini egy valósághű kialakítású hüvelyvibrátor, amelyet kifejezetten a G-pont stimulálására terveztek. A Gjay mini ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely megkönnyíti a használatát. A 6 rezgésmód a könnyű remegéstől az intenzív rezgésekig különbözik. A Gvibe forradalmian új Bioskin anyaga olyan tapintású és reakciós, mint az emberi bőr és hús. A lehető legközelebb van az emberi testhez

Külső raktáron Igen
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 16 - 20
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Lila

Gyártói leírás

 G-Jay Mini egy hüvelyvibrátor és G-pont szexjáték, amely a GVIBE forradalmi Bioskin anyagából készült. Nehéz elhinni, mennyire valósághű ennek a játéknak az anyaga. A Gvibe új magasságot ért el a szexuális játékszerek anyagainak fejlődésében, amikor megalkottuk a Bioskint, amely a lehető legközelebb van az emberi testhez. A Gvibes Gjay Mini a legfényűzőbb, nem porózus szilikonból készül. A BioSkin ökológiailag biztonságos, testbarát, hipoallergén és prémium orvosi minőségű. Ha egyszer megérzed a G-Vibe Bioskin érzését, nem akarod majd elengedni. Teljes hossz 19 cm átmérő 3,5 cm

A termék jellemzői:

  • Súly: 0,3 kg
  • Magasság: 5.5 cm
  • Szélesség: 14 cm
  • Hosszúság: 21 cm

Keresés